Yeni oyun hakkında kendi düşündüğünüz gelebilcek yenilikleri düşünüp konuşalım. Mesela internape uzun zamandır ateş tahtının bir numaralı adayı olan blaziken'i devirecek gibi görünüyor. Shadow'un özelliği ne olacak? Yoksa Shadow türleri Gostly türünün en çok tercih edilme tahtını ele geçirecek mi? Shadow'lar ghostly'leri tarihe mi gömecek?
Live battle hizmeti nasıl olacak? Live battle sırasında çıkması muhtemel buglar neler? Oyuna yeni serverlar eklenecek mi? Oyuna ücretli özellikler eklenecek mi? Oyuna Crater'daki dratinilic,dratinire ve dratinice gibi hayal ürünü olan pokemonlar dahil edilecek mi?
Saldırı-Hasar oranlarının hesaplandığı anatomi çözülecek mi? üç türün özelliğini taşıyan pokemon olacak mı? pokedex'te pokemonlar alfabetik sıralanacak mı?
sizin aklınıza gelenleride sizler yazın konuşalım.
Shadowlarin defanslari fazla olur bence beniim tahminim Delugede hayali ürünler var zaten arceus serisi birde rotomlar bence öyle Live battle açılsa oynama oranlari artcağından eminim ve turnuvalar yapilir en kisa zamanda açılmasi lazim açılmazsada kimse oynamaz ayni şekilde d/s/m/s/g içinde geçerli
evet turnuva işine bayılırım nerde bakalım turnuva düzenleyebilecek babayiğitler?
Unutmayın ilk turnuvayı düzenlemenin ayrıcalığı her zaman başkadır
Bide başlığı değiştir oyunun ismi deluxe degil 'Deluge'dir. Live battle ve dsmg 1 ay içinde gelmezse bende oyunu birakicam zaten ama gelicegini düşünüyorum adminlere yeni maplar gelcek mi diye sorduk gelcek dediler 3gün sonra gelmeye basladi
quote:
Orjinalden alıntı: PoKeBuRn
Shadowlarin defanslari fazla olur bence beniim tahminim Delugede hayali ürünler var zaten arceus serisi birde rotomlar bence öyle Live battle açılsa oynama oranlari artcağından eminim ve turnuvalar yapilir en kisa zamanda açılmasi lazim açılmazsada kimse oynamaz ayni şekilde d/s/m/s/g içinde geçerli
Hayal ürünü pokemon yok Delugede şuanda, Arceus formlarına Diamond/Pearl/Platiniumda rastlıyoruz, Rotomlarda Platinium oyununda var... Serebii.net'te daha detaylı bilgi bulabilirsin... Live ve bu DMSGSw özellikleri gelmediği sürece oyunçok sıkmaya başladı, özellikler geldikden sonra turnuvalarla birllikte oynama oranı ve eğlenceside artacaktır...
Oyun şuan çok sıkıcı zaten tt'de ilerlemeye çalıştığımdan oynuyorum live battle geldiginde hazirlikli olalimTT'de 9.yum ama adamlara bakiyorum botla kasiyorlar hepsi ben bot mot kullanmiyorum
Sen de mi oynuyorsun bu oyunu be Serhatm
Umarım başkalarının pokemonLarını görebiLir en kısa zamanda, craterda oLduğu gibi.. Yoksa koLeksiyoncuLuğun bir anLamı kaLmaz
şu ana kadar ki en iyi crater benzeri oyunu kaçırmamı beklemiyordun değil mi
Gözünden kaçabiLeceğini düşünmüştüm
Ciddi ciddi Crater'a en benzeyen oyun fakat yerini tutamıyor yine de..
GencLand Projesi ne aLemde..?
onu başka yerde konuşuruz burası yeri değil
bana iyi bir elektrik pokesi söyler misin orçunum?
Eski professiyoneLLiğimiz pek kaLmadı Serhatm, eLekid'in en geLişmiş şekLi karizmatik duruyor, onLa takıL şimdiLik..
Çift tür mensubu bi tane buLuruz sonra sana
Shadow'un özelliği ne olur bilmem ama Dark / Shiny kadar karizmatik olmadıkları kesin. (Hangi pokemon olduğu ayırt bile edilmiyor. Benim gözümde en değersiz tür şuan.) Live Battle merakla bekliyorum. Ama Live Battle'ı devreye sokacaklarsa türleri düzenlemeleri gerek. İki tür olan pokeler, saldırı güçleri falan çok iyi ayarlanmalı ve bu bilgiler bizede verilmeli. Pokemonların sıralanış şekli gerçekten çok karışık. Your Pokemon menüsüne girmek dahi istemiyorum. Aradığım pokeyi bulmam uzun süre alıyor.
Aynen OzaN..
Crater'dan aLfabetik sıraya aLıştığımız için bu zor oLuyor
En iyisi alfabetik sirasi oyunu tam bilmeyenler için çok iyi
Shadow türünden başlıyım bence shadow türü arada atak sektircek yani atak yaptırmıycak karşsındaki düşmana nasıl ghostly craterde scaredda bırakıyordu bundada bu çeşit birşey gelicek diye düşünüyorum alfabetik sıra benim için farketmiyor pokémonlarn sayısını bildiğimden dolayı zor olmuyor benim için örneğin Bulbasaur'un sayısı 001.493e kadar gidiyor bilmeyenlerde pokémonun adını googleye yazınca serebii.netde sayısı yazıyor.Live battlenin gelmesi için atakların dmglerini biraz düşürmeleri lazım çok vuruyor.
Bir kere o Deluxe değil; Deluge. Oyunu bilmediğin nasıl da belli oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
Sen Cyrus'a devam ediyon mu?
quote:
quote:
Etmez miyim be. xD Ama yeni bi' patch geldi oyunun içine ettiler şu an girmiyorum. Düzeltirler yakında inanılmaz kötü olmuş oyun. Sen de gel ban yedin ama. Senin oyuna girememe problemin muhtemelen banlanışından dolayıdır. Ama nasıl geçecek bilmiyorum. xD
quote:
quote:
quote:
Etmez miyim be. xD Ama yeni bi' patch geldi oyunun içine ettiler şu an girmiyorum. Düzeltirler yakında inanılmaz kötü olmuş oyun. Sen de gel ban yedin ama. Senin oyuna girememe problemin muhtemelen banlanışından dolayıdır. Ama nasıl geçecek bilmiyorum. xD
Oyunun müziği filanda değişmiş bende giremiyorum.Bide eski charim neden ban yedi anlamadim:S.Yeni char açtım BLackBuRn ismim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyunun müziği filanda değişmiş bende giremiyorum.Bide eski charim neden ban yedi anlamadim:S.Yeni char açtım BLackBuRn ismim.
E sen para hilesini kullanmıyor muydun? Ondan banlamadılar mı seni?