Bildirim
Deneme Günlüğü Ahmet_Hasim
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forum rahmetli olmuş yav -
Başarılar.
-
Başarılar hocam -
Başarılar -
İyi çalışmalar hocam
-
Tek tek yanitlayamadım cok tesekkur ederim dostlar -
ENS YAYINLARI TYT TG
Doğru/Yanlış/ Net
Türkçe: 35/2/34,50
Sosyal: 16/3/15,25
Matematik: 20/6/18,50
Fen: 3/6/1,50
Toplam Net: 69,75
Matematikte sorularını kim hazırladı, hiç açıklayıcı değil. 25 net yapardım diyordum da şimdilik böyle
Fenden de konuları bitirmem lazım şuan bilgim çok ama cok az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 13 Ekim 2024; 19:45:30 > -
ahmet bu kaçıncı günlük la 3. mezun mu?
-
Puhahahaha ik mezun senem. Herkes 2005'liyim diye 2.mezun sanıyor ama değilim. Umarım da olmam
-
YAYIN DENİZİ PRO TYT TG
Doğru/Yanlış/ Net
Türkçe: 29/9/26,75
Sosyal: 16/3/15,25
Matematik: 19/5/17,75
Fen: 8/0/8
Toplam Net: 67,75
Türkçede uçlu kalemim bozuldu, içinden yayı fırladı 10 dakika onla uğraştım resmen. Bir daha denemeye uçlu kalem götüreni ne yapmasınlar.
Türkçe iyi gecseydi 75 net yapardım en azından. Matematikte de malca hatalar yapmışız yine. Olsun en azından 70 nete sabitledik. Sonraki hedef 75-80 aralığı -
Uçlu kalem yerine 7B gibi yumuşak uçlu kurşun kalem kullanmanı tavsiye ederim. Kullanmadan önce ucunu hafif kır ve yuvarlak hale getir. Kodlarkende yuvarlağın içinden dışına doğru kodla. Böylece optiği kodlamada zaman kaybını minimuma indirirsin. En az +10 dk garanti
-
Teşekkür ederim hocam uygulayacağım bunları
-
Kolay gelsin hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod
Kolay gelsin hocamTeşekkürler hocam. Siz nereye yerleştiniz bu arada
-
Bu hafta özdebir ve bilgi sarmal var. Hadi bakalım -
Özdebir -
Hocam hirsinizi görüyorum umarım başarılı olursunuz ama nacizane tavsiyem tyt denemelerine girmektense konu eksiklerine odaklanmanız olur mevcut net aralığınız fazla eksiğiniz olduğunu gösteriyor suan deneme cozmek sadece bildiklerinizi çözmekten ibaret olur sizi ileri taşımaz -
Bu sene matematik zor gelmeyecektir diğer alanlara da yoğunlaş.
Benzer içerikler
- adana"da en iyi dershaneler
- bilkent yatay geçiş
- eczacılıktan diş hekimliğine yatay geçiş mümkün mu
- kırık obp ile sınava hazırlanmak
- denizli dershaneler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X