Demir Döküm A5 Klima Kumandası üzerinde çam ağacı şeklinde iyonizer özelliğini kast eden simge var kapatman istesem nasıl kapatabilirim? Fan modunu Otamatik olarak çalıştırmak mı tasarruflu yoksa manuel olarak yarlamak mı? Kumanda üzerinde sleep tuşuna bastığımda fan modu auto modda ses olarak bir fark yok sesli çalışıyor ve ayrıca çok ısıtmıyor? Kullanım kkavuzunda bazı tuş kombinasyonları ile bazı özelliklerde aktf edildiği yazıyor fakat başka belirtilmeyen bir özellik varsa bilgilendirirmisiniz ?
Hocam çözebildiniz mi ? Bende de a5 12000 klima var..
yok hocam buraya yazdım ama buradada bilgi sahibi kimse yok sanırım konu ile ilgili
iyonizer yok ! Altta ev iç sıcaklık vs göstergesi var. Çatılı ev gibi sanırım ondan bahsediyorsun. Sitesin de Kuman'da kullanım talimatları var. Dışarı ısısı ölçme özelliği de Yok. Temp ten kapatabilirsin
hb_07H
kullanıcısına yanıt
Buradaki ağaç resminde bahsediyor arkadaş bende kapatamadım..sanırım kapanmıyor..
arkadaşlar bu a5 ısıtmada a+ mı a+++ mı emin olamadım. performansı değil düz olanı soruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
arkadaşlar bu a5 ısıtmada a+ mı a+++ mı emin olamadım. performansı değil düz olanı soruyorum.
DD A5 Soğutmada A++ Isıtmada ise A+ dır (Performans olmayan)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme