Şimdi Ara

Dell XPS m1330 icin Windows XP Driver lar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
23.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • high definition audio bus ve intel x3100 ekran kartı driverleri elinizde mevcut mu arkadaşlar?

şimdiden teşekkür ederim.
  • Sanırım sizinki de T5450 modelinden... xp yi kurdum ama ekran kartıyla ses kartında ben de sorun yaşadım.

high definition audio bus ve intel x3100 ekran kartı driverlerını ben de bulamadım
  • VİSTA MAĞDURLARI

SELAM ARKADAŞLAR

Sata hard disk i olan yeni nesil notebook bilgisayarlarda genellikle vista yüklüdür bunu hepimiz biliyoruz. Ve bu bilgisayarlara windows xp kurmakta problem çekiyoruz… sorun sata hard disk olduğunuda hepimiz biliyoruz. Ve birçok arkadaşımız bu bilgisayarlara xp driver bulmakta güçlük çekmekte ve sorununu çözememekte…

elimde yaklaşık 165 tane farklı marka ve modellerde olan bilgisayarın xp için gerekli driver ları bulunmaktadır. Ve ayrıca sata hard disk e xp kurmanız için yapılmış bir Windows xp cd si var. Sorunsuz xp kurabılmenız için her şey tamamlandı.

tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencercan19 -- 27 Ekim 2008; 17:38:47 >

• Bi Denemekten Zarar Çıkmaz. Daha Yeni bi Cihaz Geldi. Araştırdım Burayı Buldum. Bakalım Xp Driverları Uyucakmı.. İnş Uyar..
  • Bu forumu seviyorum yawww :D dell gibi koskaoca firma xp driverlerini vermemiş gogla yazdım çat diye bu forumda çıktı açıkçası şaşşırdımmmm :D
  • Slmlar,
    Sayenizde Vista kurulu XPS'ime XP yükleyebildim bugüne dek emek verip paylaşmış olanlara çok teşekkürler :) Benim sorunum Klite Codec full paketini yüklememe rağmen hiçbir şekilde altyazılı halde film izleyemem :( media player'ında zaten izleyemiyorum. Filmler de sorunsuz değil, oynattığı zaman altında yeşil bir çizgi oluyor. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • ya arkadaşlar wireless kart ve anakart sürücüleri çalışmadı :( bunları yapabilen varm ı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.