Şimdi Ara

Dell ve Hp indirimli iki ürün Ama sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu iki ürün arasında pek fazla bir fark yok sadece ekran kartı Hp nin 1 gb ve delin işlemcisi 460m hpnin 450m arada 100 tllik bir fark mevcut taksitli alışlarda.. Ama ikisi arasında karar veremedim.. Uğraştığım işler arada bir web sitesi tasarlamak ufak çaplı grafik işleri yapıyorum.. dell daha cazip geliyor araştırmalara rağmen hpnin sağlamlığı konusunda hemfikir sahibi olmayan çok arkadaşlar var.. dell ve hpnin artılarını eksilerini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3005et-intel-core-i5-450m-24ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-wn773ea-/ProductDetails.aspx?productId=bd760117&categoryId=98

http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5010-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-c46f43/ProductDetails.aspx?productId=bd760273&categoryId=98#Gorseller

• dstm ben hp kullanıcısıyım hiç kimseye tavsiye etmiyorum bizim gibi orta halli insanlar zar zor laptop aldırıyor ailesine gittim hp aldım lanet olsun nerden aldıysam ben oyun delisiyim site falan tasarlıyorum arada. ama laptopdan istediğim performansı alamadım durmadan arıza verip duruyor. garantisi çok iyi 2 kez gönderdim 2sindede 1 haftada yapıp gönderdiler ama hp tavsiye etmiyorum... şimdi dell alacam hp yi sattım bugun
  • Elektronik şans işi veya kullanımla alakalı.
  • alakası yok hocam babamın hp sininde anakartı ve ekran kartı yandı.. üstelik sadece word falan kullanırken
  • Dell İnspiron.
  • İkisi asla mukayese olmaz..Elimde 6 yıllık inspiron var..Asla arıza yüzü görmedim..İki kez program çöktü...Kabahat bende, .batakhanelerde tedbirsiz gezdim..Virüs yedim....Götürüp yeni program çektirdim..Çok memnunum..Vereceğiniz para zor kazanılmış para ise DELL den şaşmayın..Değirmenin suyu bol ise ne isterseniz onu alın. Bozulunca atıp yensini alırsınız...saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Aralık 2010; 14:26:59 >
  • DELL bu modeline bu siteden 1379 vericeğine git teknosadan 1399 a 7 basicli olanı al.Geri kalan özellikler aynı fark yok.Tek fark biri free dos diğeri 7 sistemli.Var yok olayı yani.

Makina pil dolduğunda otamatik şarjı kesiyor,sorun çıktığında servisi arıyon evine geliyor evinde yanında gözünün önünde özene bezene onarıyor.4 adet USB si var falan.HP bilmiyorum ama hep kötü oldunu sölüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.