Şimdi Ara

DENEMELERDEN OGRENDIKLERIMIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
17
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

quote:

şu aralar netlerim tr35 sos25 mat25-30 fen 29-32 ----tabi türkçe ygs de ne gelir malum, ona 30 diyelim en iyisi çünkü denemelerin tr si genelde basit ygs ye göre tabi

nasılım sizce? hedef en kötü 40bin ygs, lys ile sabitlemek ya da 35-30a çekmek

Oncelikle siz demene gerek yok, hasan diyebilirsin mesela :) netlerine bakilirsa konu eksigin az.. tam denemeliksin sen :)) bol denemeyle 15 bine girersn temin ederim seni.. al bi yigin deneme ama gereksiz zor olmasn, ygs cozdugun butun denemelerden daha basit ama farkli gelecek.. onlari çöz bi de bi zahmet bizimle paylaş ogrendiklerini :) kolay gelsin

şimdi başlayayım mı her gün denemeye?? elimde var sürüyle ama son ay patlat hepsini falan diyolar (haftada 2 kez çözüyorum şuan) tavsiyen nedir hasan abi:)

Son ay patlatirsan ne zaman ozumseyeceksin.? Yanlis yaptiklarina bakip dogrularini not alip ogrendiklerini not tutup onları tekrar etme işini ne zaman yapacaksin.? Son bir ayda hizlanabilecek misin sinav stresiyle.? Benim tavsiyem hemen basla gun aşırı coz bigun coz oburgun denemeyi rendele.. cikolata bitince kabugunu yalayan insanlariz biz, denemeden icindeki faydali her seyi almadan atmak akil kari degil..:) denemeyi atmak zaten akil kari degil basli basina. Bi gun coz obur gun ozumse bence.. tavsiyem budur, kafana yatarsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hasan2144 kullanıcısına yanıt
    yazdım bi köşeye, bu haftayı atlatayım, 2-3 arkadaş ayarlayıp başlıyım ben şu işe

teşekkürler, konuya eklerim tecrübelerimi, unutulmazsa

tekrar başarılar, umarım istediğin yere gidersin
  • quote:

yazdım bi köşeye, bu haftayı atlatayım, 2-3 arkadaş ayarlayıp başlıyım ben şu işe

teşekkürler, konuya eklerim tecrübelerimi, unutulmazsa

tekrar başarılar, umarım istediğin yere gidersin

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Konu unutulsa da hortlatacam bigun..herkes unutsa bile idealleri icin 4 kez sinava girmiş birinin anlatacağı bi hikayesi var, ve insallah sizlerin de anlatacagi, birlkte sevinecegimiz, basari oykuleri olacak..iyi calismalar :)

• Up bir ara eklerim bildiklerimi hatirlatirsaniz sevinirim 2. Yilim uniden hazirlaniyorum uzun hikaye obp kirilcak maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tbkarabacakk

Up bir ara eklerim bildiklerimi hatirlatirsaniz sevinirim 2. Yilim uniden hazirlaniyorum uzun hikaye obp kirilcak maalesef :(

En az 20 puan gerimizdesin, al sana macera :) dillere destan bi basari hikayesi yazmak senin elinde.. Allah yukunu hafifletsin, iyi calismalar :)

• IntZTü kullanıcısına yanıt
    Karekök lys katı cisimler hatırası :)

• Denemelerden öğrendiğim en büyük şey, daha sınava girmeden iddialaşma yapmamam gerektiğidir. Dershane önünde sigara içmeye benzemiyor. Sorduklarında atıp tutmak ve tahminde bulunmak yerine "Valla ben de bilmiyorum, sınava girdikten sonra birlikte bakarız" diyerek gülümse. Gerisi teferruat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 20 Ocak 2016; 3:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirumar

Denemelerden öğrendiğim en büyük şey, daha sınava girmeden iddialaşma yapmamam gerektiğidir. Dershane önünde sigara içmeye benzemiyor. Sorduklarında atıp tutmak ve tahminde bulunmak yerine "Valla ben de bilmiyorum, sınava girdikten sonra birlikte bakarız" diyerek gülümse. Gerisi teferruat.

Bu güzel katkin icin tesekkur ederim

• Konjugasyon bir üreme şekli değildir.
    hipotezler teorilere dönüşmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam değişmediği sürece hız değişmez

• Kolonya saf değil, karışımdır.

• BaZı çalıştığım konuları yanlış yapıyorum tavsiyeniz var mı

• Hocam 4. senede dershaneye ihtiyaç duyuyormusunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgalar konusunda frekans değişikliği kaynağa bağlıdır

• Güzel başlık olmuş. İlk mesajda derslere göre toplanırsa daha da güzel olur.

Matematik
    (x^2 - 6x + 9)^2 = 0 Kökler toplamı kaçtır?
    (x-3)=0'dan 3 değil mi? Değilmiş.
    3+3+3+3 = 12 imiş. (farklı kökler demiyor, 4. dereceden olduğundan dolayı aynı kök 4 defa var.)

Bunu yazması biraz zor ama;
    lim(∞) (1+f(x))^g(x)) şeklindeki ifadelerde e^(lim(∞)f(x).g(x))

Biyoloji:
    - Histon proteinli kromozom prokaryotlarda yok, ökaryotlarda var.
    - NADPH'ın yükseltgenmesi SADECE kloroplastta olur. (Ben NAD görünce solunum da olur diyordum, NADPH, NADPH2, NADH2 bambaşka şeyler, oturup tekrar gözden geçirmenizi öneririrm.)
    - Kulakçıkların kasılmasını SA sağlar. Karıncıkların kasılmasını durduran ise AV'dir.
    - Mikrotübül prokaryotlarda yok.

Organik Kimya:
    Neo dallanmasında isimlendirme yapılırken ana zincir denmeden, tüm karbonlar sayılarak isimlendirilir.

Fizik:
    Sinyal alıcı devre LC devresidir.

Türkçe:
    halletmek yardımcı fille oluşturulmuş birleşik eylem iken, vazgeçmek anlamca kaynaşmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floop -- 20 Ocak 2016; 10:50:34 >

• Katkılarınız icn sagolun arkadaşlar, ben de bi sürü deneme aldm bugun ogrenecek cok şey var :)

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.