Şimdi Ara

Dell Yabancı Servis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay kadar önce Dell Vostro 5490 bilgisayar aldım. Her şeyden önce söyleyeyim, eğer "bu makine neden bu kadar ucuz diye" düşünüyorsanız sebebi düzgün çalışmıyor olması. İlk geldiğinde touchpad çalışmıyordu, şu anda USB görmüyor bilgisayar yazılımsal nedenlerle. Ubuntu olarak geldi ve teknik servis Windows yüklediğim için bakmayı reddediyor. Bu arada ses sorunu da var hafiften, aynı şekilde servis muhatap olmuyor.

Sorum şu, yabancı servis ile iletişime nasıl geçebiliriz? Sitedeki yönlendirmelerle bulamadım. Konuyu tüketici mahkemesine taşıdım ama bir de yabancı servisle görüşmek istiyorum zira Türkiye'deki servis berbat ve ilgisiz.

Teşekkürler

• Intel Serial IO Driver & Intel Chipset Device Software Driver. bunları kurun

touchpad ıcınde

burdakını kurun düzelmesi lazım yazılımsal ise

• burdanda ulasım saglayabılırsınız
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Yok bu support sayfasını biliyorum zaten, maalesef burası da Türkiye servisine yönlendiriyor.

Driver linkleri için de teşekkür ederim ama onları denedim hali hazırda, güncelleştirmeler vs. tam yani. Zaten touchpad sorununu çözmüştüm daha önce, USB görmüyor bir süredir.
  • mıustafakırı M kullanıcısına yanıt
    Chipset Driver driver duzgun yuklendıgıne emın olun

bu linkten Go to Intel Download Center linkını takip edin

Birde biosta usb lerle ılgılı bır ayar var mı bakın

• gecen ayda 22 ocakta bios güncellemesi cıkmıs sanırım belki sorununuz bunla hal olur ...Daha once lınux le geldıgı ıcın bios ayarları yuzunden calısmıyor olabılır lınuxte ıken usb calısıyorsa muhtemelen sebep budur
    Teşekkürler. Verdiğiniz linkteki Intel driverları tamamen güncel, bios'un en güncel versiyonu 1.5.1'i de yüklemiştim.
  • mıustafakırı M kullanıcısına yanıt
    Malwarebytes virus programı ilede bir tarama yapın
    Hocam teşekkürler, ama yazılımsal bir sorun var bilgisayarda, zaten makine yeni. Virüs ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Yine de sağolun
  • W10 yüklendi diye red vermeleri çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.