< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Delta Force geri dönüyor: İşte yeni oyunun fragmanı ve detayları (2. sayfa)
-
-
nova nın comanche oyununu hala arada sırada oynuyorum. 90larda bu firma pc oyunlarının çıtasını yükselten yapımlara imza atmıştı.
-
Bi half life bide sen delta force hayatımı kaydırdınız.
-
black hawk down ı çocukken 100 lerce kez oynamıştım, artık değişik buglar falan buluyordum oyunda etrafı gezerken kurcalamadığım şeyi kalmamıştı.
-
Battlefield ile COD daha ortada yokken Delta force kasıp kavuruyordu piyasayı. Onları karışımı değil, aksine onlara ilham veren bir oyun.
-
ooo demokrası mi götürüyoruz yine ırağa
-
Darısı Medal of Honorun başına.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane Novalogic'in bu ve yaptığı savaş simülatörleri, 90'ların sonlarından 2000'lerin başına kadar inanılmaz bir dönem yaşattı. F-16 Multirole Fighter'ın demosunu defalarca oynayıp durduğum ve orijinalini hevesle istediğim günler olmuştu. Oyunu her kapattığımda "Ah keşke" dedirten full versiyonunun ve Mig-29 ile F-22'nin oyunlarının reklamlarını gördüğüm günler altın çağımın parçasıydı.
Delta Force'un da demosunu oynamakla kaldım sadece. Zamanla hepsinin üstünden geçmek isterim. Bu Delta Force'a gelirsek maalesef o Delta Force gibi olamayacağından emin olabilirim.
-
Eskiden her şey daha güzeldi.
-
Fiyat ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaş 14-15
korsan cd dükkanına yeni oyun düşmüş adı delta force..
-kaç cd abi?
-2 cd yeğen
-çek abi hemen
nero da yanan ucuz disklere 15 dakika içinde yazılıp, naylon cd poşetine güzelce konduktan sonra doğru evin yolunu tutarsın. açarsın win 98 yüklü, kocaman tüplü ekranı ve küçücük kasası olan canavar pc ni. Lg marka cd okuyucuya önce disk 1 sonra disk 2 sonra crack işlemi ve ardından masaüstünde düşen oyun simgesi. büyük bi heyecanla çift tıklarsın ama o da ne? zankk diye bi uyarı ! oyun min 2 mb ekran kartı istiyordur ama senin ki 1 mb :) ulan ne günlerdi be : ))
-
Oyun güzel gözüküyor ama sadece güzel bi ekstrası yok gibi mekanikleri ve grafikleri belli bi düzeyde yapılmış göüküyor eskisi gibi değil çin işi olduğu her halinden belli .
-
Hiç unutmam 6.sınıfa filan gidiyorum Kasap'ın dükkanına girip arka odada cafe vardı kaçak orda oynardık. Normal cafeler tost ekmek arası sipariş ederdi biz yarım tavuk sölerdik.
-
Çin işi japon işi çek fişi bitir işi
https://ataymuhendislik.com/blog/fotogrametri-nedir/
Bunlar işi iyi yaptığını gösteren detaylar çin işi olsa da güzel olabilir çok akıcı gözüküyor ama 32 az 64 128 haritalar olmalı
-
bizde 6-7 ark dersaneden kaçıp koca bi gün cs 1.6'da milita oynamıştık.
bu arada serinin en iyi oyunu black hawk down idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 22 Ağustos 2023; 10:41:31 > -
99'da online oynadığım ilk oyun buydu. Arkadaşlarla toplaşıp gece dial-up'tan bağlanırdık.
Hey yavrum hey, ne keyifli zamanlarmış.
İnşallah flop bir yapım olmaz.
-
hocam ful cgı dan bişi olmıyacağı belli helikopter düşüş efekti ve kameraçısı silah tutuşu bile bi nane çımıcağına delalet eder ayrıca mavi destekli yeni nesil yay yeni nesil yay olan hangi oyun güzel ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X