Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.113
Cevap
14
Favori
117.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yeni aldım bakalım nasıl bitireceğim. oynayan insan kalmadıysa kötü, en azından co op yapardım bosslarda. bu arada oyunun tuş kombinasyonlarını değiştirebiliyor muyuz? bende seçme tuşu, garip geliyor. bir de oyunda zıplama var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

oyunu yeni aldım bakalım nasıl bitireceğim. oynayan insan kalmadıysa kötü, en azından co op yapardım bosslarda. bu arada oyunun tuş kombinasyonlarını değiştirebiliyor muyuz? bende seçme tuşu, garip geliyor. bir de oyunda zıplama var mı?

Oyun PAL mı?
    Oyunda zıplama yok. Keşke olsa.
  • evet oyun pal fakat ps3 pal değil ntsc-j. o yüzden onaylama tuşu.
  • ilk haritada tepede 2 tane ejderhanın olduğu ve itemlerin olduğu bi yer var. bi videoda gördüm aynı yerde hiç ejderha yoktu eleman gidip itemleri aldı rahat rahat. bu nasıl oluyor?
  • quote:

ilk haritada tepede 2 tane ejderhanın olduğu ve itemlerin olduğu bi yer var. bi videoda gördüm aynı yerde hiç ejderha yoktu eleman gidip itemleri aldı rahat rahat. bu nasıl oluyor?

Uzaktan 50-60 ok sallarsan uçup gidiyorlar üstat. Yalnız geri geliyorlar daha sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

ilk haritada tepede 2 tane ejderhanın olduğu ve itemlerin olduğu bi yer var. bi videoda gördüm aynı yerde hiç ejderha yoktu eleman gidip itemleri aldı rahat rahat. bu nasıl oluyor?

Uzaktan 50-60 ok sallarsan uçup gidiyorlar üstat. Yalnız geri geliyorlar daha sonra.

anladım, bi deniyim bakalım
  • zıplamak için koşarken 2 defa koşma tuşuna hızlı basmalısın. hangi tuşsa artık. pal oyunda O idi.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    takıldığın yere youtube dan bakarsın. server ında kimse kalmamıştı en son.
  • flamelurker'i geçemdim, 4-5 kere denedim yok olmuyor. acaba daha sonra mı gelsem? 25 leveldeyim statlarım yetmediği için flame shieldi kullanamıyorum daha ilk oyuna başladığım shield var elimde. +4 winged spear kullanıyorum.
  • quote:

flamelurker'i geçemdim, 4-5 kere denedim yok olmuyor. acaba daha sonra mı gelsem? 25 leveldeyim statlarım yetmediği için flame shieldi kullanamıyorum daha ilk oyuna başladığım shield var elimde. +4 winged spear kullanıyorum.

Steel Shield'ı da deneyebilirsin. Fire resistance'ı fena değil (90 yerine 70), str gereksinimi 18 ve daha hafif.
    Kite veya Knight Shield da 70 resistance sunuyor ve guard break'leri yakın. Ağırlık ve gereksinimleri daha az.

Gene olmuyor diyorsan, ok taktiğiyle geçebilirsin. Karşıdaki kapının önüne veya soldaki iskeletlerin arasına saklanarak oklayabilirsin; ama arada kaçman gerekecek Özellikle kapı taktiği, melee'dan daha stresli geçebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ekim 2014; 9:37:32 >

• Flamelurker'i geçtim üstüne bir de dragon god yaptım güzel oldu bu arada oyunu bitirmek için bütün bossları yenmek mi gerekiyor?
  • Evet, hepsini yenmelisin.
  • Şu efsane oyunu PS3 sahibiyken oynayamadım içim yanıyor.
  • beyler şu 1-1'deki kırmızı gözlü şovalyenin koruduğu kapıyı açamıyorum. anahtarı ostrava veriyormuş galiba, 1-1'de ve 1-2'de 2 defa kurtardım ama anahtarı vermedi? nexusa gelmiş konuşuyorum birşey olmuyor. bir de beden formunda ölünce dünya kararıp zorlaşıyormuş. peki öldüğümüz yere gidip ruhlarımızı alınca da zorlaşıyor mu?
    Ostrava olunce anahtari dusuruyor.
  • 38 saatlik süreyle oyunu bitirdim şimdi sıra dark souls'ta.
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Kafanı bf'den az kaldırıp çıkan oyunlara baksan çoktan oynamış olurdun diye düşünüyorum
    Fps ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar benim sorunum 1-1 de soldan aşağı doğru merdivendeki kapı kilikli açılmıyor ne yapmam gerekir?
  • Murat6187 M kullanıcısına yanıt
    o dünyayı pure white yapman lazım diye biliyorum.
    nasıl yapılıyor
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.