Ordularım yeniden Tuna'ya akın etsin! Bir Yıldırım çıksın da uzağı yakın etsin
Selâm dursun karşısında bütün şerefler, şanlar! Namını tebcil etsin, yıldızlar kehkeşanlar...
İçimde hiç sönmeyen bir fetih sevdâsı var. Yavuz gibi diyorum: Bu dünya insana dar!
Bir sadâ duymak için sahralara düşeyim. Helâl olsun bu yolda, varım yoğum herşeyim!
Volkan gibi lav atmış, ne susmuş ne sönmüşüm. Ben bu imân uğruna çılgınlara dönmüşüm.
Bir deha bekliyoruz, gençliğe mihrap olsun, Ruhları tutuşturan bir ateş mihrak olsun.
Sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar, Kahrolsun Hak dururken zorbalara tapanlar!
Çık nerdesin zuhur et! Biz seni bekliyoruz. Yıllardır yollarında yorgun emekliyoruz...
Musa ol! Hakk'a yüksel! Tecelli et de Tûra. Zulmet yıkılsın gitsin! Cihan garkolsun nûra!
İstiyorum yeniden bir hilkat istiyorum, Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum.
Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!..
Aşk Tutulması
Kim’e
Ne vakit acıya yaslansam Bulutlar inadına ağlıyor Tehlike, karanlık sonsuzluk Gözlerinin ardına bakma Yalan yalan yalan yalan Hayır derken kırmamaya çalışması gibi Üzülme derken içten güldüğü gibi Hadi sevgili olalım ağlayan Volkan
Üzülme, darılma, kırılma İyi anlaşıyorduk Kumpirciye bile geldim seninle Ama işte anla Hiçbir kum pir’e aşık olamaz Hadi gülelim şimdi Volkan
Uzaktan bir pencereden Arka sayfa güzelinin tam gözlerinden Sana unutmak için bakacağım Uyanmaması için seni seven lavların Humuslu toprağımda Bastığın yerlere beni ekeceğim Dünyaya tükürelim hadi Volkan
Hayaletim git başımdan Bugün opera değil hayatım Kırık aryalarım solo sevince karşı Suratım yılan zehiriyle gergin dururken Yüzüm ağlarken daha komik Hadi insanlara sataşmayı keselim Volkan
Tekrar gelme dolunay Bu sefer sevişmede kurt’u oynamam Muamma her zaman doğada Dişi yılanın regl’ı zehirdir Ansızın incitiyor beklenmeyen cevapta Her memeli aynı yaşı döker Kaçan umutlar ardından Hadi Tabiat Ana evlen Volkanla
Sen ben arada soru işareti İşte aşk tutulması
Volkan Adıgüzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme