Şimdi Ara

DemirDöküm Nitron Plus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nitron plus hermetik miydi hocam peki yogusmali ne onerirsiniz 20.000 uzeri sinif olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    evet yogusmalı deıldır nıtron plus.Yogusmalı olarak nitromix onerırım ben
  • Demirdöküm nitron plus kombide 40 derecede kalorifer ısısını ayarladığımda 33-35 derecelere kadar düşüp tekrar ateşleme yapıyor ve 43-45 derecelere kadar ısıtıyor ve sönüyor. Bu süreçte de devir daim pompası sürekli 24 saat çalışıp suyu devir ediyor. Ayarladığım (Örnek 40) derecenin bu kadar altına kadar düşmesi neticesinde de (örnek 33-35) içerisi haliyle soğuyor. Bu şekilde çalışması normal mi yoksa bir arıza mı söz konusudur sizce.
  • kombinizin calısma prensıbı o sekilde comfort moduna aldıgınızda bu sogumayı daha az hissedersiniz.Kombiniz set sıcaklıgının 5 derece üzerine cıkdıgı zaman kendini kapatıyor.Daha sonra dönüs suyu sıcaklıgına görede devreye giriyor.45 derecenin geri dönüs devreye girme sıcaklıgıda 33 derecedir yaklasık olarak
  • aliance21 A kullanıcısına yanıt
    comfort tuşu yok hocam bunlarda. Eko var onu da kullanmıyorum kapattım.
  • oda termostatı bu soruna fayda sağlarmı sizce. sürekli çalışması da aslında durduk yere tesisat suyunun soğumasına sebep veriyor gibi aslında
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    eco yu kapatmanız zaten konforta almanız demekdir aslında.Oda termostatı baglarsanız pompanız gereksiz yere calısmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliance21

evet yogusmalı deıldır nıtron plus.Yogusmalı olarak nitromix onerırım ben
    Atromix nasıldır hocam nitromixten ne farkı var?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    nitromix esanjör olarak daha kalitelidir.Birisi celil eşanjör birisi alüminyum esanjördur.Verim olarak birbirlerine cok yakındır.Nitromix daha eski bir ürün oldugu için cok fazla sıkıntısı cıkmaz.Atromix daha yeni üretildigi için ceşitli sıkıntılar cıkabilir.Cünkü kombilerde malzemeden kaynaklı sıkıntılar belli bir süreden sonra ortaya cıkmaktadır.Buna görede iyileştirmeler yapılmaktadır.Arada cok fazla fark yoksa eger nitromiz almanızı öneririm.
  • Demir dokum nitron plus kombim var. Ara ara petekleri ısıtmaya gecmiyor. Şalteri indirip kaldirinca devreye giriyor. Servisi aradigimda ana kart arizasi olabilir dediler. Sizce neden arada devreye girmeme yapabilir. Oda termostatinida degistirdim. Yinede ara ara devree girmeme duymu okuyor.Sicak suda hic bir sıkıntı yok.

Isitmaya geçmediğinde Termostat kombiye calis komutu veriyor ve kombide tık diye bir ses geliyor ama sonra atesleme ve isitma olmuyor.

Şalteri indirip kaldirinca devreye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dünyalı -- 17 Ocak 2022; 20:38:49 >
  • Bu kombi anakartini nereden bulabilirim acaba.

• dünyalı D kullanıcısına yanıt

merabalar anakart sorunu olabılır evet.Fakat donus suyu ntc arızasıda olabılır bır ıhtımal .Kart elımde mevcut.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.