Hani sabah kalktığınızda kötüde olsa radyoda çalan parça aklımaza takılır , Gün içinde devamlı bu şarkıyı söylersiniz , ulan nerden takıldı bu aklıma dersiniz Bu demirören muhabbetide öyle oldu ama keyif alarak söylüyorum , Yıldırım Demirören yeter
ölmeden önce yapılacal 100 şey ;
madde 31:
yıldırım demirören başkanlıkta son demlerini yaşarken mutlaka ama mutlaka stada gidilmeli ve ona yapılan tezahuratlara (küfürlü küfürsüz veya ortaya karışık) avazın çıktığı kadar bağırmak suretiyle eşlik etmek
o zaman anlaşılır ki insanda ne sinir kalıyor ne de stres
quote:
Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Hani sabah kalktığınızda kötüde olsa radyoda çalan parça aklımaza takılır , Gün içinde devamlı bu şarkıyı söylersiniz , ulan nerden takıldı bu aklıma dersiniz Bu demirören muhabbetide öyle oldu ama keyif alarak söylüyorum , Yıldırım Demirören yeter
madde 31:
yıldırım demirören başkanlıkta son demlerini yaşarken mutlaka ama mutlaka stada gidilmeli ve ona yapılan tezahuratlara (küfürlü küfürsüz veya ortaya karışık) avazın çıktığı kadar bağırmak suretiyle eşlik etmek
Denendi ve daha çok stresle eve dönüldü , bir gün sonrasınıda yukarda yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: Ras el Gethi ~
İnleyen nameler ruhumuzu sardı.. Yeter Yıldırım Demirören dedirtmeye, geçen seneki gibi sizleri İnönü'ye gömmeye geliyoruz.
dikkat et de popon acımasın. kim kime gömer belli olmaz koçum benim. sonuçta futbol bu. tahrik etmeye gerek yok. hakem feneri yalamasın yeter adil olsun her şekilde 4 lük oluyor o zaman . Önce 3-4 ün rövanşını alın sonra konuşalım.
quote:
quote:
quote:
madde 31:
ben gerçekten kendimi çok iyi hissetmiştim
en son yenildiğimiz cl maçında khan_1903 kardeşimile birlikte gitmiştik
valla ertesi sabah zımba gibiydim içimin yağları da erimişti
quote:
Orijinalden alıntı: oLiViaa
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
fener maçı için yüzsüze tezahurat yapmışlar...
mükemmel olmuş
@ orjinalden Çalıntı
Tabiki PES'te öyle birşey olmaz, ancak yamayla olur. Araştırdım varmış böyle birşey. Yanlız ben denemediğim için bu konuda yardım edemiyecem.
Beşiktaş'ın güncel tezahüratları. Yönetim istifa, başkan olsana başkan olsana, yeter Yıldırım Demirören, kartal gol gol gol... Kitserver dt1.img klasörü içine atınız. Kongreye kadar kullanabilirsiniz.
Alıntıdır...
quote:
quote:
quote:
quote:
madde 31:
ben gerçekten kendimi çok iyi hissetmiştim
en son yenildiğimiz cl maçında khan_1903 kardeşimile birlikte gitmiştik
valla ertesi sabah zımba gibiydim içimin yağları da erimişti
Kesinlikle Burak . Harbiden de insana çok iyi geliyor, güzel bir aktivite açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: ridvanakd5
fener burda bile yeniyo yalnız.demirören takımı düşürdüğün hale bak.pes2010 da bile yeniliyoruz...
Pes süper olmuş
yeeeter demirören yeeeeeeeeeeeeeter bi gs li olarak bu tezahuratı çok beğendim
Y1D1 virüsü Beşiktaşa bulaştı.
amansız hastalık. kurtulmak imkansız.
gitsin fenerlilerin arasında izlesin maçı
mauhahuhauhuahua fenerbahçeliyim ama şu bjk taraftarına bayılıyom
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
Y1D1 virüsü Beşiktaşa bulaştı.
amansız hastalık. kurtulmak imkansız.
son zamanlarda en beğendiğim espri olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme