quote:Orjinalden alıntı: combata yüz üstü yatan kadına benziyoooo Şu an ne izliyorsun?Bir şeylerden esinlenmiş olabilir misin?
quote:Orjinalden alıntı: pooca quote:Orjinalden alıntı: combata yüz üstü yatan kadına benziyoooo bişe derdim şimdi
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: celcin Sardı bakıyorum duymazdan geliyorum Hoşgeliyorsun
quote:Orjinalden alıntı: celcin Bu da tersi. Sırtüstü yüzen kadın oldu /> yaa bi çizgiden bu kadarcık şeyi çıkarttınız ya, tebrik ediyom
Bir de bakmadan öylesine sallayıp çizdim. Bir de kassaydım neler çıkardı??? quote:Orjinalden alıntı: öcüüü yaa bi çizgiden bu kadarcık şeyi çıkarttınız ya, tebrik ediyom
quote:Orjinalden alıntı: celcin Bir de bakmadan öylesine sallayıp çizdim. Bir de kassaydım neler çıkardı??? quote:Orjinalden alıntı: öcüüü yaa bi çizgiden bu kadarcık şeyi çıkarttınız ya, tebrik ediyom sende yetenek görüyoruz
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: combata yüz üstü yatan kadına benziyoooo Şu an ne izliyorsun?Bir şeylerden esinlenmiş olabilir misin? dünyalar savaşını izliyom valla