Şimdi Ara

Demirören: 'Fenerbahçe'nin problemi Türk futbolunun problemidir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulüpler Birliği Yöneticileri, yeni yasa ile ilgili sıkıntılarını dile getirmek için partilerle görüşmelere başladı. CHP'yi ziyaret eden Kulüpler Birliği, değişiklik için destek istedi. Bu arada bir açıklama yapan Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'nin problemı Türk futbolunun problemidir" dedi.

Kulüpler Birliği Yöneticileri siyaset turuna CHP'den başlayarak yeni yasa ile ilgili sıkıntılarını dile getirdi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ"
    CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ı ziyaret eden yöneticilerin, yaklaşık 40 dakika süren görüşmesinin ardından parti merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Kulüpler Birliği yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Sporun yeni şiddet yasası ile ilgili destek istediler. Şu anki yasa kulüpleri çok zor durumda bırakıyor. O dönem uyarmıştık, yasa çok hızlı hazırlandı. Biz buna itiraz ettik. Bugünden itibaren CHP'ye ne görev düşüyorsa hazırız. Mecliste bir çalışma olacaksa elimizden geleni yapmaya hazırız. Hükumet kulüplerin bu sıkıntılarını ortadan kaldırmalıdır. Bu yıl ligdeki kulüplerimiz için çok zor olacak" dedi.

"KULÜPLER OLARAK BİZ HATA YAPTIK. SİYASETTEN ÖZÜR DİLİYORUZ"
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise kulüpler adına yaptığı açıklamada, "Yasa hazırlanırken kulüpler olarak biz hata yaptık. Siyasetten özür diliyoruz. Bu yasa çıksın diye biz baskı yaptık, yasa içerisindeki bazı maddelerin değişmesi gerekiyor. Kanun kulüplere ve yöneticilere zarar veriyor. Özellikle taraftarın yaptığı olaylar kulübe ve yönetimlere malediliyor. Türk futbolu tekrar huzur ve güvenilir ortama getirilmeli, bunu istiyoruz.

NİHAT ÖZDEMİR'E SORULMAK İSTENEN "UEFA BAŞKANI PLATINI'NİN AÇIKLAMALARI İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ" SORUSUNA DEMİRÖREN ARAYA GİREREK "PROBLEM TÜRK FUTBOLUNUN PROBLEMİ" DEDİ.
    Fenerbahçe'deki görevine geri dönen Nihat Özdemir'e UEFA Başkanı Platini'nin açıklamaları ile ilgili bir soru sorulmak istenmesi üzerine araya giren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Fenerbahçe'nin problemi Türk futbolu ve 18 kulübün problemidir. 104 yıllık mazisi olan bir kulüptür 104 yıl daha olacaktır" şeklinde konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/47719/fenerbahcenin-problemi-turk-futbolunun-problemidir

• Cavcav ve Demirörenin dini imanı para.
    Hıncal ULUÇ
  • yazık ya bjk artık taraftarın takımı olmaktan çıkmış zaten diğer kuluplerde öyle ya ... son kale GS , umarım yılıkmazlar
  • çarşının pozisyonu merak konusu :d
    adamlar nihat özdemire soru soracak yıldırım demirören araya gidiyor aman ona sormayın sorun Türk futbolunun sorunu diyor ve kendi cevap veriyor .... yıldırım demiröreni nasıl kabul ediyor beşiktaşlı dostlar hayret ediyorum
  • çarşı gibi tüm adaletsizlere karşı olmayı kendine marka yapmış bir taraftar gurbunun tepkisini bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

çarşının pozisyonu merak konusu :d
    adamlar nihat özdemire soru soracak yıldırım demirören araya gidiyor aman ona sormayın sorun Türk futbolunun sorunu diyor ve kendi cevap veriyor .... yıldırım demiröreni nasıl kabul ediyor beşiktaşlı dostlar hayret ediyorum

demiröreni kimsenin kabul ettiği yok, adam kaddafi gibi esad gibi ele geçirmiş her şeyi, muhalefetide sindirmiş. aziz yıldırımın bir eşi de bu demirörendir.
    bjk taraftarına kalsa demiröreni istanbula sokmazlar.
  • Türk Futbolunu temizleyeceklerine aksini yapıp nasıl dahada karanlığa sürükleriz derdindeler. Dinleri imanları para olmuş insanlardan bizleri koru Allah'ım.
  • Türk futbolu az olmuş lütfen, dünya meselesi Fenerbahçe'nin problemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

demiröreni kimsenin kabul ettiği yok, adam kaddafi gibi esad gibi ele geçirmiş her şeyi, muhalefetide sindirmiş. aziz yıldırımın bir eşi de bu demirörendir.

