Şimdi Ara

DELL XPS 1530 KULLANICILARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Model Dell XPS 1530 (XPS1530Q03)
    İşlemci Intel Core 2 Duo T9300
    L2 Cache 6 MB
    FSB 800 Mhz FSB
    Clock Speed 2.5 Ghz
    Kablosuz Erişim Wireless Dell 1395 (802.b/g) Mini Card
    Chipset Intel Crestline-PM 965
    İşletim Sistemi Vista Home Premium
    Bellek 3 GB 667 MHz DDR2 SDRAM (1x2048, 1x1024)
    Sabit Disk 250 GB 5400 Rpm
    Optik Sürücü DVD RW
    Ekran 15.4"
    Ekran Öz. WXGA+ (1440x900)
    Grafik İşlemci nVidia GeForce Go 8600M GT
    Grafik Hafıza 256 MB (1795 MB Turbo Cache)
    Bluetooth Var
    Dahili Kamera Var (2 MP )
    USB 2.0 3*USB
    FireWire (IEEE 1394) Var
    Uzaktan Kumanda Var
    Genişleme Yuvası Var
    TV OUT HDMI
    VGA OUT Analog (D-SUB)
    Kart Okuyucu Var (8 in 1)
    Fax-Modem Var
    Eternet 10/100 Ethernet Kartı
    Pil 6 cell 56 WHR Primary Battery
    Kutu İçeriği
    Diğer
    GARANTİ 2 Yıl Yerinde

Arkadaşlar

Bu notebook benim şu anda favori notebook um... Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum sizce doğru bir seçimmidir... İlgilenirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 22 Temmuz 2008; 16:19:13 >

• taş gibi alet, daha ne istiyosun
  • Hiç bir eksiği yok Dell markası başlı başına bir kalite

Amerikada 1. satan marka
  • Türkiyede nerede satılıyor acaba?
  • bende usa den gelmiş olup 1 yıl ıtürkiyede geçerli olmak üzere 2 yıl garantilisi var özlellik olarak bundan iyi istediğim fiyat 2300 ytl ilgilenen olursa mesaj atabilir
  • Ufaltılmış önizleme resimleri 1330'a ait ona göre yanıltmasın.:D
  • evet arkadaşlar şu sıralar benimde göz gezdirdiğim modeller arasında ama forumun başka bir bölümünde satın alan arkadaşların yorumlarını okumuştum sanki belli başlı sorunlardan bahsediliyordu. özellikle touchpad bölümünde ya da kenarlarında rahatsız edici bir elektrik kaçağı olduğu, cihazın adaptöründe sorun olduğu ve değiştirdiklerinden falan konuşuluyordu.

benim ricam bu cihazı yeni alıp kullananlar varsa arkadaşlar aynı sorunların devam edip etmediği ile ilgili birşeyler yazarlarsa çok sevinirim. çünkü 1 haftalık bir süreçte bilgisayar alacağım, seçeneklerim arasından çıkartmam gerekirse diğer marka modellere yönelicem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet arkadaşlar

Bu cihazı alıp kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur. Yoksa Dell markasından hiç şüphemiz yok. Gerçek yorum ve fotoğraf koyarsanız daha çok yardımcı olmuş olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

Türkiyede nerede satılıyor acaba?

Ben bu cihazı Hepsiburda dan görüp beğendim... Canlı olarak görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

evet arkadaşlar şu sıralar benimde göz gezdirdiğim modeller arasında ama forumun başka bir bölümünde satın alan arkadaşların yorumlarını okumuştum sanki belli başlı sorunlardan bahsediliyordu. özellikle touchpad bölümünde ya da kenarlarında rahatsız edici bir elektrik kaçağı olduğu, cihazın adaptöründe sorun olduğu ve değiştirdiklerinden falan konuşuluyordu.

benim ricam bu cihazı yeni alıp kullananlar varsa arkadaşlar aynı sorunların devam edip etmediği ile ilgili birşeyler yazarlarsa çok sevinirim. çünkü 1 haftalık bir süreçte bilgisayar alacağım, seçeneklerim arasından çıkartmam gerekirse diğer marka modellere yönelicem...

Bir şehir efsanesi haline geldi elektirk kaçağı. 1530 ve 1330 kullanıyorum hiç elektirik kaçağa olmadı.

• arkadaşım bende tam 2 aydır lap top almak için araştırma yapıyordum ve kararımı bunda kıldım ve pzetsi gidip alacam (inşallah)
    elektirik kaçağı varmış evet kullanan arkadaşlar soyluyor, adaptorun topraklaması yokmuş ondanmış ve değiştiriliyormuş sorun yok yani o konuda.
    gelelim benim derdime, bende tam sizlere bu laptopu sormak için bugun üye oldum foruma senınkını gordum. bende artık laptop almak istiyorum ve kararım bu laptop ancak aklımda 2. seçenek olarak asus m51sn var siz nedersiniz.ikisinide gordum ama dell cok tatlı co sık bır makıne.asusun ekran kartı benı cekiyo daha cok.yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkaangorur

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta vatan bilgisayardan aldık bu modeli. Şu ana kadar hiçbir sorun görmedim. Ayrıca ay sonuna kadar kampanya var yanılmıyorsam. yaklaşık peşin fiyatı 2bin ytl. Bir de bazı kredi kartlarına da indirim yapılıyor bu durumda fiyatı 1850 ytl ye geliyor. Çok kaliteli bi ürün kaçırmayın derim.

Bilgisayar hakkında daha fazla yorum ve testler yaparsan memnun oluruz. Ayrıca fotoğraflarını çekip koyabilirmisin.
  • Adaptöründe bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bende de 1330 var ve arkadaşımın evine gittiğimde topraksız prize takıyorum aleti, o zaman yan kısımlardan hafif gıdıklıyor. Ama kendi evime geliyorum topraklı prize bağlıyorum ve hiçbir kaçak yok. Bundan eminim. Bir de topraksız prize takmayın diyorlar, o hafif de olsa kaçak olan elektrik alete zarar verebilirmiş. Haberiniz olsun.
  • XPS Serisi için söylenecek söz yok

Serinin hangi modeli olursa olsun mükemmeldir
  • Arkadaşlar ekran kartı ddr3 mü
  • ewet ddr3
  • Vay be baya sistemi geliştirmişler ama ekran kartı ddr3 olunca remin de ddr3 olması gerekmiyor mu.
  • Arkadaşlar ben hepsiburada'dan 1530q03 modelini sipariş ettim.
    Haftaya elime geçer herhalde. Uzun araştırmalardan sonra bunda karar kıldım
    İnş. pişman olmam. bu arada sitede indirim var almayı düşünenlere durulur.
  • öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan inşallah... İzlenimlerini paylaşırsan seviniriz
  • arkadaşlar ben DELL XPS 1530 T9300 MODELİni alalı 3 gün oldu çok memnunum allaha şükür ses yada her hangi bir sorun yok.valla herkese tavsiye ederim. ben crysis oyununu almayı düşünüyorum sorunsuz oynarmıyım bu laptopla.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.