Şimdi Ara

Formattan sonra şarj etmiyor?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar dün format atmıştım pc ye bugün şarzı bitti şarza takıyım dedim ama şarj ışığı yanmıyor hiç bir şekilde şarj etmiyor?? acaba formattan kaynaklanan bişiler mi var?

• formattan kaynaklanan sorun deıl donanımsal sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsepet

formattan kaynaklanan sorun deıl donanımsal sorun var

nasıl hallederim peki
  • ya ben sürücülerin hepsini yükleyememiştim sanırım ondanda kaynaklana bilir doğrumu bazı sürücüler yüklü değildi ve şimdi açılmıyor laptop şarj da olmuor ne yapmam lasım açabilsem yüklücem ama olmuyor lütfen yardım?
  • açılmıyorsa garantisi falan varsa götür
  • garanti çok zor. şuan yurtdışındayım ve 1 ay sürer.. daha başka ne yapabilirim

quote:

Orjinalden alıntı: Impacto

açılmıyorsa garantisi falan varsa götür
  • power dügmesi hiçbir tepki vermiyormu 10 saniye kadar basılı tutmayı birdeneyin? başka bir adaptör ile deneyin genelde birbiriile uyumludur yada bulabilirseniz başka bir pil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basılı tuttuğum zaman şarj ışığı yanıp sönüyor fakar açılmıyor.. şuan elimde bi adaptör ve ya pil yok. benim merak ettiğim format atmıştım laptopa ve bazı sürücülerini yüklemedim bundan kaynaklanabilir mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

power dügmesi hiçbir tepki vermiyormu 10 saniye kadar basılı tutmayı birdeneyin? başka bir adaptör ile deneyin genelde birbiriile uyumludur yada bulabilirseniz başka bir pil
  • yo yinede açılması lazım sizin sorununuz ya adaptör yada pil denemeniz gerekli, dediginiz gibi olsa kimse format atamaz
  • birde farklı laptopdaki bir pil olabilir mi?
  • bu konuda kesin birşey söylemek zor sorumluluk almak istemem zaten fiziksel olarakda uyması gerekli
  • peki teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.