Şimdi Ara

Dell XPS 15 9560 Hala alınır mı? 6000 TL Civarı Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Başlıktan da anlaşılacağı üzere şu anki bilgisayarım yaklaşık 10. yılını doldurduğu için yeni bir laptop almak istiyorum. Bataryası iyi, hafif, sadece SSD'li, 5-6 yıl gidecek, güzel ekranlı bir laptop almak istiyorum. bu yüzden oyuncu laptoplarını eliyorum. Harici ekran kartı bulunmadığı için de ultrabook istemiyorum. Elde kalan laptoplar da inanılmaz pahalı. Bu yüzden 2. el Xps 9560 almayı düşünüyorum. 6000 TL civarlarına satılıyor şu an. Yeni modeli ise 9000 TL civarında. Sizce bu laptop hala alınır mı?

Bunun dışında, günlük işler, dizi-film, birkaç kişisel düzeyde adobe programı, office programları, üniversite dersleri için gerekli programlar ve arada çok ağır olmayan rekatbetçi, eski, indie oyunları oynamak için 6 bin TL civarı bir laptop öneriniz var mıdır? Sıfır, ikinci el farketmez.

Dell Xps 9560: i7 7700hq, GTX 1050, 16 GB RAM, 512 GB SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emresiss -- 7 Haziran 2019; 16:59:35 >

• XPS serisinin kalitesi çok güzel, alternatif olarak bu bilgisayarı da gösterebilirim. İnce bir oyuncu bilgisayarı:
    akakce.com
    MSI GF63 Thin 8SC-252XTR i5-8300H 8 GB 256 GB SSD GTX1650 15.6'' Full HD Notebook Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-msi-gf63-thin-8sc-252xtr-i5-8300h-8-gb-256-gb-ssd-gtx1650-15-6-full-hd-fiyati,482324969.html
    (6099 TL)

Denilene göre 1650 1050 TI ve 1060 arasında bir ekran kartı.

• acomputerengineer A kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler. Bu bilgisayar da dikkatimi çekti ancak TN panel ve batarya ömrü dolayısıyla tercih etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell Xps ihitiyacınızı karşılayacak laptoplar içinde en iyisidir fiyat aralığınıza göre. Bir de Asus Zenbook serisi var 1050 ekran kartlı olanlar onu da öneririm.
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Zenbook da gerçekten iyi cihaz. Ancak TB3 olmaması, parlak ekran ve touchpad sorunu dolayısıyla sıkıntılı. Sizce i7-7700hq 5-6 yıl civarı yeterli olacak bir işlemci midir dediklerime göre. 17-8750h ile fark olur mu?
  • Yüzde 10 fark var ama gözle görülür bir şey değil, şuan bile 6.nesil kullanıp memnun olan çevremde insanlar var xps 15 te. 5 yıl götürür. Benim eski laptop 7 senelik 3. nesil i7 idi açıkçası götürdü. Ama artık eskidiğinden yeni laptop almak zorunda kaldım ve o da msi gs 75 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 9 Haziran 2019; 19:57:39 >
  • Tamamdır. Görüşleriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.