Şimdi Ara

Demirel in makam arabasını hatırlayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O resimde arkada bir mercedes daha var o da güzelmiş.Pullman için söylencek tek şey dehşet ötesi! Tam anlamıyla üst düzey insanlar için üretilmiş asaletli,ağır abi havası var.
    Diğerleri 600 pullman abisi gibi racon kesecek bakışa sahip olamadı.

Demirel in makam arabasını hatırlayan var mı?
  • Adana'ya S600 V12 ile gelmişti.

Hani şu "V12" yazısı C sütununda kaportaya omuz hizasında perçinlenmiş olandan, iridium kaplı bir metal alaşımı olmalı diye düşünüyorum, pırlanta gibi parlıyordu. Tornavidam yoktu yanımda, çakımla söküp hatıra olarak saklamak istiyordum ama sonra bunun çok da iyi bir fikir olmadığını düşündüm...

Bu makam araçları panzerli (zırhlı) olduğundan ağırlığı 3 tona yaklaşıyor, o nedenle böyle güçlü motorlara ihtiyaçları var, S600 V12 elbette DEVLETİ yansıtıyor, ama ayrıca aracın ne kadar ağır olduğunu da söylüyor; "aşağı kurtarmıyor..."

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

rahmetli ecevit'in ki yerli üretim diye kartaldı yavv. şu adamı harcadı ya bu millet ne diyelim.

Nasıl harcadı? Adam alzheimer lı haliyle başbakanlık yaptı. Dahada fazla yapamazdı zaten, sağlığı el vermezdi.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ulucanoto-dan-600-pullman-48576685/detay

vay yavrum vay işte araç dediğin budur bee

Kesinlikle yeni S class dan daha heybetli duruyor.

Harbiden adamlar zamanında yapmış.

Bırakta dursun araç limuzin.

• arka lastikleri neden öyle onun fabrika çıkışımı böyle yoksa sonradan mı yapılmış
  • 1 sene önce torunuyla ilgili bir konu açmıştım...

http://forum.donanimhaber.com/m_45617359/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45617359
  • ecevit'te kartala, tempraya birde safrana biniyordu . şimdikiler ise yarım milyonluk arabaya biniyorlar her yılda değişiyor neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

arka lastikleri neden öyle onun fabrika çıkışımı böyle yoksa sonradan mı yapılmış

Araç HAVALI SÜSPANSİYONA sahip. Motor çalışmadığında araç "pusuyor", motor çalıştığında bir hava kompresörü de çalışmaya başlar ve aracın akslarında bulunan körükler (İng. Bellows, Alm. Balg) hava ile dolar, aracı havaya kaldırır, havalı süspansiyonda en kötü yol şartında bile kadife yumuşaklığında gider. Ama kontak kapandığında hava kompresörü çalışmaz, körüklerdeki hava iner, araç da pusar. Arka tekerlerin dışa doğru açık durmasının diğer sebebi bağımsız süspansiyona da sahip olması nedeniyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

ecevit'te kartala, tempraya birde safrana biniyordu . şimdikiler ise yarım milyonluk arabaya biniyorlar her yılda değişiyor neredeyse

Ya konuyla ne alakası var kardeşim bunun , git konu dışında bunun muhabbetini yap, çirkinleştirmeyin şu güzelim konuyu tempra,safrane diyerek.
  • Demirelin kendisini unutmaya çalıştığımdan, aracı ilk etapta sildim hafızamdan.Kusura bakmayın biraz siyasi bir yorum oldu ama kanaatimde samimiyim
  • w221 makyajlı yeni yüzlü hali. Şöyle arka koltukta oturup bir yandan gazete okurken diğer yandan soğuk birşeyler içmek harikadır.

• Afrikalı Diktatör MOBUTU'da bundan 16 (onaltı) adet varmış...

