DEM Partili Tunceli Belediyesi'ne ve CHP'li Ovacık Belediyesi'ne kayyum atandı. (2. sayfa)
-
-
Burada tek eleştirilecek şey neden bu kayyum atamalarının geciktiği olmalı.
Darısı hizmet üretmek değil malum yapıya yandaşlık yapan ve sicili bozuk belediyelerin ve başkanlarının başına.
-
YSK başkanı niye susuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YSK başkanı ne alaka ?
Seçim yok ki ortada YSK başkanı neden konuşacak ?
-
Neden kayyum atanıyor bu belediyelere diyen arkadaşlar şu videoyu da yorumlayabilir mi ?
CHP'li bir belediye başkanı neden kayyum atanınca ilk iş Türkiye'de yasaklı olan ve terör propagandası yapıyor denilen bir kanala çıkar açıklayabilir misiniz ?
Belediye başaknı konuşurken Atta yazan şeyler CHP'li isimleri memnun ediyor mu gerçekten ?
Not: Adım kadar eminim sözde muhalifçilik oynayan kitle bu konuya uğramayacak ve laf salatası yapamya ve kayyumları körlemesine eleştirmeye devam edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Kasım 2024; 16:40:8 > -
- Daha önce “Dersim Belediyesi” ismiyle kullanılan Tunceli Belediyesi’nin X hesabı, kayyum atamasının ardından “Tunceli Belediyesi” olarak değiştirildi ve profile Türk bayrağı eklendi.
-
- DEM Parti Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları:
“Dersim halkı 1938 katliamına da direndi. Seyit Rızalar baş eğmedi. Bugün Dersim halkı baş eğmeyecek.”
-
Chp, fiilen de Dem partisine dönüşmüş durumda. Yazık valla.. Kaç yıllık partiyi ne hale getirdi Özgür Bey.
-
Bunlar nasıl açıklamalar böyle yaa. CHP nasıl Tunceliye atanan kayyumu eleştirebiliyor halen daha.
Yetmezmiş gibi 5 kişilik heyet göndermişler Tunceliye. Başlarında da Sezgin Tanrıkulu ve Mahmut Tanal olacakmış.
Ayrıca tüm belediye başkanlarını yani 415 belediyeleri varmış hepsini Ankaraya çağırmışlar Tunceliye atanan kayyum sonrası. Bakalım kimse gidecek gimler gitmeyecek. İstanbul'da olsa Mansur Yavaş gitmezdi ama Ankarada olunca ev sahibi olarak mecbur bulanacaktır. Ama Bolu Belediye başaknı gelmeyecektir kesin...
-
O hale getiren ozgur degil, kk dir. ozgurde kk nin ettigini siviyor. Dem gibi bir partinin kilit hale gelmeside akp sayesindedir. 1. acilim ile bu partiyi onemli pozisyona koydular, yetmedi simdi acilim 2 ile yine yeniden deniyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adına hdp hadep dep dem ne derseniz deyin bu chp shp ile ilişkisi 1980 lere dayanıyor. Sadece bir deniz baykal döneminde sanırım ilişkileri yoktu onun dışında erdal inönüde de dahil olmak üzere chp dem gönül bağı bakidir.
O yüzden chp ile dem iş birliğine gönül bağına ilişkisine şaşırmayın artık
-
Açılım Hendek operasyonu ile bitti.
Yakında, teröre bulaşanları vatandaşlıktan atacaklar.
-
Bunları da değiştirirler artık :))
-
Bakın ortağınız Bahçeli ne diyor.
