Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ungalath

hocam tasker artık tercih edilmiyor mu ?

Hayır tasker artık kullanılmıyor, çünkü sentry çalışma şekli değişti. Sen skill bastıkça sentry de ateş ettiği için, sentry'leri hızlandırmaya gerek olmuyor, kendi üzerinde bile attack speed çok fazla olmamalı ki hatred çabuk bitmeden daha fazla skill basasın, aynı zamanda sentry mantığı değiştiği için olabildiğince hatred harcamasını düşürmek gerekiyor (resource cost reduction (rcr)) ki daha çok skill basılsın, sentryler daha çok ateş etsin böylece. Marauder eldiven olmazsa olmaz artık, bu durumda ya chest cindercoat oluyor ya da helm act3 bounty helm'i oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Mart 2015; 20:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

hocam tasker artık tercih edilmiyor mu ?

Hayır tasker artık kullanılmıyor, çünkü sentry çalışma şekli değişti. Sen skill bastıkça sentry de ateş ettiği için, sentry'leri hızlandırmaya gerek olmuyor, kendi üzerinde bile attack speed çok fazla olmamalı ki hatred çabuk bitmeden daha fazla skill basasın, aynı zamanda sentry mantığı değiştiği için olabildiğince hatred harcamasını düşürmek gerekiyor (resource cost reduction (rcr)) ki daha çok skill basılsın, sentryler daha çok ateş etsin böylece. Marauder eldiven olmazsa olmaz artık, bu durumda ya chest cindercoat oluyor ya da helm act3 bounty helm'i oluyor.

anladım teşekkürler
    Pasiflerde blood vengeance,archery,engineering ve ambush kullanıyorum ama emin olamadım.Hangi pasifleri tercih etmeli ?

• profildeki dh ile max 39 grift yapabiliyorum. daha yuksek icin tavsiyeleriniz nelerdir ?

su an profilde oyle degil ama, set yuzugunu cikarip crit chance ve dex li unity kullaniyorum. kolye'de ise fire dmg crit dmg crit chance var.

set yuzugu ve kolyesini cikarinca dmg da dogal olarak dusuyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.

tesekkurler

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kartalsafa-2765/hero/51878568
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Diablo'yu silmek üzereyim, 8 tane hellfire amulet yaptım sezonda az önce,pasifleri bile işe yaramayan 8 soul sahibi oldum sonunda,Kridershot buldum sezonda 3,469 değeri iyi diyeceksiniz ama sezon dışı elimdeki 3,500 damage yahu 1 tane elimdekinden iyi item düşmedi veyahut craftlayamadım, arcane barb ve reaper's wrap yaptım bunlar bile kötü.

Daha yeni calamity ve etrayu düşmedi bile 540 paragonu gördüm 1 hafta ara vermeme rağmen sezonda,sıkıntıdan h.amulet yapayım dedim iyice soğudum anlayacağınız.

Bana 400 paragon sonunda çıkan soju görsen bileğini kesersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerazzurri

profildeki dh ile max 39 grift yapabiliyorum. daha yuksek icin tavsiyeleriniz nelerdir ?

su an profilde oyle degil ama, set yuzugunu cikarip crit chance ve dex li unity kullaniyorum. kolye'de ise fire dmg crit dmg crit chance var.

set yuzugu ve kolyesini cikarinca dmg da dogal olarak dusuyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.

tesekkurler

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kartalsafa-2765/hero/51878568

Selamlar. Şu an battle.net'e giremediğimden profilinize bakıp kritik yapamıyorum ama siz benim profile bakabilirsiniz. Zamanım olur da kendi bilgisayarıma geçmeden önce foruma dönüş yapabilirsem diye benim profile bakıp sizdeki eksikliklere ya da değişikliklere göre daha net soru sorabilirsiniz. "Kolyede Hellfire şart mı?" ya da "Bombadier Rucksack'ta CDR mi Area Damage mi yoksa RCR mi daha iyidir?" gibi.

