Şimdi Ara

Demirtaş'ın serbest kalması en büyük arzum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap: Kürtler

Soru: Kürtler Kurtuluş Savaşında hangi kongreyi düzenledi? Nerde savaştılar?

Cevap: Erzurum Kongresini. Doğu cephesinde savaştılar. Cephe kapanınca savaşmak için batıya geldiler.

Soru: Pakistanlılar, Suriyeliler, Afganlılar, Somalililer hangi kongreyi düzenledi? Nerede savaştılar?

Cevap: Buyurun AKP'li troller.

Not: HDP, biz PKK'nın temsilcisi değiliz diyorsa bu gayet önemlidir. Bugün bunu diyen yarın PKK silah bıraksın diye niye demesin? İra silah bıraktıysa PKK niye bırakmasın? PKK silah bıraktığı zaman benim askerim, polisim, vatandaşım ölmeyecek. Ben bundan niye rahatsız olayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 27 Temmuz 2022; 4:57:11 >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt

Siyasette iki günde döner söylemler merak etme.

Bahçeli de "Seni başkan yaptırmayacağım" diyordu. Daha neler diyordu.

Demirtaş yarın çıkar Apo idam edilsin dese şaşırır mıyım? Şaşırmam.

• Aklı başında, adalete, hukuka inanan herkes Demirtaş'ın dışarıda olmasını ister. Hükümet, sadece kendi çıkarlarına karşı olduğu için Demirtaşı içeride tutuyor. Yarın HDP kalkıp biz AKP'nin yanında olacağız dese 2 gün içerisinde Demirtaş cezaevinden çıkar. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

• Ülke de adalet herkese lazım

Suçluysa suç cezası ver gitsin

Adam zaten tüm beyanları da da PKK övüyor
    Neden hala ceza almadı anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

Sen şimdi Kurtuluş Savaşında savaşan kürtler ile şuan ki dağda terörist olan kürtleri bir mi tutuyorsun?

Sen ve senin gibiler yüzünden Chp hiçbir zaman iktidara gelemeyecek malesef. Böyle giderse Chp terörist sevici olarak görünecek ben dahil.

4-5 mesaj yukarıda ki Demirtaş'ın videosunu izleme cesaretinde bulunamayıp böyle saçma akıl dışı yorum yapıyorsun. Zaten izlesen Demirtaşın "Biz pkk temsilcisi degiliz" lafına inanmazsın ama nerde o düşünce 

Kaç kere denendi bu. Açılım maçılım 6-7 ekim olayları, gördük hdp yi.

Bunlarda hiç utanmada yok! Aklımızla dalga geçiyorlar. Sizse halaa bir umut diye bakıyorsunuz. Daha kaç kere gösterecekler size gerçek yüzlerini?

en çok iktidar değiştiğinde bu atmaca denen kişinin nasıl öveceğini methiyeler dizeceğini kısaca döneceğini merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Temmuz 2022; 12:52:2 >

Ne alaka hdp ye oy veriyormuş. Bütün kürtleri aynı kefeye koyamazsın. Hdp kürtleri temsil eden bir parti değil kürtçüleri temsil eden bir partidir. Bu memleket için hayra olacak en ufak bir icraaat düşünceleri yoktur. Kurtuluş savaşında savaşan kürtlerle bu pis zihniyeti aynı kefeye koyamazsın. Yok öyle bi dünya.

• El ele beraber gezerken çözüm süreci diyenler, kırmızı bülten ile aranan teröristi trt ye çıkaranlar şimdi hdp böyle şöyle diye atıp tutuyorlar.

Soru çok basit. Tek başına cumhur ittifakı ülkeyi yönetiyor. Terörist destekçisiyseler hepsini sınır dışı et hapse at partiyi kapa mv liklerini düşür bir şey yap değil mi? Ama yapar mı yapamaz bu zamana kadar da yapamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Temmuz 2022; 13:9:47 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

merak etme benim için Demirtaş dünde terör destekçisiydi yarında terör destekçisi. Bazıları gibi iki oy alacağız diye terör desteksini övecek değilim

Direk terörist desen olmaz mı? Niye kıyısında köşesinde dolaşıp duruyorsun!

Selahattin Demirtaş terörist'dir nokta

• select55 kullanıcısına yanıt

utanma kardeşim sende git doğuya fırat kalkanına falan git. Savaş tutan mı var? şehit ol ne. Şehitli yüce bir mertebe...

• sissil S kullanıcısına yanıt

dalga geçmişsin, üstelik te şehitlik gibi çok hassas bir konu üzerinden.

Öncelikle ortada savaş yok ki gidip savaşayım. ortada terörle mücadele var.

Sonrasında eğer üzerimize vazife düşerse elbette gider elimden geleni yaparım.

• seloya özgürlük diyen adama oy yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.