bence tamamen la fontaine'den masallar ... eğer gerçekten karşı dursalar her maç istifaya davet etseler bak bakalım kalırmı demirören ... biz rahmetli canaydının son döneminde abartısız her maç istifa çağrısı yapıyorduk ve istifa etmek zorunda kaldı ...beşiktaş taraftarı bir yandan istifa diyor bir yandan da acaba bir tane quaresma daha alırmı diye alkış tutuyor .... çok açık söylüyorum eğer bizim yönetimde benzer bir tavır sergilese bir daha galatasarayın adını anmazdım ... aziz yıldırım şikeci olarak anılacak ama yıldırım demirörende şike avukatı olarak hatırlanacak ...süleyman sebadan nereye ? o dönem herkes beşiktaşlıydı ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

bence tamamen la fontaine'den masallar ... eğer gerçekten karşı dursalar her maç istifaya davet etseler bak bakalım kalırmı demirören ... biz rahmetli canaydının son döneminde abartısız her maç istifa çağrısı yapıyorduk ve istifa etmek zorunda kaldı ...beşiktaş taraftarı bir yandan istifa diyor bir yandan da acaba bir tane quaresma daha alırmı diye alkış tutuyor .... çok açık söylüyorum eğer bizim yönetimde benzer bir tavır sergilese bir daha galatasarayın adını anmazdım ... aziz yıldırım şikeci olarak anılacak ama yıldırım demirörende şike avukatı olarak hatırlanacak ...süleyman sebadan nereye ? o dönem herkes beşiktaşlıydı ...

yönetime kızıp galatasarayın ismini anmamak imama kızıp namazı bırakmak gibi bir şey olsa gerek.
    bu devirde paralı başkanı herkes istiyor. yıldırım demirörenin de tek dayanağı bu para. ancak ben çok iyi biliyorum ki bir çok bjk li demirörenden senden benden daha fazla nefret ediyor. bjk de türbünlerde ciddi bir çarşı hegomanyası var ve çarşı demek bjk taraftarı demek değildir. ua nin gs taraftarının bütününü temsil etmediği gibi ...

• ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
    Klüpler birliği İlhan Cavcav'a onursal başkanlık teklif etmiş kendiside kabül etmiş.

• "onursal" :) kulubler birliği nasıl bir oluşum olduğunu her geçen gün daha iyi kanıtlıyor
  • Beşiktaş Taraftarının sert bir tokat atması lazım bu adama
  • Onur , şeref denen şeyler yok mu bu varlıklarda? Yazık.
  • Biz yapacağımızı yaptık.
    Sıra onurlu Beşiktaş taraftarında.
  • bu adam bu açıklamalarıyla resmen "bizde de var bi bit yeniği" diyor. gerçektende var gibi görünüyo ki böyle her konuda yalamacı olmuşlar...
  • ben ts liyim bu süreçte gs kadar ilkeli duruş kimse sergilemedi.

bugünde siyasetçilere gidip ağlamışlar.

" yasa dürüst adam istiyor halbuki biz üçkeğatçıyız o yüzde ya bu işi bırakacağız yada yasayı değiştirin demişler."

yazıklar olsun.
  • Hepsinin dini imanı para, yalnızca olaylara göre gerçek yüzleri belli oluyor
  • su 18 takimin baskanlari icinde yildirim demiroren kadar karaktersizi yoktur, ben besiktasli olarak boyle baskana sahip olmaktan utaniyorum. carsida bos beles isler icinde su demirorenin kellesini almadikca adamim diye dolasmasinlar ortada carsi eski carsi degil. kendi rahatini dusunuyolar bedava mac biletlerini, alip satip bide milleti yerinden zorla kaldirmayi masum insanlara kabadayilik yapmayi biliyolar. tamam guzel 500 desibel yapiyosunuz, arada bi siyasi pankart aciyosunuzda carsi su demirorene sirf cikari icin katlandigi icin bitmistir. gercek taraftar yeni acikta oturanlardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

su 18 takimin baskanlari icinde yildirim demiroren kadar karaktersizi yoktur, ben besiktasli olarak boyle baskana sahip olmaktan utaniyorum. carsida bos beles isler icinde su demirorenin kellesini almadikca adamim diye dolasmasinlar ortada carsi eski carsi degil. kendi rahatini dusunuyolar bedava mac biletlerini, alip satip bide milleti yerinden zorla kaldirmayi masum insanlara kabadayilik yapmayi biliyolar. tamam guzel 500 desibel yapiyosunuz, arada bi siyasi pankart aciyosunuzda carsi su demirorene sirf cikari icin katlandigi icin bitmistir. gercek taraftar yeni acikta oturanlardir.

hayret çok şaşırdım. tebrik ediyorum seni.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.