bilgi sarmal tyt biyoloji bitti. şükürler olsun rabbime sıradaki biyo denemem: palme?? bilmiyorum bakcaz edit: kimya da ekledim 5 deneme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 11 Kasım 2023; 2:25:23 > |
hazelnut deneme günlüğü (4. sayfa)

-
-
palme tytde yeni nesil işini çok abartmış o yüzden kaliteli değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim, daha karar vermedim ama bakıcam bi
5 kimya deneme attım ve bs kimya deneme bitti
-
islam baba ekzelden branşların ortalamasını hesaplayan kod yaptım sonucun
kimya: 5.96
biyo: 4.79
-
tten atmışsın gibi geldi agabey
senin bana verdiğin güven seviyesi 😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 13 Kasım 2023; 17:48:43 >
hahahdahaaha kusura bakma kardeşim kodu tekrar matlabdan çalıştırdım bunlar cidden güncel sonuçlar
kimya 6.26
biyooj: 5.05625
-
hocam sen niye fizik çalışmak yerine 100 tane branş deneme çözdün
şu an fizik çalışıyorum zaten 15 güne bitcek. biyo ve kimya konuları bitince ayt mat, geo ve tarih çalışırken deneme atmaya başladım unutmamak için
bi de eşit ağırlıkçıyım zaten vaktim bol. çalışacak bi şeyim kalmadı edb coğrafyadan başka. ne yapayım ki vakit geçirmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 13 Kasım 2023; 18:47:41 > -
5 tane çap biyoloji ekledim
çapın soruları çok güzelmiş, bunu çözünce bs'nin fazla basit olduğuna kanaat getirdim maalesef
-
sayısalcı olsam bu kadar branş fen çözerdim ag... 5 biyo geldi birazdan 5 kimya gelecek kimyada aydına başlıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 16 Kasım 2023; 1:19:26 > -
5 kimya geldi.
yarın tyt denememiz var heyecanlıyız kardeşim... haftaya aytye başlıyomuşuz gözüm aydın
şöyle bi konularda nerdeyiz onu da not düşelim tarihe
tyt mat: bitti
tyt/ayt tarih: bitti
tyt coğrafya: başlamadım
tyt fizik: kuvvetteyim
tyt biyoloji: bitti
tyt kimya: bitti
edebiyat: başlamadım
ayt coğrafya: başlamadım
ayt mat: bitti
geo: çemberlerdeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 16 Kasım 2023; 1:26:17 > -
edumetrik eklendi, 96.25'e çıktım ama niye üzgünüm bilmiyorum
-
olmaktan korktuğum yerdeyim... biyoloji denemesi
yarın denemelerdeki tüm yanlışları ve detay bilgileri adam gibi soru defterime geçireceğim, tekrar günümüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 20 Kasım 2023; 4:24:55 > -
1 haftadır hastaneliğim o yüzden güncelleme yoktu. bugün de hastayım ama bu kadar ara verince kendimi suçlu hissettim
345 tyt mat-3 eklendi
ve galiba 33 benim kaderim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 27 Kasım 2023; 14:56:26 > -
geçmiş olsun
geçmiş olsun hocam, iyi çalışmalar
-
sağ olun
Geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X