Quasimodo#2385

Çok iyi değilim ama okumayı seviyorum ve bir sürü teknik bilgi okumuşluğum var. Hepsini tek tek anlatıp kerametimi kendimden menkûl kılmayayım, soru sorun bildiğim kadarıyla yanıt vereyim. Cevapla derseniz daha çabuk fark ederim.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler.

simdi baktim, kolyenizden gelen passive tabi fark yaratiyor. ben passivelerde steady aim'i kullanamiyorum malesef. ballistics - cull the weak - custom eng - awareness kullandigim passiveler.

grandeurum cop sayilir ne crit chance ne dmg var sizinkine gore, dex - life on hit - all res var

soj yok, dh'yle ilginctir hic dusuremedim.

eldivenimde area dmg var onu kullaniyorum. fakat resource cost reduction li bir eldivenim daha var. res cost'a donmemi tavsiye edermisiniz ? silahtanda res cost alamiyorum bu arada, dikkat ettim res cost'um epey dusukmus :)

birde paragon stat'lardan, core'da sadece dex'e mi gittiniz ? defans sorununu nasil cozuyorsunuz ve bu profildeki karakterinizle max kac yapabildiniz.
  • Nerazzurri kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Eğer hedefleriniz varsa HF amulet şart. Ne kadar uğraşırsınız nasıl yaparsınız bilmiyorum, karakterinize de şu etapta bakamadığımdan genel bir tavsiyede bulunup ilk olarak rahat rahat solo T6 yapacak bir karakter yapıp sonrasında split keywarden fark yapıp, sıkılmayarak 20-25 tane yapabilecek kadar set biriktirip HF amulet aramalısınız. Sıkılmamak önemli. Diablo'da tek amaç asla yok zaten. Yani shard biriktireyim derken paragon alıyorsunuz, item düşüreyim derken paragon alıyorsunuz, materyal biriktireyim derken item düşürüyorsunuz gibi. Böylece sıkılmayıp, başarısız olsanız da oyundan soğumamayı kendinize öğretmelisiniz. HF amulet yaparken çoğu arkadaş sıkılıyor çünkü. RoRG'de de durum öyle.

Tek pasif sadece fark değil, çok fark yaratıyor. DH'de kullanılabilecek 6-7 pasif var. O yüzden iyi bir HF amulet sizi bir anda 3-4 seviye atabilir. Ben cep telefonu interneti ile bağlandığım bir süreçte 44 solo yapmıştım. Bir günü farma ayırıp aynı günün gecesi 13.-14. denememde şu anki HF amuleti düşürdüm ve diğer hiçbir item'ı yükseltmeden 47 yaptım. Yine cep telefonu interneti ile.

RoRG şart olduğu için CHC ya da CHD olması da şart. Çok fark yaratıyor.

SoJ yoksa yüksek seviyeler imkânsız. Elemental %+Main stat+Elite Damage+ Socket ya da CHD ya da CHC ya da son ihtimal RCR'li bir SoJ yüzük slotunda en iyi item'dır.

Area damage de önemli ama önemini yüksek grift'te gösteriyor. İlk etapta alabildiğiniz her yerden RCR almayı hedeflemelisiniz. Takılar hariç. Yüksek seviyede area damage daha önemli, Rift Guardian hariç 54-55 seviyesindeki grift'lerde health globe'lar yeterli olduğundan zorlanmıyorsunuz, RCR'ye gerek kalmıyor. Böylece silahta %10 Elite Damage varsa daha önemli oluyor.

Solo ya da party ile 45 seviyesini rahat rahat yapana kadar RCR'ye, sonrasında WD ve Cru takım arkadaşlarınız hatred sorununu health globe ile çözeceğinden area damage'e yoğunlaşılabilir. Bence eldiveni, omuzluğu ve silahı RCR'li yapmalısınız. Damage yüksek oluyor diye atak hızı kullanan arkadaşlar yanlış yapıyor. O atak hızı ve karakter ekranındaki artırdığı damage bizim bir işimize yaramıyor.

Paragonları koşma hızı, hatred ve kalanının hepsini dex, ikinci kısımda chd chc ve cdr öncelik sırasına göre, üçüncü kısımda all res, armor ve life öncelik sırasına göre, dördüncü kısımda rcr, area damage ve life per hit öncelik sırasına göre verdim.

Ben solo 48 yaptım ama pek umursamadığımdan şans ile ve daha dikkatli oynayarak (Şanssızlık sonucu kötü harita ya da mob/mob yoğunluğu gelince devam ediyorum ben, ya ucu ucuna kaçırıyorum ya da ucu ucuna yetiştiriyorum.) 49 ya da 50 yapabilirim. 4 kişilik partide de 55 yaptım, yine düzgün bir harita ve Ghom harici herhangi bir RG ile 58'e kadar çıkabilirim zannediyorum.

Soloda fiziksel, takımda fire kullanıyorum. Fire olarak çoğunluğun aksine hatred dolduran bir skill'im yok, vault ya da smoke screen gibi kaçma skill'im yok ve cluster arrow'u cluster bombs olarak kullanmaktayım.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    hellfire icin bir ara ugrasmistim 30 tane kadar craftladim ama 1 tane duzgun vermedi.
    grandeur icin bir suredir tekrar kovaliyorum. bu aralar hic gelmiyor yuzuk.

bunlarin disinda, solo oynarken grandeur-unity yapiyorsunuz diye tahmin ediyorum. en iyi unity statlari nasil olmali ?

tavsiyeleriniz icin tekrar tesekkur ederim. biraz sabir biraz sansla bakalim neler yapabilicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazzurri -- 10 Mart 2015; 12:50:23 >
  • Nerazzurri kullanıcısına yanıt
    Hayatımda hiçbir zaman unity kullanmadım. Hatta identify ettiğim unity de azdır, keza identify etmeden "Unity düştü, isteyen var mı?" diye sorar ve identify etmeden atarım. Solo olarak melee karakterlerle oynamadım, o yüzden unity yerine daha ofansif, genellikle SoJ kullanmışlığım var.

Sürekli kovalamayın. Bir item için bir tam gününüzü ayırın, iyisini bulun aradan çıkartın. Her gün bir item eksikliği canınızı sıkacağına, başarılı olmanızı engelleyeceğine bir gününüzü çalsın istediğiniz gibi bir tanesini bulun olsun bitsin.
  • 39 limitini ve üzerini yapabilmeniz için solo oynarken fire değil cold oynayın. Cold olunca da h.amulet elzem oluyor 5 pasif kullanmak gerek zira ballistic pasifi kullanılmalı, gelen mobları durdurabilmek için ekstra atış yaptırılmalı sentrylere.

Cold build içinde pride's fall helm act 3 bounty kutusundan çıkan helm yani, 5 saniye damage yemezseniz hatred maliyetleri %30 azalıyor,followerınıza baktım gayet iyi, gereki kalan ise biraz pratik ile birlikte iyi bir gretar riftin denk gelmesi. 1.400.000 profile damage ile 49 yapan arkadaşlarım var, solo sevmediğimden en son 1 ay kadar önce sezon başlamadan 46 yapmıştım çok rahat öyle kaldı. Cold için silah Etrayu tercih edilir ama olmazsa olmaz değil 2 hand crossbow yani damage aralığı yüksek herhangi bir silah ile yapılır.

Eldiven, omuzluk için, silah için birde bulabilirseniz quiver için Reduces all resource costs özelliklerini bulun veya rolleyin o zaman kesintisiz atış yaparsınız, ne kadar çok atış o kadar yavaş mob ve elit hareketi olur kaçmanız kolaylaşır, şu an ciddi mana da dh ile solo oynamak zorlaştı,hem hatred meselesi hem sentry siz ateş etmeden sadece rune atıyor ki o da zaten pek bi damage vurmuyor.

• Merhaba arkadaşlar

2hand crossbow mu yoksa 1hand 2 crossbow kullanmalıyım husunda kararsız kaldım. Yazım biraz uzun olacak kusura bakmayın. (Bazen fire bazende cold build kullanıyorum. İki buildin de eşyaları var.) DH ustaları detaylı cevap verirse memnun kalırım.

Şu an Arcane Barb-Bombardier's Rucksack kullanıyorum. Bu halimle;
    ** fire build de 1.7m damage ile 300m vurabiliyorum
    ** %60 chc %450 chm
    ** Reduces all resoruce cost %16. Düşük olduğundan hadret sıkıntı yaratıyor. Diğer eşyalarla artırmaya çalışıyorum. (Eldiven gibi)

Hem fire dmg yi artırmak hemde Reduces all resoruce cost artırmak adına çift el crossbow kullanmak mantıklı mı. Aşağıda kullanabileceğim crossbowları görebilirsiniz.

