Şimdi Ara

Deneme Tavsiyesi ( MF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Optikler açılsa da şu 'yanlış okuma ' mevzusu bir an önce bitse . Yine de arada güzel not ve kitap tavsiye konuları var . Burada mf deneme tavsiyesi verebilirsek iyi olur diye düşünüyorum . Benim şuan çözdüğüm denemeler ;
    - Karekök Mat denemesi - Başlangıç için tavsiye edebilirim , biraz kolay gibi . Çözümlü olması faydalı .
    - Endemik 15 li Kimya - Gayet güzel , ideal bir deneme .
    - Endemik 15 li Biyoloji - Bunu da önerebilirim , endemik gerçekten fen derslerinde iyi denemeler yapıyor .
    Geometri için ygs'den önce Kida ve Okyanus çözmüştüm . Fena değillerdi fakat birbirlerine çok benziyorlardı . Sizin kullandığınız ve önerebileceğiniz denemeler neler ?

• Karekök biyoloji+kimya kullanıyorum ben de, şimdilerde çözülebilecek bir deneme beğendim ben dediğiniz gibi çözümlü olması da avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeleaves -- 29 Mart 2017; 22:41:47 >
  • Tmyim ama mat ve geo kaynak tavsiyeleri icin geldim su ortamda boyle konular gormek guzel dediginiz gibi bir an once optikler aciklansa da su mevzu son bulsa basarilar dilerim kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopeleaves kullanıcısına yanıt
    Kimya ve Biyoloji için başka bir deneme düşünürseniz kesinlikle Endemik tavsiye ederim . Ayrıca Fizik veya matematik için önerebileceğiniz bir deneme var mı ? Karekök Fizik çözümlü olduğu için düşünmüştüm fakat fen derslerini hiç kullanmadığımdan almamıştım .
  • fealuthien F kullanıcısına yanıt
    biyoloji alacaktım endemik alayım o zaman, fizik için de karekök aldım ama henüz başlamadım.nihat bilgin bakabilirsiniz ygs si beğeniliyordu baya hem o da çözümlü
    Bro endemik mat ve fizik nasıl acaba ben komple almayı düşünüyorum
  • Halifereis kullanıcısına yanıt
    Endemik Mat ve fizik kullanmadım ne yazık ki . Ama endemik mat soru bankasına kaliteli deniyordu , denemeleri de iyi olabilir. Fizik denemesine ise kitapçıda bir göz atmıştım fena durmuyordu ama çözümlü olmadığı için tercih etmedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fealuthien -- 29 Mart 2017; 23:11:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hopeleaves kullanıcısına yanıt
    Nihat Bilgin'e bir bakayım o zaman , çok teşekkürler .
    Ne demek :)) ben de teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.