Şimdi Ara

Deluxe hakkında öngörüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya kullanmistim sonra kasmaya baslamistim sonra bankadan para çekmeye gitmiştim(para hilesi için değil)gittikten sonra ban yedim
  • Oyunda live battle eksikliği çok fazla hissediliyor... Bi de burda da koleksiyonculuk yapmak istiorum ama böyle profilime kimse bakamazsa ne anlamı var ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Bir kere o Deluxe değil; Deluge. Oyunu bilmediğin nasıl da belli oluyor.

ben bildiğimi iddaa etmedim ki. Ben Deluxe diyorum hoşuma öyle gidiyor beğenmiyorsan mesaj yazma konuya zorla birşey yok yani burda.

öngörü: Oyuna farklı dil desteği eklenebilir. Crater'da olmayan bu özelliği kullanarak fark yaratmak isteyebilirler. Zaten günümüz sanal çeviri sistemleri oldukça gelişti ve artık çeviri işlemleri çok rahat yapılabiliniyor. (Tabii Türkçe buna ne kadar dahil olur orasını Allah bilir malum çeviri sistemleri geliştirenler genelde Türkçeyi atlıyorlar zor dil olduğu için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis_serhat -- 10 Nisan 2009; 22:27:48 >

• Ya gerçekten deluge yaz gerçek ismi olsun senin ismini yanliş yazsalar ne dersin?
    Aslinda dil çevirisine gerek yok çünkü çok zor şeyler yok bunda.
    Bence craterdeki gibi pokelere tiklayinca türü ve evrimlesmis halleri gözüksün bunda pokeye tiklanmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.