Almanya'da kiralamak (Şututgart'ta) 1 saati 170 Afro

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

ecevit'te kartala, tempraya birde safrana biniyordu . şimdikiler ise yarım milyonluk arabaya biniyorlar her yılda değişiyor neredeyse

Ya konuyla ne alakası var kardeşim bunun , git konu dışında bunun muhabbetini yap, çirkinleştirmeyin şu güzelim konuyu tempra,safrane diyerek.

saçma saçma atarlanma birşey dedik mi demirel'in arabasına sadece söyledik. konuyu çirkinleştirmekle ne alakası var, önce yazılanı anlamayı denesen veya yanlış anlama ihtimalini göz önüne getirip sormayı denesen olmaz değil mi ? ama öyle bir hal almışsınız ki birisi bir şey söylese de afedersiniz burada rezil etsem , kinimi kussam diye dolanıp duruyorsunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: xdrive

w221 makyajlı yeni yüzlü hali. Şöyle arka koltukta oturup bir yandan gazete okurken diğer yandan soğuk birşeyler içmek harikadır.

şahsen kendim o aracı sürmeyi tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Afrikalı Diktatör MOBUTU'da bundan 16 (onaltı) adet varmış...

Almanya'da kiralamak (Şututgart'ta) 1 saati 170 Afro

Diktatör miktatör adam ağzının tadını biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Demirelin kendisini unutmaya çalıştığımdan, aracı ilk etapta sildim hafızamdan.Kusura bakmayın biraz siyasi bir yorum oldu ama kanaatimde samimiyim

1985'te Türkiye'ye geldim, Kenan Evren Cumhurbaşkanıydı, o zaman Demirel-Ecevit-Türkeş yasaklıydı, sonra 1987'de Turgut Özal başbakanken bir referandum çıkardılar, ilk defa o zaman sandıkla ve oyla tanıştım, oy verdim. Birden Demirel-Ecevit-Türkeş siyasete geri döndü, Kenan Evren emekli olunca yeni Cumhurbaşkanını seçeceğimiz için çok sevinmiştim ama bir de baktım ki TBMM seçiyormuş Pembe Köşkün yeni müdavimini... Hayallerin suya düştü, sırf o zaman Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vermek için Yeni Karamürsel'den 8 ay taksitle açık kahverenhi takım elbise bile almıştım.

Çok üzülmüştüm çok.

Turgut Özal BAŞ-bakan iken birden cumhur-BAŞ-kanı olunca hemen yüzü asıldı, bir ciddiyet, ağırlık geldi suratına. Sonra birden Akbulut Fıkraları ortaya çıkmaya başladı, kitapları bile hazırlandı. Birden duyduk ki Turgut Özal rahmetli olmuş. 1987'de yasaklıyken 1993'te Cumhurbaşkanı olmuştu Demirel. İnsan hayatı bu kadar kısa sürede bu kadar çok değişebiliyor. Tabi Demirel de gitti, Ahmet Necdet Sezer de gitti, ABDullah Gül de gidecek, sonra ben takıl elbisemi giyebileceğim, ama 25 yıldan sonra üzerime gelmeyecek sanırım, neticede Adana'da yaşıyorumm

• yamyam idi amininde makam aracı 600 pullman mış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

arka lastikleri neden öyle onun fabrika çıkışımı böyle yoksa sonradan mı yapılmış

Araç HAVALI SÜSPANSİYONA sahip. Motor çalışmadığında araç "pusuyor", motor çalıştığında bir hava kompresörü de çalışmaya başlar ve aracın akslarında bulunan körükler (İng. Bellows, Alm. Balg) hava ile dolar, aracı havaya kaldırır, havalı süspansiyonda en kötü yol şartında bile kadife yumuşaklığında gider. Ama kontak kapandığında hava kompresörü çalışmaz, körüklerdeki hava iner, araç da pusar. Arka tekerlerin dışa doğru açık durmasının diğer sebebi bağımsız süspansiyona da sahip olması nedeniyledir.

anladım taner abi teşekkürler yalnız rüye gibi araba

• Konuya Türkiye'de girdik, Yeni Zelanda'da çıktık. Neden taşındı ki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.