Bildirim
Formattan sonra şarj etmiyor?????????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
formattan kaynaklanan sorun deıl donanımsal sorun var -
quote:
Orjinalden alıntı: tsepet
formattan kaynaklanan sorun deıl donanımsal sorun var
nasıl hallederim peki -
ya ben sürücülerin hepsini yükleyememiştim sanırım ondanda kaynaklana bilir doğrumu bazı sürücüler yüklü değildi ve şimdi açılmıyor laptop şarj da olmuor ne yapmam lasım açabilsem yüklücem ama olmuyor lütfen yardım? -
açılmıyorsa garantisi falan varsa götür -
garanti çok zor. şuan yurtdışındayım ve 1 ay sürer.. daha başka ne yapabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Impacto
açılmıyorsa garantisi falan varsa götür
-
power dügmesi hiçbir tepki vermiyormu 10 saniye kadar basılı tutmayı birdeneyin? başka bir adaptör ile deneyin genelde birbiriile uyumludur yada bulabilirseniz başka bir pil -
basılı tuttuğum zaman şarj ışığı yanıp sönüyor fakar açılmıyor.. şuan elimde bi adaptör ve ya pil yok. benim merak ettiğim format atmıştım laptopa ve bazı sürücülerini yüklemedim bundan kaynaklanabilir mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
power dügmesi hiçbir tepki vermiyormu 10 saniye kadar basılı tutmayı birdeneyin? başka bir adaptör ile deneyin genelde birbiriile uyumludur yada bulabilirseniz başka bir pil
-
yo yinede açılması lazım sizin sorununuz ya adaptör yada pil denemeniz gerekli, dediginiz gibi olsa kimse format atamaz -
birde farklı laptopdaki bir pil olabilir mi? -
bu konuda kesin birşey söylemek zor sorumluluk almak istemem zaten fiziksel olarakda uyması gerekli -
peki teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X