Delle dizüstü bilgisayar kullanıyorum. nod32 yüklüydü key problemi yaşadım kaldırdım programı, sonra kaspersky kurmak istedim ancak tam temizlenmemiş nod32 o yüzden hata verdi. bilgisayarı yeniden başlattım. windows başlatılıyor yazısından sonra siyah ekran geldi, fare görünüyor sadece. bekledim ekran gelmedi, ctrl+alt+del i kabul etmedi. kapattım ve yeniden açtım bu sefer güvenli modda, yine siyah ekran yine ctrl+alt+del i kabul etmedi. kapattım güç kablosunu çıkardım, pilini çıkardım bekledim, yine açtım yine aynı. ne yapmalıyım. içindeki önemli dosyalarda var:(( yardımlarını bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mattutino
Arkadaşlar,
Delle dizüstü bilgisayar kullanıyorum. nod32 yüklüydü key problemi yaşadım kaldırdım programı, sonra kaspersky kurmak istedim ancak tam temizlenmemiş nod32 o yüzden hata verdi. bilgisayarı yeniden başlattım. windows başlatılıyor yazısından sonra siyah ekran geldi, fare görünüyor sadece. bekledim ekran gelmedi, ctrl+alt+del i kabul etmedi. kapattım ve yeniden açtım bu sefer güvenli modda, yine siyah ekran yine ctrl+alt+del i kabul etmedi. kapattım güç kablosunu çıkardım, pilini çıkardım bekledim, yine açtım yine aynı. ne yapmalıyım. içindeki önemli dosyalarda var:(( yardımlarını bekliyorum
Aynı Sorunu Bende Yaşadım Arkadaşım Ancak İlginç Benimki Güvenli Moda Girmişti
Live Cd ile boot edip tüm dosyalarınızı yedekleyiniz. Bu tur sorunlarda veri kaybı yasanmaz acemilik yapmadığınız sürece
ben daha önce yaşamıştım o zamanda güvenli modda açılmmaıştı ama ctrl alt del le girince explorer.exe yazmıştım ekran gelmişti sonra halletmiştim. şimdi kaldı böyle ne yapsam olmuyor. yani avrdır bir yolu ama ben bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AYNIADAM
Live Cd ile boot edip tüm dosyalarınızı yedekleyiniz. Bu tur sorunlarda veri kaybı yasanmaz acemilik yapmadığınız sürece
ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ki :(
Windows Safe Mode Fixer Güvenli Modda Açılmayan Bilgisayarlar İçin Çok İyi Bir Program Ancak Senin Bilgisayarın Açılmıyor Ki :D Ben Bir Araştırıyım Senin İçin Artık Elimizden Ne Gelirse
Bakınız Google'de Hiren BOOT CD indirdikten sonra cd ye yazınız Daha sonra cd den boot ederek bilgisayarınızı açınız gelecek menüden mini windows xp yi seçin Xp Live açılacaktır. Yedeklerinizi alınız.. iyi çalışmalar.
şey benimki windows 7 ama yine aynı işlem mi? aynı programla olur mu? etrafımda bilen kimsede yok, en iyi bilen benim, düşünün artık
parted magic live cd ile sistemi başlat. file explorer ile dosyalarını kopylala istediğin yere. sonra format at. uğraşma düzeltecem diye. hatta recovery partition yada hali hazırda yedek varsa kısa sürede eski haline getirebilirsin.
arkadaşlar çok teşekkür ederim. uzun uğraşlarım sonucunda bilgisayarı windows7 dvdsinden başlatıp sistem onarmaya yönelik tüm adımları yaptım olmadı sonra Chkdsk c: /f /r komutunu girdim biraz uzun sürdü ama bitti, sonra yine olmadı, tekrar son iyi yapılandırmada son tarihi değil bir kaç gün öncesini seçtim, açıldı. şimdi dosyaları kopyalıyorum. sonra format ister tabi. yardımlarınız için sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme