linkinde ise kurduktan sonra neleri yapacağınız sırasıyla 9 resimle anlatılmış.
eyv. kardeş çok sağol
Teşekkürler...
Ellerine saglik warrior'um
Paylaşım için Teşekkürler.
Eyvallah ekledim favorilere, elbet lazım olur
Bu programla demoyu ileri geri sarabiliyozmu?
Seismovisionun, oyun içinden konsol komutuyla demo izlemekten ne farkı var ben onu hiç ama hiç anlıyamadım?! İleri saramıyorum demoyu ya da başka birşey yapamıyorum.Artıları neler?
Bu program sayesinde izlediğin demo'yu yavaşlatabilir,hızlı ileri sarabilirsin ancak geri saramazsın..
Geri saramadıktan sonra pek bi faydası olmaz aslında. Gerçi demoda izlemem ama sağol gene de.
codplayeri tercih ederim hem boyutu ufak hemde daha kullanışlı
Arkadaşlar birşey sorucam , elimde bir çok demo var ancak bu demolarda gönderen kişin wh,aim bot kullanıp kullanmadığı belli olurmu?yani izlediğim demodada wh görünürmü?yoksa duvarların arkası gorunmeyıp kendi becerimizlemi anlamamız gerekir?
Oyuncu iyiyse kılcam dan yada spec den hertürlü anlar wh mi aim mi olduğunu bence dostumm....
Anlaşılabilir: İzlediğin zaman sesleri dinleyerek,baktığı yerleri inceleyek anlayabilirsin.
Yani Demoyu izlediğimizde Duvarların Arkasını Göremiyoruz bizim becerimize kalıyor adamın Whci olup olmadığı. Tamam anlamış oldum teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayd
codplayeri tercih ederim hem boyutu ufak hemde daha kullanışlı
Oktayd cezan bitince sen de bize o programı anlat,onu da öğrenelim.Ben bir ara indirdim fakat "Aman semi var napacam ?"dedim,çözmeye uğraşmadan sildim. Not:Duyulmamış bir program olduğu için o sıralar bir programın oyuncuların orginal keylerini çaldığını bir yerde okumuştum ondan da tırstım tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme