Şimdi Ara

Dell XPS L502X 3D özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell XPS L502x laptop kullanıyorum ve üzerinde Nvidia GeForce 540M ekran kartı var. Bu kart özelliklerinde 3D özelliğinin olduğu yazıyor ancak ben hiçbir 3D film elimde Real D 3D gözlük olmasına rağmen izleyemedim. 3D film izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mdogan

Dell XPS L502x laptop kullanıyorum ve üzerinde Nvidia GeForce 540M ekran kartı var. Bu kart özelliklerinde 3D özelliğinin olduğu yazıyor ancak ben hiçbir 3D film elimde Real D 3D gözlük olmasına rağmen izleyemedim. 3D film izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor bilen varmı?

Arkadaşım kullanmış olduğun laptop'ın Lcd paneli 3D destekli değil yani bildiğin full HD lcd ekran. Ancak laptop'ın üzerinde HDMI 1.4 çıkışı olduğundan dolayı görüntüyü 3D bir monitöre ya da televizyona verip izleyebilirsin.
  • Kendi ekranında seyredemezsin 3d özellikli ekran olması gerekir.3d destekli monitör yada tv'ye 3d görüntü aktarım özelliği bulunan bir hdmi kabloyla bağladığınızda 3d görüntü elde edersiniz,gt540m'de 3d vision özelliği vardır yani 3d görüntüleri seyretme ve aktarma imkanı sunar.
  • bende heveslenmiştim 3d film izleyebilecek oyun oynayabileceğim diye. bu kartı takıp 3d özellikli lcd takılmaması saçma olmuş o zaman. şimdi ben buna 3d özelliklikl lcp panel taktırmak istesem dünya para tutar eminim. laptop ın kendiisni zaten 2200 e almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.