Artık bunu da içinizden çıkarırsınız :))
Muhabir Netyoutubehttp://www.muhabir.net/bahceli-allah-bize-sehide-kelle-dedirtmesin/ Mhp, Bahçeli, #MHP, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Allah Bize Şehide Kelle Dedirtmesinhttps://www.youtube.com/watch?v=bFQKJhApdQE -
ya ben şunları anlamıyorum;
şimdi birincisi: chp dem'in köpeği olmuş durumda, adamlar cidden atatürk'e laf atıyor, chp de izliyor işte. mesela bunu gösterince hemen eeğğüğüğü akp de yaptı diyorlar. e kardeşim akp de yaptıysa iktidarı değiştirmenin anlamı yok o zaman, sonuçta aynı dışkının laciverti olacak. kalalım mevcut iktidarla yolumuza devam edelim.
ikinicisi: e kardeşim akp yaptı diyorsun ama adam sana diyecek ki, biz açılım süreci başlattık o yüzden tavizler verdik. bundan dolayı dedik. e sen şimdi ne diyeceksin? ben de 2. bir çözüm süreci mi başlatıyorum o yüzden göz yumuyorum mu diyeceksin?
ciddi ciddi düşünüyorum bunları. aklım almıyor bu durumu. hani troller var onlar her para vereni yalar ama ciddi ciddi normal insan seviyesinde bu olayları görüp chp atatürkçü diyen var. anlamıyorum ki adamın bir çıkarı da yok burada
-
O hale getiren sadece KK'de değildiki. 1990 yıllarda başlayan sosyal demokratçı politikaların bugün devam etmesi. Yani yarın Chpnin başına Ekremde gelse Gıyasettinde gelse devam edecek.
-
Akp'nin taktik belli, önce seçtir sonra Kayyum'u bas.
Terörist ile bağlantısı olmayan aday çıkarsınlar o zaman, hepsinin ne olduğu ortada zaten.
Yıllar önce görmedik mi teröriste belediye aşevinden yine belediyenin araçlarıyla yiyecek taşıyorlardı
kim bilir neler dönüyor.
-
Kayyumlardaki sıkıntı şu. Belediye başkanı terörden iltisaklı ise yerine yine belediyenin seçtiği bir isim niye aranmıyor? Böyle olsa hukuki süreç devam eder ve yerine geçen isimle yola devam edilir. Yine aynı durum olursa o zaman kayyum atanır.
Üstelik ben Bahçeli'nin Apo çıkışından sonra milliyetçilik yarışının bittiği kanaatindeyim. Yeni anayasa için HDP ile pazarlık aşamaları bunlar. CHP ise girdiği kirli yolun bedelini ödüyor. Fakat bundan şikayetçi mi? Asla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 23 Kasım 2024; 23:6:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak Tuncelide Kayyum Atanan belediye başkanının eş başkanı kadının açıklamaları akşam !
Görevden aldın ya Tunceli belediye başaknını belediye meclisi bu kadını seçecekti yüzde 90... Kayyum atamak wooow çok iyi bir şey değil tabii ki. Ama ülkede TERÖR VAR TERÖR şunu kavrayın artık yapmayın şöyle.
-
Kanundan haberi yok bunların,
Tele1' in saçma sapan başlık, haber ve konukları bile gizlese de bazen ( ki biliyorlar ) , kanun belli.
tunceli li kk74 gitti , manisalı özgür özel geldi ve hala eğilip el öpüyorlar. Sezgin , tanal veya bilimum hdp kadroları ile de yan yana olup tekrar tekrar " belediye meclisinden başka birisi " seçilsin kafasındalar.
Bu sol geziciler, sezer ve ecevit yıkımına rağmen hala akıllanmadılar!!! Partili cb diyen o sığ kafaları nasıl teröre sessiz ise şimdi de kanundan habersiz (-miş gibi yaparak) kendi içlerindeki dağ kadrosu zihniyetli bir başkasını getirecekler.
İslama düşman , bayrağa düşman , toprak bütünlüğüne düşman , TSK ya düşman , halkın %70' ine düşman ve hatta chp değerlerine düşman bu kadrolara ( zaman gazetesini destekleyenler vardı ) gidip yan yanayız diyecekler yakında.
Chp kendine kanun yapıp kendi işaret ettiği hapse atılmadıkça demokrasiden bahsedemeyecek hdp kadrolarının basamağı olmuş içi boş bir siyasi oluşum oldu 15 yılda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X