çap ekledim. türkçesi boru gibiydi beyler hala hissediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 11 Ekim 2023; 2:31:22 > |
hazelnut deneme günlüğü (2. sayfa)

-
-
özdebir tyt (denemeyi topladıkları için hatırladığım kadarıyla böyle, boşları yanlış saymış olma ihtimalim var): 98.75
özdebir ayt tm (yine üstteki açıklamanın aynısı): 58.5
mfde pek bir halt yiyemediğim için yazma ihtiyacı duymadım
şu anlık netlerim böyle görünüyor. sonuçlar açıklanınca bi daha atarım, eksik ya da fazla olabilir şu an. değişim olursa güncellerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 23 Ekim 2023; 17:28:8 > -
BEYLER TYT 102.5 GELDİ OHHHHHHHHH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
günlüğü kökten güncelledik
-
bey değilim ama tebrikler maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler lafın gelişi hocam. teşekkür ediyorum size de maşallah
-
10 tane kimya denemesi çıtırından
-
10 biyo denemesi de geldi. en kötü dersimin hangisi olduğunu görmüş olduk böylece
-
bayağıdır inceliyordum burada güzel bir ekosistem oluşmuş ben de günlük paylaşma kararı aldım hocam selamlar
-
kesinlikle aç hocam. birbirimizin nerelerde olduğuna dair fikir edinmemizi de sağlıyor günlük
-
polimat geldi. türkçe ve sosyalden dolayı kendimi 0ldürmek zorunda kalabilirim arkadaşlar
türkçeyi düzeltiyorum mat düşüyo, matı düzeltiyorum sosyal 15 bile gelmiyo, fen zaten allaha emanet
bitmişiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 31 Ekim 2023; 16:28:27 > -
Türkçede her denemeyi takmamak gerek. Sınavda hepsi bu netlerinden yüksek gelecek goahead
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
goaheadlemeyip pek de yapacak bir şeyimiz var gibi durmuyo ama türkçe bi 35 gelse keyiflenirdik yalan mı söyleyelim
-
5 kimya 5 biyo ekledim
-
5 kimya 5 biyo ekledim
benim sadık yarim kimyadır
hayırlı forumlar
-
İyi gidiyosun hedef neresi
hala tm mi mf mi karar veremedim ama koç econ gibi duruyo
-
özdebirimin akıbetini dershaneye sordum bizimki daha okunmadı kurumca okununca liste olarak da veririz dediler
3dye girdim
türkçeden 1 boşum olabilir hatırlamıyom
fen fizik çalışmadığım için 5 boş
mat sürem yetmedi 10 boşum var
leş gibi bir sınavdı 👏🏻👏🏻👏🏻
-
hocam sen hak ehline benziyosun türkçen nasıl bu kadar iyi
son kurum denemem 31/9 gelmiş hoca nerem iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 5 Kasım 2023; 18:26:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X