Şimdi Ara

Demons Souls'ta Kolay soul kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rehber bölümü çok dolu oldugu için bende tek baslık altında toplamak istedim arkadaşlar.Şimdi gelelim soul kasma yontemıne...

1-30 soul level arası soul kasma yontemı.
    Boletarian Place gidelim orda kırmızı gözlü şövalyenin yernı bliyorsunuz(kabusumuz )isterseniz magelerin ilk buyusu olan flame büyüsüyle vur kaç yaparak 3 te öldürebilirsiniz istersenizde tam karşısında olan merdivenlerden aşağı dusurmeyı denıyebilirsiniz.

Kazanılacak Soul:2040

30-70... soul level arası soul kasma yontemı.
    Shirne of storm a gidelim 4-1 ini tamamlayın ilk önce.Sonra 4-2 sinde duz ilerleyın aşagı atlayalım koşarken sağda npc goreceksınız duz ilerleyın taş kapı var acılıyor ve vidyoda aşagıda reaperı gosterıyot(azrail)elinize +basılmıs iyi bir ok alın zaten asagıdayken o sizi goremıyor sızde yukardan onu öldürün.Kardes ben mageyim
    ok kullanamıyorum falan dersenız takın thief yuzugunu asagı atlayın onunde duran 2 ruhu öldürüp ardındanda kolaycana 2 vurusta buyuyler ölen reaperı öldürün.

Kazanılacak Soul:4500

70-110... soul level arası soul kasma yontemı.
    4-3 ve 4-4 bitirin 4-4 ünde storm kılıcını alıyorsunuz bu kılıçla uçanları daha iyi öldürebilirsiniz.
    4-4 ünü bitirtikten sonra oraya habire gidin ve ucanları öldürün uçanları daha rahat öldürebilmenız ıcın orada ustu acık yıkık bir kulube var oraya girip daha rahat öldüre bilirsiniz.

Tahmınen Kazanılacak Soul:21000-30000 arası.

110-712 soul level arası soul kasma yöntemi.
    Oyunu iyi bir şekilde bitirin oyunu iyi bir şekilde bitirmek içinde maiden in black i öldürmeyip arkasındaki kapıdan gırın.Oyunu bitirdiğinizde dunya daha zorlasacak ama daha fazla soul gelecektir.Oyunu iyi şekilde bitirdiğiniz için maiden in black soul verecek onla soulsucker alın(2 kat soul)4-2 sini bitirip arka yoldan ilerleyın (ama dikkat 4 üncu dunya pure black olması lazım)okla reparı öldürün 6000 soul,mutlaka thief yuzugunu takıp hafıf zırhlar gıyerek ılerleyın karsınıza arkası donuk black yaratık cıkcak(ustu kırmızıyla yananlar)arkasına gecın ve soulsuckerla öldurun tahmınen 55000 soul çok azıcık daha ilerleyin arkası donuk black olarak 2 tane yaratık var yıne arkasına gecık soulsuckerla öldürün 1inden 25000 soul cıkıyor toplam 50000 soul sonra ısınlanarak geri donun herzaman bunu yaparsanız zengın olursunuz

Toplam Kazanılacak Soul:110000 soul.

Soul yüzüğü ve thirst kullanarak daha fazla soul kazanabilirsiniz.
    Yardım edebildiysem ne mutlu bana.(Alıntı değildir .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskmay -- 25 Eylül 2010; 21:01:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.