Şimdi Ara

Dem Parti: Seyit Rıza, Şeyh Sait ne yaptıysa Kürt halkı da onların yaptığını yapacaktır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #29
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Dem'in iktidarla çoktan anlaştığını görüyorum burdan bakınca.

• vardır bı bıldıklerı kardesım benım
  • chp otobüsünün içinden mi yapmışlar bu açıklamayı ?

esenyurt belediye başkanı tutuklanınca sözde kandil baronlarının yaptığı açıklama ile dem ve chp açıklamalarının aynı tonda olmasına dair de açıklama yapmışlar mı ?

• Özgür Özel ve destekçisi olan CHP'liler buna da bi açıklama bulmuştur :)

• haydarballioglu H kullanıcısına yanıt

Şaka mısın :D

TEK KELİME EDEMEZLER. DEM partiyi kızdıracak küstürecek tek bir açıklama yapamazlar korkudan. 3-5 oy için daha neler duyacak onlar ve sessiz kalacaklar.

Sorarsak Atatürkçüyüz diyen sözde muhalifler baksana konuya bile uğramıyor. Bugün CHP'yi takip ettim bir açıklama ypaan var mı bunu eleştiren var mı herkes sağır dilsiz olmuş sanki. Kimse bir şey demiyor !

CHP içerisinden Bir babayiğin yok ki siz Şeyh Said Seyid Rıza Sakine Cansız yolundaysanız bizde Atatürk yolunda ve izindeyiz diyecek. Atatürk 100 yıl önce ne yaptıysa bizde bugün aynısını yaparız diyemezler. 3-5 oy için eğilip bükülmeye ve DEM'in peşine takılmaya devam edecekler ne yazık ki...

• sonunuz da

onların sonu Dem Parti: Seyit Rıza, Şeyh Sait ne yaptıysa Kürt halkı da onların yaptığını yapacaktır. 

gibi olur

umarım Dem Parti: Seyit Rıza, Şeyh Sait ne yaptıysa Kürt halkı da onların yaptığını yapacaktır. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 5 Kasım 2024; 16:13:45 >
  • Çivi çiviyi söker. Kürtçülerin elinde daha güçlü siyasi kişi dayanakları olmadığı için ancak Rıza ve Sait ile siyasi söylem hamlesi yapıyor. Sen de ona aynı şeylerle hamle yapacaksın. Sen de al eline mikrofonu, onun söylemini alt edecek daha kapsayıcı kişiler üzerinden siyasi söylem hamlesi yap. Ama yapamaz. Çünkü düşüncesinde sadece bir şey var; Kürtçülerin oylarından tek birini dahi kaybetmemek. Amaç bu olunca CHP genel başkanı ne yapsın?

CHP genel başkanı kimden bahsetse orada oy kaybetmez ki; Sütçü İmamdan mı bahsetse acaba,. Atatürk ezberinden bahsedemez, yüreği buna yetmez. Kim kaldı geriye. Böyle şeyleri zerre düşünmez. Tek odak noktası DEM'i üzmemek! DEM'in böyle bir kaygısı neden olsun ki. Çünkü CHPli başkan zaten DEM'in gizli hedeflerine moral desteği için orada.... Amacı demokrasi, halk iradesi falan filan olsa bile DEM'in bölücü fikirlerine hizmet etmekten başka işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 5 Kasım 2024; 16:57:22 >

• haydarballioglu H kullanıcısına yanıt

Apoyu mecliste görmek isteyen Cumhur İttifakı üyesi MHP de bulmuştur bence bi açıklama buna.

• Birisi mecliste çağrı yapıyor, öbür parti desen demlilerle takılıyor, iktidar desen aynı. Vallahi iktidardanda muhalefetten bıktım. Bir tane Atatürk çizgisinde parti yokmu bu ülkede tek çare zafer galiba
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

- Zafer partisi lideri Ümit Özdağ, İBB başkanı İmamoğlu'nun isteği üzerinde bir araya geldi ve yapılan toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu:

"DEM Parti belediyelerinin örgüte yardım yolladığı, destek sağladığı birçok kez tespit edilmiştir. Terör örgütünün sahip olduğu siyasi uzantılar terörle arasına mesafe koymayı her seferinde reddetti. Pervin Buldan’ın Iğdır’da yerel seçimleri kazanınca ‘Iğdır Kürdistan sınırlarına girdi’ dediğini unutmayacağız.”

"Ahmet Özer'e seçimlerde en çok karşı çıkan parti olarak bizler onunda yargı kararıyla ve usulüne uygun bir şekilde Türk Devletine yakışır bir şekilde görevden alınması gerektiğini düşünüyoruz."

