Şimdi Ara

Demirören: 'Fenerbahçe'nin problemi Türk futbolunun problemidir' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yy2

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

su 18 takimin baskanlari icinde yildirim demiroren kadar karaktersizi yoktur, ben besiktasli olarak boyle baskana sahip olmaktan utaniyorum. carsida bos beles isler icinde su demirorenin kellesini almadikca adamim diye dolasmasinlar ortada carsi eski carsi degil. kendi rahatini dusunuyolar bedava mac biletlerini, alip satip bide milleti yerinden zorla kaldirmayi masum insanlara kabadayilik yapmayi biliyolar. tamam guzel 500 desibel yapiyosunuz, arada bi siyasi pankart aciyosunuzda carsi su demirorene sirf cikari icin katlandigi icin bitmistir. gercek taraftar yeni acikta oturanlardir.

hayret çok şaşırdım. tebrik ediyorum seni.

tesekkurler ama acikcasi cok umrumda degil tebrik edilmek bunu yillardir soyluyorum ben.

• Sayın inonu88 ;

Kimsenin çıkarı falan yok arkadaşım. Bütün kapalı yeri geldiğinde Yeter diye bağırmadımı Sayın Başkanımıza. Her yerde fikir ayrılıkları olabilir. Bu Çarşı için de geçerli. Başkan dan Nefret eden de var Başkan'a tapanda. Ama kimse kendi duygularını Çarşı nın geneline vuramaz. 3 kişi pankart açıp Çarşı sana tapıyor Başkanım diyemeyeceği gibi 3 kişi toplanıp Çarşı Başkana Karşı da diyemez. Bireyler kendi tepkilerini kendileri oluşturabilirler ama bunu bir Gruba genelleme yapamazlar.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Kerem -- 8 Eylül 2011; 10:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kerem

Sayın inonu88 ;

Kimsenin çıkarı falan yok arkadaşım. Bütün kapalı yeri geldiğinde Yeter diye bağırmadımı Sayın Başkanımıza. Her yerde fikir ayrılıkları olabilir. Bu Çarşı için de geçerli. Başkan dan Nefret eden de var Başkan'a tapanda. Ama kimse kendi duygularını Çarşı nın geneline vuramaz. 3 kişi pankart açıp Çarşı sana tapıyor Başkanım diyemeyeceği gibi 3 kişi toplanıp Çarşı Başkana Karşı da diyemez. Bireyler kendi tepkilerini kendileri oluşturabilirler ama bunu bir Gruba genelleme yapamazlar.

Saygılar.

baskan odeme yapmiyo bilet saglamiyo yani carsiya ?

peki neden artik carsi bagirmiyo ? basarili mi olduk birden bire ne oldu ? nasil susturdu demiroren ?

carsinin icindeki besiktas sevgisi olan genclere delikanlilara lafim yok onlar saf ztn cidden besiktas icin gelenler var ben carsinin basindakilere diyorum. aleni o kadar izledim zamaninda bjk tvde hersey berbatti baskan hakkinda tek bi soz soylemedi.

carsi cikarci olmustur kendi rahati icin herseyi besiktasi feda edebilir bi durumdadir inanmayan inanmak istemeyen olabilir ama durum boyle.

• Aşkımız Beşiktaş'a...Yıldırım Demirören gitmez,gönderilmez.Artık kulübü sahiplenmiş.Babasına yakışır bir evlat olamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kerem

Sayın inonu88 ;

Saygılar.

baskan odeme yapmiyo bilet saglamiyo yani carsiya ?

peki neden artik carsi bagirmiyo ? basarili mi olduk birden bire ne oldu ? nasil susturdu demiroren ?

carsinin icindeki besiktas sevgisi olan genclere delikanlilara lafim yok onlar saf ztn cidden besiktas icin gelenler var ben carsinin basindakilere diyorum. aleni o kadar izledim zamaninda bjk tvde hersey berbatti baskan hakkinda tek bi soz soylemedi.

carsi cikarci olmustur kendi rahati icin herseyi besiktasi feda edebilir bi durumdadir inanmayan inanmak istemeyen olabilir ama durum boyle.

Sanırım sen yönetim için nasıl bir yol izlememiz gereken hiç bir konuşmaya katılmadın. O konuşmalarda herkesin fikri soruldu. Bedava bilet olayı konusuna gelince evet bedava bilet vardı ben deplasmanlar dahil bir çok maça para vermeden girdiğimi bilirim. Ama bu işler artık eskisi gibi değil Kombine satışlarının artması , bilet satışlarının biletix e devredilmesi ve en ön önemlisi sponsor lara ayrılan bilet sayılarının artması bu işler oldukça azalttı. Şu an bedava biletle maça girenlerin çoğu sponsor biletleri ile giriyor birde turnike ler de yapılan apaçilikler var tabi. Buda emniyet ve özel güvenliklerin sorumluluğunda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.