|
Delta Force geri dönüyor: İşte yeni oyunun fragmanı ve detayları
-
-
Ah novalogic ... Win98 zamanları ne oyunlar vardı be. Kayboldu gittiler
-
Şahsen, remastered olsa bende daha fazla heyecan yaratırdı. Zamanında az vakit harcamadık bunda. Hey gidi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okuldan kaçıp koca bir sınıf turnuva yapmıştık. Vay be...
-
Hey gidi günler 😢
battlefield ile cod karışımı gibi gözükmekte iyi forumlar
-
Vay be internet cafe kapattırıp sabaha kadar maç atardık. Hey gidi günler hey
Heygidi günler...
-
Güzel olursa codu filan zorlar zamanında çok oynardım.
-
Black hawk dawn 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında yenisi çıkınca görünen otlar bile ooo dedirtmişti, ama bu hiç heyecanlandırmadı, rakipleri bu kadar iyiyken şansları az. Çok iyi yapay zeka belki durumu değiştirebilir, görsellere yeterince doyduk.
-
Fifa99, half life, red alert, delta force v.s v.s
Pentium mmx 233 işlemcim
2mb ekran kartımla aldığım zevk duyduğum heyecan bugün i5 12400f ve 16gb ekran kartı ile alamıyorum. Oyun bile oynayasım kalmamış, yaşlanmışız.
Şuan her şey daha güzel daha bol ve daha zengin olmasına rağmen ben 90 yıllarda çocuk olanları daha şanslı görüyorum. 2000 li ve sonrası doğan çocukların yerinde olmak istemezdim.
-
Vay be Windows 98 hatırlayanlar... Onu bile bilmeyenler var.
-
Hey gidi Novalogic. 1998 kasım ayında orjinal CD'sini almıştım ilk Delta Force oyununun.. Az oynamadım zamanında... Ne çabuk geçmiş yıllar.
-
I.G.I da dönsün :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 20 Ağustos 2023; 1:40:40 >
O bitmek bilmez haritalar... Açık dünya deyince aklıma gelen ilk oyundur.
-
O tarihte olmayanların şimdilerde hepimize caka sattığı bir ortamdayız hocam
-
Oldların gözü yaşlı
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Novalogic gerçekten de o zaman ki en büyük kayıptı. Hala elimde bazı oyunları duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ah novalogic ... Win98 zamanları ne oyunlar vardı be. Kayboldu gittiler
|
Fifa99, half life, red alert, delta force v.s v.s Pentium mmx 233 işlemcim 2mb ekran kartımla aldığım zevk duyduğum heyecan bugün i5 12400f ve 16gb ekran kartı ile alamıyorum. Oyun bile oynayasım kalmamış, yaşlanmışız. Şuan her şey daha güzel daha bol ve daha zengin olmasına rağmen ben 90 yıllarda çocuk olanları daha şanslı görüyorum. 2000 li ve sonrası doğan çocukların yerinde olmak istemezdim. |
Oldların gözü yaşlı |
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- whatsapp web nedir
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- office 2024
- telegram premium ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X