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Kardeş AKP tuvaletini sokağa yapsa siz de mi yapacaksınız? "En az terör destekçisi" yarışmasında değilsiniz

• Söylenenlere göre aynı otobüste konuşma yapan Özgür Özel'in yanında bulunan bölücü zihniyetteki şahıs.

Dem Parti: Seyit Rıza, Şeyh Sait ne yaptıysa Kürt halkı da onların yaptığını yapacaktır.
    Dem Parti: Seyit Rıza, Şeyh Sait ne yaptıysa Kürt halkı da onların yaptığını yapacaktır.

• bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey yapamayız.Yapabileceğimiz tek şey şehit vererek Sur gibi yerleri temizlemek olur en fazla.

Yıllardır üç tane konteyner ateşe verip molotof atmıyorlar.Bunların bilmem ne tvsi var ordan askerlerimizi nasıl şehit ettiklerini görebilirsin.Profesyoneller öyle basite indirgenebilecek durumda olsalardı yarım asırdır bu pkk sorunu devam etmezdi.Biz,prangalardan da kurtulamayız.O dirayet ve kudret yok bizde.Bir kere oldu o da Kurtuluş Savaşı'nda.Bir kez denk gelebilecek bir önderle oldu o da Atatürk ile.Her zaman olmaz,hele ki şu ortamda insanlar hayatta kalma savaşı verirken çoğu insanımız banane doğudan ondan bundan benim çocuğum yatağa aç giriyor der,diyor da zaten.

Keza adamlar Kuzey Irak'ta bir nevi devlet içinde devlet kurdular.Suriye'nin yine kuzeyinde aynı şekilde devletleşmeye başladılar.Sıra Türkiye'deki kısımda.BOP gereği burayı da almayı deneyecekler.Terörist elebaşını hapisten çıkarıp mecliste konuşturmaya çalışanlar var.Prangalar sanırım teröristlerin üzerinden kurtulacak.Yeni anayasa ile özerklik veya eyalet sistemi getirilirse şaşırmayın.Eskisi gibi asarız keseriz muhabbetlerini yaptırmayacaklar.Şu attığın fotoğraftakiler rezil ve komik durumdalar ancak biz daha da reziliz çünkü protesto bile etme gücümüz kalmadı.*calanı çıkartmak meclise getirmek ona af verilsin diye milliyetçilerle mi onu bu şekilde konuşturanlarla mı temizleyeceksin? Kendimizi kandırıp şöyle yaparız böyle ederiz asarız keseriz muhabbetleri de artık baydı.Kimsenin elinden tutan yok meydan orda.Ben bu milletin hiçbir şey yapabileceğini zannetmiyorum.Hiçbir şey de yapamayız,trene bakar gibi izleriz.Güç ellerinde.Bile isteye ve göz göre göre emellerini gerçekleştirecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Hiçbir şey yapamayız.Yapabileceğimiz tek şey şehit vererek Sur gibi yerleri temizlemek olur en fazla.

Yıllardır üç tane konteyner ateşe verip molotof atmıyorlar.Bunların bilmem ne tvsi var ordan askerlerimizi nasıl şehit ettiklerini görebilirsin.Profesyoneller öyle basite indirgenebilecek durumda olsalardı yarım asırdır bu pkk sorunu devam etmezdi.Biz,prangalardan da kurtulamayız.O dirayet ve kudret yok bizde.Bir kere oldu o da Kurtuluş Savaşı'nda.Bir kez denk gelebilecek bir önderle oldu o da Atatürk ile.Her zaman olmaz,hele ki şu ortamda insanlar hayatta kalma savaşı verirken çoğu insanımız banane doğudan ondan bundan benim çocuğum yatağa aç giriyor der,diyor da zaten.

Keza adamlar Kuzey Irak'ta bir nevi devlet içinde devlet kurdular.Suriye'nin yine kuzeyinde aynı şekilde devletleşmeye başladılar.Sıra Türkiye'deki kısımda.BOP gereği burayı da almayı deneyecekler.Terörist elebaşını hapisten çıkarıp mecliste konuşturmaya çalışanlar var.Prangalar sanırım teröristlerin üzerinden kurtulacak.Yeni anayasa ile özerklik veya eyalet sistemi getirilirse şaşırmayın.Eskisi gibi asarız keseriz muhabbetlerini yaptırmayacaklar.Şu attığın fotoğraftakiler rezil ve komik durumdalar ancak biz daha da reziliz çünkü protesto bile etme gücümüz kalmadı.*calanı çıkartmak meclise getirmek ona af verilsin diye milliyetçilerle mi onu bu şekilde konuşturanlarla mı temizleyeceksin? Kendimizi kandırıp şöyle yaparız böyle ederiz asarız keseriz muhabbetleri de artık baydı.Kimsenin elinden tutan yok meydan orda.Ben bu milletin hiçbir şey yapabileceğini zannetmiyorum.Hiçbir şey de yapamayız,trene bakar gibi izleriz.Güç ellerinde.Bile isteye ve göz göre göre emellerini gerçekleştirecekler.

