Şimdi Ara

DELL-XPS-15ZG45P67 ILIK FIRSAT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
4.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konusunu açtığım Asus N56DP var pili normal olsa da diğer herşeyi tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcisi i7ye muadil demişler hocam ama yorumlarda durum vahim :)
  • Yorumlar kağıt üzeri bilgilere göre yapılınca öyle çıkıyor tabiki. Uygulama da yorum yapilmasi için XPS familyasını bilmek gerekir. Onuda yapmayip şimdiki makineyle kiyaslaniyor garip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERSOY94

Yorumlar kağıt üzeri bilgilere göre yapılınca öyle çıkıyor tabiki. Uygulama da yorum yapilmasi için XPS familyasını bilmek gerekir. Onuda yapmayip şimdiki makineyle kiyaslaniyor garip

yok hocam ben arkadaşın konusunu açtığı Asus N56DP için söyledim onlar da testlere göre söylemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyan34

quote:

Orijinalden alıntı: ERSOY94

Yorumlar kağıt üzeri bilgilere göre yapılınca öyle çıkıyor tabiki. Uygulama da yorum yapilmasi için XPS familyasını bilmek gerekir. Onuda yapmayip şimdiki makineyle kiyaslaniyor garip

yok hocam ben arkadaşın konusunu açtığı Asus N56DP için söyledim onlar da testlere göre söylemişler

Yok hocam ben kıyaslama lara diyorum size değil

• quote:

işlemcisi i7ye muadil demişler hocam ama yorumlarda durum vahim :)

Yukarıda arkadaşın dediği gibi atan tutuyor ben kullanıyorum bu kalitede bu fiyatta vaio nun belli serileri,xps ve asus un bu modeli baş sıralardadır.Ha bu kadar para veririm gıdım hızlı olur ama servisi,ekranı kasası klavyesi çöp olsun banane derseniz orası ayrı
  • bu arada

DELL 15R 5521 İ7 128GB SSD 8GB RAM FULL HD LED 1920X1080 SIFIR JELATİNLERİ ÜZERİNDE
    WİNDOWS 8 ORJİNAL LİSANS

ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ : Intel® Core™ i7-3517U 4M Cache, up to 3.00 GHz
    EKRAN KARTI : AMD Radeon HD 8730M DDR3 2GB + İNTEL HD4000 Çift Ekran Kartı
    EKRAN : 15.6' 1920x1080 FULL HD LED PANEL
    HDD : 128 GB LİTEON SSD 500MB OKUMA 350MB YAZMA
    RAM : 8 GB 1600 MHZ
    Not : Cihaz yurtdışı Global garantili ve kutusuzdur.Sadece adaptörü verilecektir.TR de garanti konusunda yardımcı olunur.

1.500 lira fiyat nasıl hocam ultrabookmuş gerçi ssd ve full hd olması biraz cazip hale mi getiriyor sanki hocam ne dersiniz
  • mükemmel fırsat kasa kalitesi, ekran ,ağırlık ,aydınlatmalı klavye birde teşhir olmasaydı diyicem ama eğer bunu bu adam satmasa inanın bu fiyata firmalar vermezdi.keşke asus almamış olsaydımda bunu alsaydım ,Bende asusu n11 den aldım ve teşhir geldi yani o kadar büyütecek birşey değil temiz olduğu sürece.
  • isyan34 İ kullanıcısına yanıt
    yorumlarınızı gördüm hocam full hd olması güzel bir inceliyeyim hocam pmden haberleşelim
  • quote:

bu arada

DELL 15R 5521 İ7 128GB SSD 8GB RAM FULL HD LED 1920X1080 SIFIR JELATİNLERİ ÜZERİNDE
    WİNDOWS 8 ORJİNAL LİSANS

ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ : Intel® Core™ i7-3517U 4M Cache, up to 3.00 GHz
    EKRAN KARTI : AMD Radeon HD 8730M DDR3 2GB + İNTEL HD4000 Çift Ekran Kartı
    EKRAN : 15.6' 1920x1080 FULL HD LED PANEL
    HDD : 128 GB LİTEON SSD 500MB OKUMA 350MB YAZMA
    RAM : 8 GB 1600 MHZ
    Not : Cihaz yurtdışı Global garantili ve kutusuzdur.Sadece adaptörü verilecektir.TR de garanti konusunda yardımcı olunur.

1.500 lira fiyat nasıl hocam ultrabookmuş gerçi ssd ve full hd olması biraz cazip hale mi getiriyor sanki hocam ne dersiniz

Forumda konusu var, hoparlör de sıkıntı varmış kronik heralde. Ürün çok iyi onun dışında

• link verebilir misin hocam ssdi sonradan mı takılma acaba bir de ultra low voltage işlemciler sıkıntılı mı
  • quote:

link verebilir misin hocam ssdi sonradan mı takılma acaba bir de ultra low voltage işlemciler sıkıntılı mı

Normal kasalı desktop halindeki yeni haswell lerde çok düşük bekleme voltajı eski powerlarda sıkıntı yaratıyor da. Bu normal olarak yani tüm donanım uyumuyla geliyor. Pil süreleri bayagi iyi

• alıp kullanmış veya kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa iyi olur özellikle gittigidiyordan alanlar:)
    ısınma(pes fifa oynadınız mı nasıldır) pil süresi işlem hızı 7200rpm gördüğünüz artısı kasası felan iz yapıyor mu paylaşırsa çeşitli bilgileri güzel olur fan sesi vs:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyan34 -- 10 Aralık 2013; 13:07:24 >
  • quote:

alıp kullanmış veya kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa iyi olur özellikle gittigidiyordan alanlar:)
    ısınma(pes fifa oynadınız mı nasıldır) pil süresi işlem hızı 7200rpm gördüğünüz artısı kasası felan iz yapıyor mu paylaşırsa çeşitli bilgileri güzel olur fan sesi vs:)

Notebook- netbook diye ana konular kısmında vardı kullanicilari şikayetleri vs

• arkadaşlar xps de w7yi mi kullanıyorsunuz w8 mi? w8 kuran arkadaşlar varsa nasıl durum kasma donma vs sıkıntılar mı acaba w.8 8.1 de?
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı alıp satmaya karar veren biri olursa bana ulaşsın..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.