Arkadaşlar Merhaba; Yaklaşık 1.5-2yıl evvel monitor almaya niyetlenmiştim ve bu forum olsun çeşitli başka yerler olsun biraz araştırma yapmıştım... Sonuç olarak Samsung Px2370'de karar kılmıştım ancak almak bana değil ev arkadaşıma kısmet olmuştu Kendisi çok film izleyen ve oyun oynayan biriydi(ps3'te bağlıyordu arada) ve monitorden memnun kalmıştı.Ben bu aralar hem önceden kalan bir iştahla beraber yine monitör almaya heveslendim ama bu sefer kararım kesin alıcam yani en geç 2 haftaya o yuzden tekrar bir araştırma işine giriştim.Yanlız türkçe sitelerde pek istediğimi bulamadım o yuzden yabancı sitelere yöneldim
Uzun lafın kısası 2 monitör üzerinde çok durmuşlar gerçi türkiyede yok gibi monitorler ama getirtme imkanım yüksek:
Aslında Dell Ultra serilerini genelde çok beğenmişler yüksek çözünürlükler için özellikle ama hem seri biraz eski oldugu için hem de benim bilgisayarda olayım genelde oyun ve film oldugu için Dell'e pek sıcak bakmıyorum çünkü tepki süreleri çok yüksek...
Diğerinin de genelde bu forumda felan hiç tartışıldığına rastlamadım güzel incelemelerin olduğu siteler pohpohlama mı diye düşünmeden edemiyor insan...
O yuzden: Acaba bu 2 monitorden birini kullanan yada iyi bilen var mı?Hangisini tavsiye eder ve neden? Yoksa "Arkadaşım yahu sen çok yanlış yerdesin şöyle şöyle bir monitor var bunlara 100 basar" diye tavsiye edebileceğiniz yada kullandığınız başka ürünler varsa büyük makbule geçer (23"-27" arası ve 650$'ı geçmemek kaydıyla)