Şimdi Ara

Demedimmi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar yeni bi paht kurmuşlar oyunu oynayan kişilerden bayası pre almış örnek verebilirim
    bizim burdaki cafede herkez knıght için geliyo bu yeni pahtc gelmesiyle pre almak isteyen 13+ çocuklar para biriktirmeye başladı boş makine bulmak zor herkez bronz preyi 35 milyondan alıyo cafeci uyanık kazık sokuyor hergün en az 5 kişi gold alanlarda var genellikle büyükler gold alıyo geçen oynarken 10 yaşındaki çocuk silver aldı oyunu oynayan 70 kişi cafeden bunların 15 kadar preliydi 45-43 kişi daha pre aldı anlıcanız adamlar oyunu para yapsalar u oyun sürer başka cafeye gittim durum ordada aynı 15 makine var 30-40 kişi oynuyor 1-2 kişi prelidi şimdi18-19 kişi olmuşlar buyounu paralı yaptı yapcaklar!

• dedin mi?
  • haklısın bende pre aldım:)
  • atmaca gibi 40$ dan fazla olmuodu bildim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

atmaca gibi 40$ dan fazla olmuodu bildim kadarıyla

yaw şöyle açılan her topiğe yalan atmasyon gibi şeyler yazmıyormusunuz deli oluyorum amacınız ne sizin anlatırmısınız milleti bu siteden uzaklaştırmak falanmı adam doğru söylüyor bronz 13milyon kdv siyle 16 milyona geliyor cafe sahiplei 20m de der 30 m de
    sitesine girde bi bak bu oyunu oynamıyorsan üyelikler ne kadar hey allahım sabır bea
  • bende alıcam
  • ben en son çare olarak görüyyorum yoksa nerde beleş oraya yerleş
  • Ben Aldım girmior :P kapatırdım PC Den Sildim Rahatladım Şimdi Foruma Taqılıom
  • CAfe sahıbı parayı cebe atıyo kredı kartı kendının anladıgım kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

atmaca gibi 40$ dan fazla olmuodu bildim kadarıyla

yaw şöyle açılan her topiğe yalan atmasyon gibi şeyler yazmıyormusunuz deli oluyorum amacınız ne sizin anlatırmısınız milleti bu siteden uzaklaştırmak falanmı adam doğru söylüyor bronz 13milyon kdv siyle 16 milyona geliyor cafe sahiplei 20m de der 30 m de
    sitesine girde bi bak bu oyunu oynamıyorsan üyelikler ne kadar hey allahım sabır bea

arkadaşın neye atmasyon dediğini anlamadan yorum yapma K2Network ve Click&Buy arasındaki anlaşmaya göre bi kredi sadece bir ay içerisinde 40$ harcama yapabilir anladın mı şimdi

ama uygulanıyormu bilmiyorum kredi kartın varsa Click&Buy a üye olmayı dene ordaki üyelik koşullarnda yazıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.