Şimdi Ara

DEMEK Kİ NEYMİŞ RONALDO > MESSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Ronaldonun kağnı gibi takıma 3 şampiyonlar ligi kazandırır iken Ronaldoyu gömme takımı uçurma çabaları içinde olan kesim için bahaneler bitmiyor tabi.
    Sırf aynı isim almasın diye adamın hak ettiği ödülü başkasına verdiler. Modric=messi yapacaklardı bir an.
    İlk defa ödülü Ronaldo'nun hak ettiğine cidden inanan birini gördüm gerçekten tuhaf... Bireysel istatistik desen gol, asist kralı Messi... Kulüp başarısı desen Griezzman, Modric.. Ronaldo'ya niye verecekler acaba ödülü 6 pasa kamp kurduğu için mi ?
  • transverse T kullanıcısına yanıt
    Hıhı evet diyimde tatmin ol.
    Arkadaşın yorumuna bakarak futbol bilgisini ölçebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Tüm duayen gazeteci, medya, teknik direktörler, futbolcular, taraftarlar senin gibi düşündü ve ödülü ronaldoya verdiler Hoşt ötede ağla hadi gariban seni

Kaliteyi görüyorsunuz işte. Bunun gibiler Ronaldoyu yeriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İngiltere'de United, İspanya'da Madrid, İtalya'da Juventus'ta oynayan adamın fanı söylüyor bunu, bence araya PSG veya Bayern sıkıştırsın güzel olurdu

Alıntıları Göster
    Hayır az mantık olsa... 10 sene boyunca neden ManU şampiyon olamadı zaten kendi argümanını çürüteceksin ama o mantığı bulamıyorsunuz.

Tabi canım her şey Alex Ferguson yüzünden. ManU'yu şampiyon yapar Ferguson olur Real'i yapar Modric, Kroos, Özil vs olur. Yetmedi Juve'yi en büyük CL favorisi yapar yine Juve harika takım o yüzden olur. HAZMEDECEKSİNİZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Ekim 2018; 22:6:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

2015'ten önce Ronaldo'nun Real'le 1 tane Cl kupası vardı xd. 6 sene boyunca 1 tane Cl kupası alabilmiş adam 30 yaşına gelip 3 tane art arda CL kazanıyor bak sen şu işe. Prime'ındayken alamadığı kupaları 30 yaşında nasıl kazandı acaba? Ben söyleyeyim ceza sahasına kamp kurarak.

Alıntıları Göster
    Beleşçi Guardiola zamanında kamp kurdu da ne oldu? Ardı ardına 3 CL alabildi mi gol kasmak dışında?

• Bu maçta “Messi yoktu, o yüzden Barça farklı kazandı” demekle “Ronaldo yoktu o yüzden Madrid fark yedi” demek benzer şeyler.

Bugün maçın farklı bitmesinin sebebi bana göre Madrid’in 3’cü golden sonra tamamen dağılmasıdır. Madrid, 3. golü yedikten sonra yine sağlam kalsa ve dağılmasa bu maç büyük ihtimal böyle farklı bitmezdi.

Ronaldo’nun olmayışı elbette etken ama bu maçtan “Ronaldo daha iyi” diye sonuç çıkarmak doğru değil. Çünkü Ronaldo varken de 5-0 ve 0-4, 0-3 biten maçlar var. Skor daha çok takımın genel durumuyla alakalı.

Madrid ikinci yarının ilk 15-20 dakikasında o ilk golü atmanın verdiği gazla beraberliği de yakalasa belki kazanabilirdi de. İnanılmaz baskılı oynadılar çünkü bir ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 28 Ekim 2018; 22:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realin defansı gazozuna oynuyor gibiydi bu maç hiçbir şeyi açıklamıyor messi Ronaldo rekabeti adına.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Hayır az mantık olsa... 10 sene boyunca neden ManU şampiyon olamadı zaten kendi argümanını çürüteceksin ama o mantığı bulamıyorsunuz.

