quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc Tusubasa hoşgeldin..nerelerdesin Hoşmu geldi
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc Tusubasa hoşgeldin..nerelerdesin Hoşmu geldi ama genede
quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc Tusubasa hoşgeldin..nerelerdesin Hoşmu geldi ama genede noluyo anlamadım ki
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc Tusubasa hoşgeldin..nerelerdesin Hoşmu geldi ama genede noluyo anlamadım ki Hadeya bende bu sırrı seninde bildiğini sandım bi anda... Bi kaç kişi biliyo sadece
quote:Orjinalden alıntı: akix Hadeya bende bu sırrı seninde bildiğini sandım bi anda... Bi kaç kişi biliyo sadece belki de biliyorumdur
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akix Hadeya bende bu sırrı seninde bildiğini sandım bi anda... Bi kaç kişi biliyo sadece belki de biliyorumdur
quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akix Hadeya bende bu sırrı seninde bildiğini sandım bi anda... Bi kaç kişi biliyo sadece belki de biliyorumdur />