Şimdi Ara

Demir ve B12 eksikliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
36.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de vardı b12 eksikliği. aşrı derecede sinir yapıyordu... eksik olması yani. yan etkisini demiyorum... yan etkisini görmedim... şimdi düzeldim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loading

bende de vardı b12 eksikliği. aşrı derecede sinir yapıyordu... eksik olması yani. yan etkisini demiyorum... yan etkisini görmedim... şimdi düzeldim..

bende acaip sinirliyim ya.baş dönmesi falanda oluyor.hatta halsizlilkte var
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

Hafif baş dönmesi(baş dönmesi bile denmeyebilir hafif gidip gelme gibi) ve çarpıntı gibi şeyler yapar mı?

Ekleme: (aşağı yazdım kimse görmedi )

Doktora gittim ilaç verdi ilk başta baş dönmesi için gitmiştim kan sayımı yapıldı demir ve b12 eksikliği çıktı. Yazın spor yapmaya başlıcam (zaten 2 yıl öncesine kadar aktif olarak yapıyordum) benim sporumu etkiler mi öyle hobi amaçlı değil ciddi olarak yapıcam inşallah etkilemez gerçekten ama gerçekten çok üzlürüm etkilerse
    Bazı sorularım daha olcak:

İlaçlar ne zamandan itibaren etkisini gösterir?

Kalbim eskisine göre daha şiddetli atıyor (doktora gittimde kalbe de bakıldı ama bir şey çıkmadı) neden olur bu?

Ve geçen bir olay oldu baya bi heycanlandım kollarım uyuştu yine öyle hafif baş dönmesi gibi olan şeyin şiddetlisi oldu nedendir?

Hocam nasıl oldunuz acaba
    şu anda bendede baş dönmesi ve halsizlik var ve doktor b12 eksikliği dedi ilaç verdi.Baş. dönmem aynen dediğiniz gibi saniyelik ve sarslnti şeklinde buda acayip olumsuz etkiliyor ilaçlar fayda ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demir eksikliği için en iyi ilaçlar dışında çözüm bol kırmızı et tüketmektir.Ispanak felan yerseniz portakal suyuyla beraber tüketin ve çay gibi içeceklerden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House M.D -- 9 Temmuz 2013; 14:52:48 >
  • House M.D kullanıcısına yanıt
    Demir düşüklüğü için kuru baklagiller(Nohut,Kurufasulye) yemek iyimidir yoksa demir emilimini azaltırlar mı
    İnternetten araştırıyorum zıt bilgiler var.
  • up
  • Selamün Aleyküm!
    Deneyimli ve bilgili arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok memnun olurum.Bende de kan değerleri düşüktü.Demir ilacı Ferro sanol duodenal ve folboil kullanıyorum yaklaşık 2 aydır.Çok afedersiniz kullanmaya başladığımda gaitam(dışkı) siyahtı kömür gibi.Şimdi ise koyu yeşile döndü son bir kaç gündür.Bunun sebebi nedir? Buna benzer durum yaşayan va mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.