Şimdi Ara

DELL-XPS-15ZG45P67 ILIK FIRSAT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
4.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Apple' dan sonra asus ile beraber en iyi laptopları üretiyor desek yanlış olmaz herhalde.

Neye göre, kime göre? Kaynak veya dayanak var mı?

Neye göre, bıraktığı izlenim ve prestije göre,
    Kime göre, bana göre Apple, Asus veyahut Dell bir bilgisayarınız varsa pek çok kişi pcnin özelliğini değil sizin mesleğinizi sorar ve dell alan kişi de ürünün alırken bu sorulara pek önem vermez şu oyun çalışır mı vb. gibisinden.

yani sözün kısası, bir ürünün etiketi kalitesi ile paralel diyebiliriz.

Apple ile kıyaslamak pek mantıklı değil aslında windows işletim sistemli bir ürünü ama,

Apple'ın farkı her şekilde ortada, windowsta rakipleri ise asus ve dell diye görüyorum,

lenovo' nun yüksek fiyatlı ultrabooklarını bu karşılaştırmaya sokarsak işler değişir tabi ama xps serisi pahalı bir üründü ve her nasılsa bu ürün bu fiyatlara düşmüş ve hala satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

kasası kaliteli dell in premium serisidir.. zaten zamanında 3000tl idi.. Lakin bu cihaz teşhir ürünü.. Yukarıda bir arkadaş yazmış açık kutu diye, en kötü açılmış müşteriye gösterilip kutulanmış tekrardan.. İnternetten teşhir cihaz da alınmaz

hocam sordum:sıfır full kutulu faturalı 2 yıl garantili üründür diyor.yani teşhir felan demiyorum inatla sordum inatla 0 olduğu gelince görürsünüz zaten diyor :)
  • alternatif kasası bunun gibi sağlam bir model varmı arkadaşlar donanımı yine iyi derece olup fiyatı düşük olan bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyan34

alternatif kasası bunun gibi sağlam bir model varmı arkadaşlar donanımı yine iyi derece olup fiyatı düşük olan bir model

Bu ekran ,bu kasa kalitesi xps gibi olup güncel donanım da 2500 3000 seviyelerine bakmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman hocam tovbe:)teshir oldugu veya laptopun daha once acilmis oldugunu nasil anlariz yani bu fiyata o fiyat teshir acilmistir diyor bir arkadas saticida 0 diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aman hocam tovbe:)teshir oldugu veya laptopun daha once acilmis oldugunu nasil anlariz yani bu fiyata o fiyat teshir acilmistir diyor bir arkadas saticida 0 diyor

Teşhir ürünü rafta ellenmemiş olanda var , ellenmişse tanıtım amacıyla cihazın dış yüzeyini inceleyerek anlarsınız zaten

• anladim hoam gg disinda bu fiyata yok zannedersem gerci bu modelin satisini basla bir yerde de goremedim

• quote:

anladim hoam gg disinda bu fiyata yok zannedersem gerci bu modelin satisini basla bir yerde de goremedim

http://www.antifiyat.com/urundetay.php?Ref_Urun=1625

1553 TL ye düşmüş en son ama temin edilemiyor artık. Worldcard ile 1389 TL ki alınası bir ürün SSD de eklersen tutamazsın :)
  • ürünü alan var mı? ben de sonuçta gittigidiyor ne kaybederim diye aldım ürünü. teşhir ürünü gibi sanki ama teşhir ürünü denilemez çünkü aşırı derece temiz. ürün geldiğinde kutusu açıktı. zaten satan kişi de ürün kullanılmamış, kutu içeriği eksiksiz diyordu. teşhir ürünü olupta bu kadar temiz olması gerçekten enteresan. 30 dk dır deniyorum biraz ısınma var ama hp g62 ye kıyasla devede kulak gibi. hp g62 yi gözden çıkarmamın tek nedeni ısınma idi. ürüne daha onay vermedim. geri de gönderebilirim sonuçta satıcı kabul ediyor. karar veremedim. malzeme kalites BARİZ bir şekilde kendini hissettiriyor. Bu pc den sonra hp g62 ya da eşimin kullandığı sony vaio oyuncak pc ye benziyor. klavye aydınlatması harika. tasarım müthiş. gel gelelim hp kadar olmasa da ısınma var. ileride sorun olabilir mi insan merak ediyor?

ekleme: bu arada söylemeden edemeyeceğim ekran full hd ve mat. en kısık ayarda bile net görülüyor. aslında sırf ekranı için bile alınabilir. ürün şu anda %60 ve 3 saat 4 dk batarya ömrü yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 3 Aralık 2013; 23:23:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

