quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster kırılsın :cg mss lerin kalbi kendini tamir edebiliyomuş
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLykırılsın :cg mss lerin kalbi kendini tamir edebiliyomuş Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster onu öcüye söle öcüü yü almak kolay değildir
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyonu öcüye söle öcüü yü almak kolay değildir Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster öcüü gelsin sorarız ozaman :cg
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyöcüü gelsin sorarız ozaman :cgAlıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyöcüü gelsin sorarız ozaman :cgAlıntıları Göster assem binbaşı olmuş
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster sen öç almak istemedin öcünü alırız dedin :cg benim öcüm yok oda ayrı bi konu tabi
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLysen öç almak istemedin öcünü alırız dedin :cg benim öcüm yok oda ayrı bi konu tabi Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: candy_caddy assem binbaşı olmuş mss ben getirmedim suçu bana atma herşey senin başının altından çıktı
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyquote:Orjinalden alıntı: candy_caddy assem binbaşı olmuş mss ben getirmedim suçu bana atma herşey senin başının altından çıktı Alıntıları Göster ne iş assem öcü mücü? Hayırdır?
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyquote:Orjinalden alıntı: candy_caddy assem binbaşı olmuş mss ben getirmedim suçu bana atma herşey senin başının altından çıktı Alıntıları Göster [Deleted by Admins]