Şimdi Ara

demirdöküm kombi sıcak su problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
26.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende de demirdöküm marka aden model bir kombi var.
    kombi petekleri ısıtmada bir sorun yok ancak sıcak suda sorunumuz var.
    şöyle ki su önce ısınıyor anca kısa süre sonra soğuyor biraz saman geçince tekrar ısınıyor ama tekrar soğuyor ve böyle gidiyor.
    bir de sıcak su musluğundan gelen suda bariz bir sanki yanık lastik gibi bir koku var.
    su basıncı normal gösteriyor. ancak evim 4. katta ve suyun basıncının düşük olduğunu kabul ediyorum. bundan olabilir mi?
    kombi sıcak su ayarını yükselttim fayda etmedi.
    şu sıcak ve soğuk suyu ayıran 3 yollu boru muydu onda sorun olabilir mi?

şimdiden teşekkürler.

• biz demirdöküm aden almıştık sene 2005 te. ilk günden beri sıcak su sorunu var: ) su çok geç ısınıyor sonra ortada bişey yokken birden bire buz gibi soğuyor sonra tekrar ısınıyor tekrar soğuyor... kışın duş alırken adrenalini artıran, insanı kendine getiren bir etkisi var kaç kere servis çağırdık hiçbir işe yaramadı. vesselam bu sorun bütün demirdökümlerde varmış: ) suyu çok fazla açtığın zaman soğumuyormuş sanırım ama kullanmıyorum artık elektrikli şofben taktım onunla duş alıyorum artık bu kdr adrenalin yeter yaşımız ilerledi
  • ntc arızalı ve limitasyon ayarı yapılacak konuyu forumda bayağı cevapladık birde suyun basıncı düşükse türbün bir algılar bir algılamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombiustası -- 30 Ocak 2012; 12:38:48 >
  • Aynı sorun bende de oluyor fakat sıcak suyu acıyorum 15 sanıye gıbı gecıkme oluyor sonra sıcak su gelıyor fakat sıcak su kesılmıyor. devam edıyor . ama kapattığım anda pert oluyor
  • cihazınızın flowswith arızalı en yakın teknik servise haber veriniz cihazına zorar verebilir maddi anlamda para ödersiniz
  • benim kombimde demir döküm modeli ise compact basınç dışında bütün problemler bendede var ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbalbo

bende de demirdöküm marka aden model bir kombi var.
    kombi petekleri ısıtmada bir sorun yok ancak sıcak suda sorunumuz var.
    şöyle ki su önce ısınıyor anca kısa süre sonra soğuyor biraz saman geçince tekrar ısınıyor ama tekrar soğuyor ve böyle gidiyor.
    bir de sıcak su musluğundan gelen suda bariz bir sanki yanık lastik gibi bir koku var.
    su basıncı normal gösteriyor. ancak evim 4. katta ve suyun basıncının düşük olduğunu kabul ediyorum. bundan olabilir mi?
    kombi sıcak su ayarını yükselttim fayda etmedi.
    şu sıcak ve soğuk suyu ayıran 3 yollu boru muydu onda sorun olabilir mi?

şimdiden teşekkürler.

Su basıncınız kaç bar?
  • Aynı sorun benim Demirdöküm Nitron kombi de de oluştu. Petekler normal ısınıyor. Sıcak su ilk anda ısınıyor 10-15 sn sonra tekrar hızlıca soğuyor ve ekrandaki ısı da hızlıca düşüyor.
    bir daha da su ısınmıyor. Alev yanmasına rağmen 28- 30 derecelerde kalıyoyor ve ısı yükselmiyor? neden olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Sıcak su Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aynı problemi yaşıyorum. Aden kombi var. Peteklerde sorun yok ama birkaç gündür sicak su ısınmıyor. Kombi sicak suyu acinca yanıyor, ayarını yükseltsem de su ılık akıyor. Ve dengesiz, soğuyup ısınıyor. Ama genelde olması gerekenden çok soğuk. O kadar yanmaya nasıl ısınmıyor hayret. Sizce sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz demirdöküm aden almıştık sene 2005 te. ilk günden beri sıcak su sorunu var: ) su çok geç ısınıyor sonra ortada bişey yokken birden bire buz gibi soğuyor sonra tekrar ısınıyor tekrar soğuyor... kışın duş alırken adrenalini artıran, insanı kendine getiren bir etkisi var kaç kere servis çağırdık hiçbir işe yaramadı. vesselam bu sorun bütün demirdökümlerde varmış: ) suyu çok fazla açtığın zaman soğumuyormuş sanırım ama kullanmıyorum artık elektrikli şofben taktım onunla duş alıyorum artık bu kdr adrenalin yeter yaşımız ilerledi

• crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    Alakası yok dostum aden cihazda yapılamıyacak arıza yok bunun gibi kronik bir arızada yok demirdökümlrrde

• Akis turibunu bozulmus cagirdugim kombi servisi soyledi. Alip degistreyim dedim ama aldgm akis turibunu yuvasina girmedi. Eski parcanin icindeki demir 2 parcaudi ve cikiyordu. Bu yeni aldigim tek parca demir ve sabit. Nasil takarim. Yardimci olabilecek var mi

• Akis turibunu takmam icin gaz valfini cikarmam gerekiyormus. Nasil cikaririm. Yada ben cikarabilirmiyim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

demirdöküm kombi sıcak su problemi demirdöküm kombi sıcak su problemi demirdöküm kombi sıcak su problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

ntc arızalı ve limitasyon ayarı yapılacak konuyu forumda bayağı cevapladık birde suyun basıncı düşükse türbün bir algılar bir algılamaz

kaç para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.