Şimdi Ara

Dell XPS M1330 için Powersaver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. 1 ay önce xps m1330 modelini aldım. Vistaya dayanamadım xp kurdum. Ancak Vista'nın sevdiğim özelliği şuydu: bilgisayarın performans ve dengeli ve en çok pil gibi güç seçenekleri bulunuyordu. Ve en çok pili seçtiğiniz zaman vista işlemciyi otomatik olarak kısarak pilin uzun süre dayanmasını sağlıyordu. Hem de böylece bilgisayarın fanı daha bi sessiz hale geliyordu.

İşte size asıl sormak istediğim budur. Ben bu aleti gece gündüz açık bırakıyorum download olayı için. Ve fanın sürekli çalışmasını istemiyorum. Yani acaba XP'de de işlemci hızını düşüren, yani benim asıl istediğim fanın çok az çalışşmasını sağlayan bir ayar var mıdır, ya da bunu sağlayan bir program önerebilir misiniz? Örneğin benim arkadaşımda eski model bir toshiba laptop var ve toshiba'nın kendi power saver programı var. Ve bu program sayesinde size birsürü güç seçenekleri sunulmuş durumda. Bu toshiba'daki olay dell XPS M1330 için var mıdır? Ya da bunu aynı şekilde yerine getiren başka bi yardımcı program varmıdır?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• ARKADASIM NEDEN LAPTOPLA GELEN ORGINAL KENDI ISLETIM SISTEMINI KULLANMIYORSUN; TAMAM BIRAZ KASIYOR AMA O KADARDA DEGIL. MESALA VISTA 64 BIT I KURA BILIRSIN. BENIM GORUSUM BU.
  • Peki Vista 64 bit'in Vista 32 bit'ten ne farkı var ben onu bilmiyorum. Yani bir performans farkı var mıdır? Ya da 32 bit'e göre avantajı nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.