Şimdi Ara

tek boruya iki farklı petek olur mu ( resımli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Salonumda sadece tek petek var,

kombiyi takacak olan kişi, salon için tek peteğin asla yeterli olmayacağınız ( petek boyu 1.80 metre, salon 32 metre kare ) bir petek daha eklenmesi gerektiğini söyledi.

Salonda tek boru var, ikinci bir boru çekmek istemiyorum, kombici tek borudan T bağlantısı yapıp boruları uzatarak diğer duvara kadar götürebileceğini ve peteği bu şekilde monte edebileceğini söyledi

Tek boruya aşağıdaki gibi iki petek bağlanırsa sorun olur mu ?

kırmızı çizgiler eklenecek boruyu simgeliyor, kırmızı boruları uzatacak ve diğer duvara kadar götürecek.

tek boruya iki farklı petek olur mu ( resımli )

• Hangi il, kaçıncı kat (son kat, zemin, ara kat, 1. kat ), dış yalıtım var mı, salonun 2 yönü dışarı bakıyor mu, mevcut peteğin yüksekliği? Bunları yazarsanız daha net cevaplar verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 10 Aralık 2012; 12:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserin

Hangi il, kaçıncı kat (son kat, zemin, ara kat, 1. kat ), dış yalıtım var mı, salonun 2 yönü dışarı bakıyor mu, mevcut peteğin yüksekliği? Bunları yazarsanız daha net cevaplar verebiliriz.

ilginiz için teşekkür ederim.

Benim sormak istediğim, tek boruya bu şekilde iki petek bağlanabiliyor mu, ilerde bir sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 10 Aralık 2012; 12:43:11 >
  • Peki ustanız bu şekil bir bağlantıyı hiç yapmışmı çalışmasına garanti verecekmi. Çünkü mobil sistem borusunun içi çok ince bir kalem kalınlığında bu nedenle iki peteğin aynı hattan ısınması çok şüpheli zor bir olay petekler küçük olsa olabilir. Yada ısınsa bile diğer petekler 10 dk.da ısınır bu petekler 20 dakikada pek randumanlı olmaz.

Yerinizde olsam peteği daha küçük olan yan odadan duvarı delip aynı şekilde paralel almak yada kombi yakınsa süpürgelik üstü yeni bir hat çekmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

Peki ustanız bu şekil bir bağlantıyı hiç yapmışmı çalışmasına garanti verecekmi. Çünkü mobil sistem borusunun içi çok ince bir kalem kalınlığında bu nedenle iki peteğin aynı hattan ısınması çok şüpheli zor bir olay petekler küçük olsa olabilir. Yada ısınsa bile diğer petekler 10 dk.da ısınır bu petekler 20 dakikada pek randumanlı olmaz.

Yerinizde olsam peteği daha küçük olan yan odadan duvarı delip aynı şekilde paralel almak yada kombi yakınsa süpürgelik üstü yeni bir hat çekmek.

ilginiz için teşekkür ederim,

usta bir sorun olmaz diyor ama sadece onun bu sözü bana pek güven vermiyor,

dediğiniz gibi, tek borudan iki peteğe su gidecek ve iki petek için bunun yeterli olacağı konusunda bende şüpheliyim bu yüzden sizlerinde görüşünü almak istedim.

kombi malesef bu peteğe oldukça uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

Peki ustanız bu şekil bir bağlantıyı hiç yapmışmı çalışmasına garanti verecekmi. Çünkü mobil sistem borusunun içi çok ince bir kalem kalınlığında bu nedenle iki peteğin aynı hattan ısınması çok şüpheli zor bir olay petekler küçük olsa olabilir. Yada ısınsa bile diğer petekler 10 dk.da ısınır bu petekler 20 dakikada pek randumanlı olmaz.

ilginiz için teşekkür ederim,

usta bir sorun olmaz diyor ama sadece onun bu sözü bana pek güven vermiyor,

dediğiniz gibi, tek borudan iki peteğe su gidecek ve iki petek için bunun yeterli olacağı konusunda bende şüpheliyim bu yüzden sizlerinde görüşünü almak istedim.

kombi malesef bu peteğe oldukça uzak.

sorunuza cevap vermeycem ama olursa burdan paylasırsanız seviniriz belki değer arkadaslara faydası olur

• Sonuç nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FANDA ÜÇ RENK KABLO NASIL?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuç nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.