Merhaba, evde bir tadilat yaptırdık. Yatak odasında yatak başlığını bir duvardan alıp tam karşıdaki duvara taşıdık ve ahşap bir yatak başlığı yaptırdık. Bu yatak başlığının üzerinde 2li priz, 2 yatak başı aydınlatması, 1 tekli priz var. Prizlerin 2si bir tarafta, 1i yatağın diğer ucunda olacak şekilde kurgulandı. (Örnek uygulama fotoğrafı yükledim. Bu fotoğraftaki gibi bir de yatağın diğer tarafında priz ve aydınlatma olacak) Elektrikçi arkadaş karşı duvardaki buattan bir hat çekip 3*2.5 kabloyu yeni yatak başlığının oraya getirmiş. Şimdi sorun şu, elektrikçi olmasam da sürekli bu tip tadilat işleri yapıyorum ve başka ustalarımdan duyduğum öğrendiğim bilgiler ışığında ben bu hattı çeken elektrikçi arkadaşa işin başında defalarca "yatağın 2 başı için prizlere ayrı ayrı hat çek" demiştim. Arkadaş sağolsun buna gerek olmadığına karar vermiş ve tek hat çekmiş. Ben de maalesef gözden kaçırmışım. Sorularıma gelirsek;
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 14 Aralık 2024; 0:48:14 > |
Bildirim