** Dawn crossbow %10 reduces all resoruce cost artışı sağlıyabiliyorum. Dmg side fena değil
    ** Balefire caster crossbow'a soket açma eşyasıyla soket açıp sonrasında 931-1179 dmg yi artırabilirim. Fire dmg artışı cezbediyor.
    ** Calamity crossbow'a soket açma eşyasıyla soket açıp sonrasında cooldown özelliğini reduces all resoruce cost ile değiştirebilir ya da 873-1053 dmg sini artırabilirim. Bu eşyanın pasif özelliği ile daha fazla vurulabilir mi düşüncesindeyim.

Son olarak 50+ griftlerde ideal dh özellikleri yüzde olarak ne olmalı (fire,cold vs build için)

** chc-chd
    ** reduces all resoruce cost
    ** Elemental dmg (fire, cold vs)
    ** Bonus dmg elite

Battletag
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/dMbdede-2272/hero/55130414

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 13 Mart 2015; 9:49:20 >

• Arcane barb demirciden yapıldığından daha iyisini yapabilirsin, sezonda 100 tane yaptım 1 tanesi iyi çıktı sadece,materyallere kıymanız şart.

2 hand crossbow kullanmandan yanayım, damage aralığı yüksek olduğundan en verimlisidir.

Omuzluk,eldiven, silah ve ok kutusunda Reduces all resoruce cost bulmak kolay oluyor bir nebze de olsa, bunların üzerine fire build için cindercoat kullanacağınızdan fire skillerin maliyetini de o da azaltıyor. Cold build içinde pride's fall helm'i benzer işlevi görüyor.

1.solo fire,cold için farklı itemler
    2.hızlı greater rift için farklı buildler,itemler
    3.yüksek greater riftler için 2 bilemedin 3 tane 2 hand crossbow var bunların dışındakiler yüksek greater riftlerde kullanılmaz.

Elinde 3,600 danetta veya 3.600 Kridershot var,bunların damage aralıkları düşük olduğundan total damage yüksek görünse dahi o 50+ greater riftler de listeye girenlerde göremezsiniz bunları.

Ayrıca ancient olmayan itemlere de yok yere soket açma materyali kullanma, her ancient'ye de kullanma zaten. Tek el silahlarda, bowlarlar 3.100'ün altındaysa rollemelerini ince eleyip sık dokuman lazım.

50 üzeri greater riftler için ise, %30 fire veya cold damage üzeri giyinmen lazım, parti de crusudur h.globes atıyorsa Reduces all resoruce cost %15-20 olsa kafi zira fire için cindercoat,cold için pride's fall iş görüyor. Wd zero dog build varsa zaten hatred cost olmasa da olur : ) taeguk gem oynuyor millet kesintisiz cluster arrow sıkabilmesini sağlıyor dhlerin.

Zero dog build w.doctor varsa %20-30 arası elit damage kafi, yoksa eğer w.doctor zero dog build powerfull gemi takmanız gerekecektir verimli damage alabilmeniz için o zamanda %30-45 arası kafi aman aman şu olmalı diyemeyiz itemler şans işi olduğundan gelmeyince yapacak yok.

chc-chd değerlerime bakmadım hiç,battle.net profilime baktım şimdi chc %46 damage, chd %456 oyun için tam istatistiğe yarın bakarım artık : )

• arkadaşlar merhaba, ben de ps4 te yeni başladım oyuna ve karakter malum battleNet olayı nasıl oluyor çözemedim. online oynama filan ile ilgili açılama yapılmışsa gözümden kaçmış olmalı baya bir okudum yazılanları ama yine de link filan atabilir misiniz açıklanan bir yer varsa.
  • 45+'da vengence kullanan varmı? (multishot ile) 45'e kadar bu build ile geldim fakat merak ettim deneyn varmı sonrasını?
  • arkadaşlar bana bir yorum yaparmısınız yanlışlarım neler item dizimim nasıl

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SELIMO-2280/hero/54100370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boynuzkulağıgeçti -- 15 Mart 2015; 21:56:02 >
  • boynuzkulağıgeçti kullanıcısına yanıt
    gemleri 280lik yapman lazim rorg iyi bir rorg degil. dex, chc/chd, ias, socket olanini denk getirmeye bak..legendary gemlerini gozden gecir. altina ihtiyacin var sanirim. Vault bulmak icin t6 da bounty yap. birkere girdin mi vaulta, 120-200m altin toplayip dahada gereksiniim olmuyor.

ve altin veren gemde gereksiz oluyor.legendary gemlerin sunlar olmali; bane of trapped, bane of powerful, zei's stone of vangaence. bunlarin rank sevilerinide olabildigince gelistir.(ve dolayisiyle amulet ve ringlerde socket olmasi lazim) Gloves biraz dusuk gibi geldi. chc,chd,ias(yada vit), dex tipinden dusurmeye bak.