Tabi canım her şey Alex Ferguson yüzünden. ManU'yu şampiyon yapar Ferguson olur Real'i yapar Modric, Kroos, Özil vs olur. Yetmedi Juve'yi en büyük CL favorisi yapar yine Juve harika takım o yüzden olur. HAZMEDECEKSİNİZ!

Alıntıları Göster
    Manchester United'ın şampiyon olması İngiltere'nin en iyi kulübü olması ile alakalı olabilir mi acaba ? 1990-2000 arasında 6 şampiyonluk yaşadı, 2000-2010 arasında da 5 şampiyonluk. Ronaldo gitti üst üste 2 kez daha şampiyon oldu. Mal mısınız siz neyin kafası bu nasıl bir zekanız var acaba ? Ben seni geçen senelerden hatırlıyorum ilk defa bu yıl bu kadar nefret dolu gördüm her konuda Messi'ye saldırıyorsun ve bunun en büyük sebebi de kahramanının 3. sınıf lige transfer olması, bunu da gayet iyi biliyorsun, bence sen yavaştan hazmetmeye bak :)

• Ronaldo ve Messi davası değil. Barcelona ve Madrid kadro kalitesinde Barcelona son 10 yıldır daha iyi hiç bir zaman Madrid daha iyi kadroya sahip olmadı. Beğenmediğiniz tüm topçular Madrid’de 11 rahat oynar. Sizin yedek dediğiniz Malcom, Dembele gibi topçular bizim ilk 11 hücum hatlarından daha iyi yıllarca ezdiğiniz Pique’nin kötü büyük maç performansı yoka yakın, jordi alba her maç fişek gibi ? Ter Stegen bence underrated ismi yok ama kötü oynadığına şahit olmadım. Busquets, Rakitic hattı bizim kağnı Kroos’dan falan bin kat iyi Real Madrid son 5 yılda ne kadar kupa aldıysa başta Ronaldo olmak üzere Marcelo ve Ramos sayesindedir. Gerisi beş para etmez topçular. Hele artist balon Bale yok mu Neymar’ın bağcıklarını bağlayamaz yıllarca Neymar ile kıyaslandı bu kazma..

• quote:

Beleşçi Guardiola zamanında kamp kurdu da ne oldu? Ardı ardına 3 CL alabildi mi gol kasmak dışında?

Alıntıları Göster
    Messi beleşçi denilemeyecek tek oyuncu olabilir. Hiç Messi maçı izlemedin herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eder in Euro 2016 finalinde uzaktan attığı gol ile Ronaldo daha iyi bir futbolcu olmuştu,şimdi ne Ronaldo nun ne de Messi nin oynamadığı El Classico da Ronaldo klasını tekrar göstermiş.
  • quote:

Manchester United'ın şampiyon olması İngiltere'nin en iyi kulübü olması ile alakalı olabilir mi acaba ? 1990-2000 arasında 6 şampiyonluk yaşadı, 2000-2010 arasında da 5 şampiyonluk. Ronaldo gitti üst üste 2 kez daha şampiyon oldu. Mal mısınız siz neyin kafası bu nasıl bir zekanız var acaba ? Ben seni geçen senelerden hatırlıyorum ilk defa bu yıl bu kadar nefret dolu gördüm her konuda Messi'ye saldırıyorsun ve bunun en büyük sebebi de kahramanının 3. sınıf lige transfer olması, bunu da gayet iyi biliyorsun, bence sen yavaştan hazmetmeye bak :)

Alıntıları Göster
    Ya da 10 sene şampiyon olamaması ne ile alakalı olabilir süper zeka?

He bu arada CL'yi de almıştır Ronaldo gittikten sonra haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Ekim 2018; 22:39:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Messi beleşçi denilemeyecek tek oyuncu olabilir. Hiç Messi maçı izlemedin herhalde.

