1.5 haftadır çalışmadım. özdebir 2de çakınca işlerin ciddi olduğunu fark ettim, 2 gündür çalışıyorum eski tempomda özdebir tyt ayt ve supara tyt eklendi |
hazelnut deneme günlüğü (6. sayfa)

-
-
ula çalışsana 6 ay çalış her türlü derece yaparsın hadi benim işim zor sen her türlü 1k girersin dişini sıksan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benden bi cacık olmaz hala 80li net gördüğüme göre
-
Boş yapma la. Ben msu girmeden önce 70 net yaptığım oluyordu. Msü de 94 net yapmıştım galiba 20k olmuştum. Yani ÖSYM sınavlarında 10 net fazla geliyor normal netlerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt netlerin de iyiymiş. Ne ağlayıp duruyorsun? Zaten easın. İlk 500 girersin çalışmaya devam edersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kızmayın lütfen beynim böyle söylüyo
-
zaten moralim bozuk bi de beğenip ratio koyuyosunuz allah canınızı sizin
fizik çalışmaya gidiyorum..
-
3d tg2'den 105 civarı bekliyorum
türkçe: belalım
sosyal: kolaydı sanırım bi soruyu haritada doğrusunu işaretleyip şık olarak yanlışı işaretledim. o hatayı yapmadıysam 20 yaptıysam 18.75
mat: iyiydi. 2 boşum var. biri mutlak değer diğeri banknot. bi türlü çıkmadı banknot sorusu
fen: zordu ama yakın zamanda fen tekrarı yaptığım için bi sorun çıkmadı galiba
ayrıca 345 tyt türkçe 1&2 ve 345 tyt mat 5 eklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 24 Aralık 2023; 14:4:39 > -
3d tg2 eklendi
-
dershane okumuş 3d netlerim bu şekilde. sosyalde üstte yazdığım gibi bir dikkat hatam varmış. doğru bulup yanlış şıkkı işaretlemişim. 104.5 allah bereket versin
-
Tebrik ederim bunun fenini yapabilen adam yks24 fuller
inşallah
-
3 tane paraf edebiyat denemesi eklendi
Senin 102 Yaptığın denemeden 65 Yaptım
Umarım yükselirim başarılar <3
halledersin sb çözmeye devam et
-
Tebrikler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X