Silahinda dusuk gibi geldi. MAteryal toplayip, Arcane barb yap demirciden. daha iyisini bulacaksin. kemer simdilik iyi gibi the withching hour bulursan daha cok isine yarar...

onun disinda eksigin yok gibi...
  • arkadas bu hell fire amulet ne gicik bisey ya... 32 tane craftladim. dandigi gectim bir tane ancienti dusmedi.:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

gemleri 280lik yapman lazim rorg iyi bir rorg degil. dex, chc/chd, ias, socket olanini denk getirmeye bak..legendary gemlerini gozden gecir. altina ihtiyacin var sanirim. Vault bulmak icin t6 da bounty yap. birkere girdin mi vaulta, 120-200m altin toplayip dahada gereksiniim olmuyor.

ve altin veren gemde gereksiz oluyor.legendary gemlerin sunlar olmali; bane of trapped, bane of powerful, zei's stone of vangaence. bunlarin rank sevilerinide olabildigince gelistir.(ve dolayisiyle amulet ve ringlerde socket olmasi lazim) Gloves biraz dusuk gibi geldi. chc,chd,ias(yada vit), dex tipinden dusurmeye bak.

Silahinda dusuk gibi geldi. MAteryal toplayip, Arcane barb yap demirciden. daha iyisini bulacaksin. kemer simdilik iyi gibi the withching hour bulursan daha cok isine yarar...

onun disinda eksigin yok gibi...

eyvallah hocam sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

arkadas bu hell fire amulet ne gicik bisey ya... 32 tane craftladim. dandigi gectim bir tane ancienti dusmedi.:/

Sezon dışı 400+ yaptım en iyisinin pasifi ambush : ) ki o da iyi değil değerleri itibariyle, sezon 2'de 120 oldu bugün yaptıklarım ile ve en iyisi sezon dışındakinden kötü tek artısı pasifi archery lakin bu pasifi kullanmıyorum normalde, sadece silaha göre damage artırıyor pekte kullanışlı değil yani, custom e. veya cull the weak veyahut awareness bu pasiflere sahip orta halli dahi bulamadım.

Açkçası bıktım,oyundan soğudum. Milletin bakıyorum bütün itemleri mükemmel değerlere sahip,benim 1-2 tanesi ancak mükemmel seviyede ve bunu yapanların asıl oyuncu karakterleri barbarian, monk, göstermelik dh açmışlar gibi duruyor. Her setin en iyileri mevcut ellerinde, zevk vermez oldu dh ara vereceğim sanırım : ) Barbarian bekliyorum 2.2 patch ile ana karaktere döneceğim yani.Sezon dışı 400+ yaptım en iyisinin pasifi ambush : ) ki o da iyi değil değerleri itibariyle, sezon 2'de 120 oldu bugün yaptıklarım ile ve en iyisi sezon dışındakinden kötü tek artısı pasifi archery lakin bu pasifi kullanmıyorum normalde, sadece silaha göre damage artırıyor pekte kullanışlı değil yani, custom e. veya cull the weak veyahut awareness bu pasiflere sahip orta halli dahi bulamadım.

Açkçası bıktım,oyundan soğudum. Milletin bakıyorum bütün itemleri mükemmel değerlere sahip,benim 1-2 tanesi ancak mükemmel seviyede ve bunu yapanların asıl oyuncu karakterleri barbarian, monk, göstermelik dh açmışlar gibi duruyor. Her setin en iyileri mevcut ellerinde, zevk vermez oldu dh ara vereceğim sanırım : ) Barbarian bekliyorum 2.2 patch ile ana karaktere döneceğim yani.

• arcane barb'ın ne özelliği varda onu çok kullanıyorlar. kullanılma sebebi nedir.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.