Alıntıları Göster
    Yapabildiği tek iyi şey yay çevresinden iyi frikik atması kalan her şeyinde beleşçi olan bir futbolcu. Her maç 9 kmden fazlasını koşmamasına rağmen takımı 1 kişi eksik oynatmasına rağmen hala katlanıyorlar şu futbolcuya tam bir rezalet.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi mi yazıyorsunuz yoksa trol mü? Dünyanın tüm önde gelen otoriteleri tarafından komple bir oyuncu kabul edilen, gollerinin çoğunu çalımlayarak, verkaç ile ya da uzaktan atan bir oyuncuya beleşçi demek? Yani inandırıcılığınız olmuyor. Sayenizde Real Madrid ve Ronaldo’dan soğuyor millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt

Busquest yuvarlamış topu al da at demiş.Başka türlü nasıl gol atacak Messi Madrid e.

Veriyorlar topu orta sahada beleşçi de çalımlayıp gol atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 28 Ekim 2018; 23:19:39 >
  • Bana kalirsa ronaldo ile pek alakasi yok realin durumu,3 sene cl yi alan takim kolay rakipleri bile yenemiyor,zor rakiplere karsi galip gelemezsin ronaldoya bağlarsin anlarim ama takim kimseyi yenemiyor,leş gibi oynuyorlar baska bir olay var teknik direktörle ilgili olabilir

• quote:

Ya da 10 sene şampiyon olamaması ne ile alakalı olabilir süper zeka?

He bu arada CL'yi de almıştır Ronaldo gittikten sonra haklısın.

Alıntıları Göster
    Hangi 10 sene şampiyon olamadı ? :) Messi senin şakülünü kaydırmış, paralel evrene falan gitmişsin sanırım

• Üstünden 2 yıl geçmeden konuşmak erken olur.

Tabi Ronaldo'nun katkısı ve emeği epey büyük. Bak gidince bir şeyler cidden değişti.

Juve şimdi şahlandı. Tahminim Ronaldo gelmiş gelmiş en iyi target striker.

Maradona'yı oynarken görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama futbol günümüzde çok rekabetçi oldu. Eskiden o 6 tane adam dizilip atılan gollerden

çok kalmadı. Çok yüksek seviye futbol oynanan bir ligde Ronaldo topu aldığında takıyordu. Bana göre gelmiş en iyi forvet Ronaldo.

Messi teknik anlamnda Ronaldo'dan iyi diye düşünüyorum, mevkisi farklı, atak orta saha olarak messi'nin üstüne yok.

Ortayı da çok taşıyor messi, tüm takım ona çalışmamasına rağmen şu güne kadar çok iyi iş çıkardı.

Bu adamların kıymetini bilmek lazım habire üstlerinden kavga edeceğinize oturup izleyin kardeşim. Futbolda çok ömürleri kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Üstünden 2 yıl geçmeden konuşmak erken olur.

Tabi Ronaldo'nun katkısı ve emeği epey büyük. Bak gidince bir şeyler cidden değişti.

Juve şimdi şahlandı. Tahminim Ronaldo gelmiş gelmiş en iyi target striker.

Maradona'yı oynarken görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama futbol günümüzde çok rekabetçi oldu. Eskiden o 6 tane adam dizilip atılan gollerden

çok kalmadı. Çok yüksek seviye futbol oynanan bir ligde Ronaldo topu aldığında takıyordu. Bana göre gelmiş en iyi forvet Ronaldo.

Messi teknik anlamnda Ronaldo'dan iyi diye düşünüyorum, mevkisi farklı, atak orta saha olarak messi'nin üstüne yok.

Ortayı da çok taşıyor messi, tüm takım ona çalışmamasına rağmen şu güne kadar çok iyi iş çıkardı.

Bu adamların kıymetini bilmek lazım habire üstlerinden kavga edeceğinize oturup izleyin kardeşim. Futbolda çok ömürleri kalmadı.
    Ne güzel anlatmışsın kardeş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.