Şimdi Ara

Delta Servis için Hakem Heyeti Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ynsgnr61

Sorun şu ki arka kapağa sağlam yapıştırılmamış kapak. Bu nedenli bir boşluk kalmış ve su ile temas edince oradan su girişi oldu ekibiniz testlere soktu cihazı yapamayınca iade deyip yolladı.

Hocam keske gidip resmi distributor garantili alsaydiniz. Bu tarz firmalar bence kurumsal firmalar degiller. Musteri memnuniyeti oturmamis firmalar her zaman kendi cikarlarini gozetirler. Piyasadaki telefoncular gibi calistiklarini dusunuyorum. Bu nedenlede halkimiz bu tarz firmalari sindirmelidir diye dusunuyorum. Umarim sorununuz cozulur ama bu zihniyet ile biraz zor gorunuyor. Allah yardimciniz olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar suya sokulur mu dediğiniz telefonu ben sudan çıkartmıyordum ve hiç bişi olmuyordu burda ki sorun son servise gitmesinde arka kapağın tam yapıştırılmaması ile oluşan o açıklıktan giren su. Normalde telefon canavar gibi sağlam suya karşı. Su girdiğindede çalısıyordu bişi olmasın diye kapattım hemen daha açılmadı. Ben hep yıkadım telefonumu yüzlerce kez. Fakat sorun dediğim gibi servis hatası.
    İMEİ demişsinde hangi salak İMEI koyar arkadaş?
  • dostum degisim icin en son bildigim 3 defa ayni prpblemden servise gitmos cozulmemis olacak farkli sebeblerden gittimi buna imkan pek yok diye biliyorum bnm htc desire s vardi ekrana toz griyordu 3 defa gitti sonra drgisim istedim mecbur degistirdiler

Duzeltme: biraz arastirdim yeni duzenlemelerle 4defa aybi sorundan servise giderse veya iki yil icinde 6 defa servise giderse cihazdan faydalanamadigin.icin degisim veya para iade hakkin oluyor seklinde bilgilere rastladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 27 Mart 2014; 23:59:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yaw adamlar öyle bişey diyiyor ki arka kapağı adam gibi kapatın diyiyorum diyiyor ki kasada ezilmeler var ondan olmuyor kasayı değişmek gerek arkadaşım diyiyorum o eziklikler aldıgımdan 2 ay sonra vardi ilk servise yolladıgımda o zaman içini açıp adam gibi takmıştınız simdi mi takamıyorsunuz 3 kez yolladım diyiyorum yapıldı deyip yolluyolar yapılmadı demiyolar ama bakıyorum bişi yapmamışlar. En son oldu sanıp suya soktum işte suya temas ettirdim hatta her zaman yaptıgım gibi telefon gitti. Ne ugrastırdılar.
  • quote:

yaw adamlar öyle bişey diyiyor ki arka kapağı adam gibi kapatın diyiyorum diyiyor ki kasada ezilmeler var ondan olmuyor kasayı değişmek gerek arkadaşım diyiyorum o eziklikler aldıgımdan 2 ay sonra vardi ilk servise yolladıgımda o zaman içini açıp adam gibi takmıştınız simdi mi takamıyorsunuz 3 kez yolladım diyiyorum yapıldı deyip yolluyolar yapılmadı demiyolar ama bakıyorum bişi yapmamışlar. En son oldu sanıp suya soktum işte suya temas ettirdim hatta her zaman yaptıgım gibi telefon gitti. Ne ugrastırdılar.

son durum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatmehit

quote:

yaw adamlar öyle bişey diyiyor ki arka kapağı adam gibi kapatın diyiyorum diyiyor ki kasada ezilmeler var ondan olmuyor kasayı değişmek gerek arkadaşım diyiyorum o eziklikler aldıgımdan 2 ay sonra vardi ilk servise yolladıgımda o zaman içini açıp adam gibi takmıştınız simdi mi takamıyorsunuz 3 kez yolladım diyiyorum yapıldı deyip yolluyolar yapılmadı demiyolar ama bakıyorum bişi yapmamışlar. En son oldu sanıp suya soktum işte suya temas ettirdim hatta her zaman yaptıgım gibi telefon gitti. Ne ugrastırdılar.

son durum ne

Verdim hakem heyetine aldım paranın %60ını 😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatmehit

quote:

son durum ne

Verdim hakem heyetine aldım paranın %60ını 😇

Neden sadece %60 ını alabildin birde paranı alana kadar geçen süreci anlatabilir misin aynı durum benimde başıma geldi yardımcı ol seninde başındaymış zamanında

• Hatmehit kullanıcısına yanıt
    ya değişim olacaktı yada para iadesi.
    Aradan 7-10 ay geçmiş ürüne %60lık iade çıkarttılar işte kararda.
    Ama bu ayların 3 ayı kararı beklemekte geçti.
    Veriyorsun hakem heyetine gerekli belge ve dilekçeyle 3 aya açıklıyorlar ve bi karar çıkıyor.
    Dilekçede para iadesi yada değişim isteyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.