Şimdi Ara

Deneme analizim çok uzun sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme analizim sınav süresinden bile çok daha uzun sürüyor. Bunu nasıl yapmayı önerirsiniz? Denemeleri yapıp hafta sonu bir gün boyunca bütün denemeleri analiz etmeyi mi yoksa denemeyi yaptığımız gün hemen arkasına analizleri yapmamı mı onerirsiniz? Bunu soruyorum çünkü şu ana kadar hep deneme arkasından analiz yaptım ama çok fazla vaktimi alıyor ve başka şeylere geçemiyorum bunun yerine bir günümü toptan ayırsam mı diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?

• hocam nasıl analiz ediyorsunuz tytyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akahs

hocam nasıl analiz ediyorsunuz tytyi

hocam doğru yanlışları vs. işaretledikten sonra bütün yanlış ve boş sorularıma tek tek üzerinde durarak yeniden çözmeye çalışıyorum. çözemezsem video çözümünü izliyorum o şekilde ilerletiyorum. ortalama 65-70 net civarı yapıyorum sorularda oluyor yani biraz.

• analiz çözmek kadar önemli bence np

• hocam 65-70 net yapıyorsan 30-35 yanlışın vardır bu da sınavın 4de 1 i demek,tüm yanlışlarına 1.5 dakika ayırsan bile 45 dakika eder yani deneme analizi çok önemli ama konu yüklemesi yapmalısın bence

• Analiz kesinlikle sonraya bırakılmamalı bence. Çünkü uzun olan analiz süresi, toplu denemelerle birlikte çok daha uzun olup insanın kafasını allak bullak ediyor. Hele deneme analizi yaparken benim gibi "BOĞULUYOWURMMMMM" tribine giriyorsan deneme sonrası sıcağı sıcağına analiz etmek daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintyku -- 5 Nisan 2021; 22:6:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Analiz etmeden sonra ha cozmussun ha cozmemissin ben aha daha ancak bitti analizlerim bugününki doğru yaptıklarımı bile izliyorum çünkü bazı yayın evleri c.a yanlış basıyor %100 emin olmadıkça özellikle yorum sorularını mutlaka çözümüne bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.