Vallaha kafaya takmış bir tane adama bakıyor iş. Öyle bir yapılır ki, aklınız hayaliniz şaşar.

PKK bugün hala bitmediyse, bitirilmek istenmediği için bitmedi. Bundan siyasi ve maddi menfaat sağlayanlar var. Meclisteki PKK sözcülerinin senelerdir ihanet edercesine konuşmalarına göz yumulması gibi.

BOP'tan haberin var. O projenin eşbaşkanından, eşbaşkanına senelerdir yaver olmuş yardımcısından haberin yok mu? Varsa onların söylemleri üzerinden "bu milliyetçilerle mi temizleyeceksin?" sözünün saçmalığı ne olacak?

Yeni anayasa zaten ilk 4 madde ve 66. maddeye dokunmayı, dolayısıyla özerkliğe giden yolu açmayı hedefledikleri için (ek olarak padişahı yeniden seçtirebilmek için) değiştirilmek isteniyor, bunu da herkes biliyor. "Sivil anayasa" filan hikaye.

Benim bahsettiğim (aslında DEM'lilerin ima ettiği) ortam iç savaş ortamı. Öyle bir ortamda insanlar "banane doğudan ondan bundan benim çocuğum yatağa aç giriyor" demez. Diyemez. Bahsettiğim finolar zaten artık sadece Doğu'da ve Güneydoğu Anadolu'da değil. Ege'de, Akdeniz'de, İç Anadolu'da. Sen bir yeri savunurken başka yerden vuracaklar. Kaldı ki daha içimizde yaşayan iç savaş görmüş Suriyeliler ve Afganlar, IŞİD'liler, şeriatçı tayfayı filan dahil etmedim senaryoya. Uyuyan hücre gibi şu an hepsi. Bir iç savaş durumunda ülkenin tamamı karışır, tuzu kuru olan atlar uçağa/gemiye kurtarır kendisini ve ailesini, kalanların "banane ya" deme şansı olmayacak.

Yazdıklarının içinden sadece şu an için "halkın yaşananlar karşısındaki tepkisizliği" konusunda hemfikirim. Onun da nedeni bahsettiğim prangalar. İnsanların kaybedecek şeyleri var şu 'savaş olmayan' ortamda. Mesele rejim ve toprak olursa işler değişecek.

Ne bizden görünenler ne de düşmanlar emellerini gerçekleştiremeyecekler. Ara ara kamuoyu yoklarlar, denerler, geri vitese takarlar her zaman olduğu gibi. Ne kadar içi boşaltılmış olursa olsun bu ülkenin ordusuna, ne kadar beyni sulandırılmış olursa olsun bu ülkenin vatanseverlerine güveniyorum. Hala sayıca çoğunluktayız. Gün gelirse (umarım gelmez) gereğini yapacağız.

Gazi'nin dediği gibi, "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."

• Benim tanıdığım kürtlerin içinde 1 tane özerklik şu bu isteyen yok. Bu Hdp-Dem kimin için özerklik, isyan vb açıklamalar yapıyor?
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

pkk bitmediyse bitirilmek istenmediği için bitmedi değil, abd arkasında olduğu için bitmedi. pkk abd nin ortadoğuda ki bir örgütü işte. abd ile türkiye sıkıntı yaşadımı abd pkk üzerinden karşılık veriyor.

• Bu ifadelerden anlaşılan BOP PROJESİ gereği AKP,MHP,DEM aynı projede birleşmişler. Kayıkçı kavgası yapıp millete bu projeyi hazmettiriyorlar. Bu söylemlerden en çok zarar görecek olan Ana Muhalefet Partisi CHP dir. Muhalefet, özellikle ana muhalefet bu projenin neresinde? Ey DEM size devlet kurduracaz diye bi parmak bal verenler zannetmeyin şu anki durumunuzdan daha iyi olacaksınız. Hedef ABD ve İsrail'e yeni ve küçük güçsüz hizmetkar uşak devletçikler oluşturmak. Bu gidiş sadece bölünüp küçülmeye bağımsız devlet olmaktan, hizmetkar uşak 2 küçük devlet olmaya gider. Buna razımısınız.

• Sakın şeriatçı, Cumhuriyet düşmanı, vatan haini, ingiliz uşağı, şerefsiz şeyh saide laf etmeyin yoksa onun çok şerefli torunları alınır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.