ürünü alan var mı? ben de sonuçta gittigidiyor ne kaybederim diye aldım ürünü. teşhir ürünü gibi sanki ama teşhir ürünü denilemez çünkü aşırı derece temiz. ürün geldiğinde kutusu açıktı. zaten satan kişi de ürün kullanılmamış, kutu içeriği eksiksiz diyordu. teşhir ürünü olupta bu kadar temiz olması gerçekten enteresan. 30 dk dır deniyorum biraz ısınma var ama hp g62 ye kıyasla devede kulak gibi. hp g62 yi gözden çıkarmamın tek nedeni ısınma idi. ürüne daha onay vermedim. geri de gönderebilirim sonuçta satıcı kabul ediyor. karar veremedim. malzeme kalites BARİZ bir şekilde kendini hissettiriyor. Bu pc den sonra hp g62 ya da eşimin kullandığı sony vaio oyuncak pc ye benziyor. klavye aydınlatması harika. tasarım müthiş. gel gelelim hp kadar olmasa da ısınma var. ileride sorun olabilir mi insan merak ediyor?

ekleme: bu arada söylemeden edemeyeceğim ekran full hd ve mat. en kısık ayarda bile net görülüyor. aslında sırf ekranı için bile alınabilir. ürün şu anda %60 ve 3 saat 4 dk batarya ömrü yazıyor.

Hayırlı olsun. Ürün bence fiyat olarak iyiydi zaten. Kalitesini söylemeye gerek yok. İyi günlerde kullanın. ..

• peki son bir soru. hp 62 +900 tl = dell 15z (hp yi de sıfır almıştım)

değer mi?
  • Hp62 ne kadar a sattiniz ki

• daha satmadım ama 600 e gider gibi geliyor

• quote:

daha satmadım ama 600 e gider gibi geliyor

Ürün 1389 TL idi zaten worldcard la , haydi hayırlısı ürün hakkında bilgi paylaşmaya devam

• İlgili linke bakarsak halen 4 adet gözüküyor ancak satıcı tüm ürünlerin satıldığını söyledi. Almaya niyetliydim nasip değilmiş.
    mat ve full hd ekran arayışındayım.

• quote:

ürünü alan var mı? ben de sonuçta gittigidiyor ne kaybederim diye aldım ürünü. teşhir ürünü gibi sanki ama teşhir ürünü denilemez çünkü aşırı derece temiz. ürün geldiğinde kutusu açıktı. zaten satan kişi de ürün kullanılmamış, kutu içeriği eksiksiz diyordu. teşhir ürünü olupta bu kadar temiz olması gerçekten enteresan. 30 dk dır deniyorum biraz ısınma var ama hp g62 ye kıyasla devede kulak gibi. hp g62 yi gözden çıkarmamın tek nedeni ısınma idi. ürüne daha onay vermedim. geri de gönderebilirim sonuçta satıcı kabul ediyor. karar veremedim. malzeme kalites BARİZ bir şekilde kendini hissettiriyor. Bu pc den sonra hp g62 ya da eşimin kullandığı sony vaio oyuncak pc ye benziyor. klavye aydınlatması harika. tasarım müthiş. gel gelelim hp kadar olmasa da ısınma var. ileride sorun olabilir mi insan merak ediyor?

teşhir ürüne temizleme yapmış olabilir hocam ben de alacaktım ancak profilde teşhir ürün görderdiğine dair mesajlar gördüm cesaret edemedim açıkcası bir de ısınma yok felan yok diye almak istemiştim ben de ancak şu an hayal kırıklığına uğradım ısınma normal masaüstünde mi oluyor yoksa oyunda mı bir de kaç derece oluyor tam olarak pili kaç saat 8 saat deniyordu

• hocam ısınma olacak tabi sonuçta 2.5 ghz işlemci var. Abartı bi ısınma yok zaten. bence gayet normal ısınması. Ekran kalitesi gerçekten hissettiriyor. Ekranı için bile alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

İlgili linke bakarsak halen 4 adet gözüküyor ancak satıcı tüm ürünlerin satıldığını söyledi. Almaya niyetliydim nasip değilmiş.

aynen hocam ben de o arayıştayım i5 :)
  • quote:

quote:

İlgili linke bakarsak halen 4 adet gözüküyor ancak satıcı tüm ürünlerin satıldığını söyledi. Almaya niyetliydim nasip değilmiş.

bunlara ilaveten birde klavye aydınlatması olursa mükemmel olur. Benim oyunla işim yok,internet ve günlük kullanım için bakıyorum bu kapsamda öyle yüksek ekran kartı takıntılarım olmayacak.

Saygılar,

• quote:

quote:

quote:

bunlara ilaveten birde klavye aydınlatması olursa mükemmel olur. Benim oyunla işim yok,internet ve günlük kullanım için bakıyorum bu kapsamda öyle yüksek ekran kartı takıntılarım olmayacak.

Saygılar,

aynen ben de hoca bir de pili 5-8 arası olup fiyatı da uygun olursa tadından yenmez:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.