Şimdi Ara

Denemeleri Listeledim Bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araştırmalarıma göre genel olarak bahsi geçen denemeler bunlar.Netlerim 135+ geliyor dersanedeki denemelerde.İçinde beğenmediğiniz çözme dediğiniz denemeler varsa yardımcı olur musunuz.Mecbur eleme yapmam lazım tek tek incelememde imkansız.listede olmayan endemik fen ve sosyal var ikiside güzel alınabilir. Denemeleri Listeledim Bakar mısınız
     Denemeleri Listeledim Bakar mısınız

• Toplam Fiyat ne yapıyor hocam ?
  • 23 kitap 387 tlcik ama hepsi alınsa bile yetişmez tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10binlazım -- 5 Şubat 2017; 17:36:32 >
  • sabah aksam cozsenız yıne yetısmez gıbı
  • Endemik mat denemesini çıkarmalısın. Karekök metin ve 345'in yanında gereksiz olur. Hatta sınava 1 ay kalmışken bu 3 mat denemesini çözmen de gereksiz zannımca ama sana kalmış.
  • Bence cozmem gerek diyosan mattan bi bölüm deneme al fazlası son bi ay kala gereksiz

Dersanede hangi yayınlar yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Endemik mat denemesini çıkarmalısın. Karekök metin ve 345'in yanında gereksiz olur. Hatta sınava 1 ay kalmışken bu 3 mat denemesini çözmen de gereksiz zannımca ama sana kalmış.

neden gereksiz ki ? mat netim 37-38 üstü zaten napmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: greymamba

Bence cozmem gerek diyosan mattan bi bölüm deneme al fazlası son bi ay kala gereksiz

fem,palme,karekök yapılıyor genelde hocam şuana kadar 40 tane olduk heralde. farklı belki bir kaç yayın daha araya sokmuşlardır
  • imkanı yok o belli zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10binlazım

quote:

Orijinalden alıntı: greymamba

Bence cozmem gerek diyosan mattan bi bölüm deneme al fazlası son bi ay kala gereksiz

fem,palme,karekök yapılıyor genelde hocam şuana kadar 40 tane olduk heralde. farklı belki bir kaç yayın daha araya sokmuşlardır

Bunlardan 130 yapıyorsan çok iyi bence durumun

• 10binlazım kullanıcısına yanıt
    130 civarı yapıyorsan ve mat netin 37 38 üstü ise diğer derslerden yanlışların matematiğe göre bir hayli fazladır. Genel denemelerde zaten matematik çözeçeksin ,şurada 1 ay kalmış sadece karekök alsan bile yeter 25li zaten 1 ay idare eder seni.
  • Karekök iddialısına acıtıyor hocam netlerim 135+ ondan 120 civarı gelince sevincek duruma geliyorsun. Bu listedeki denemelerin %90 nını çözdüm Metin 345 Karekök Mat öneririm Fenden endemik palme bilfen öneririm

• Sizce Türkeç denemesini fazla almamış mısınız ?

• toplam 12-18 yanlış arası geliyor denemelerim sosyalim kötü geliyor ondan 8 yanlış filan
  • ösym türkçeden vurucak gibi hissediyorum ben bu sene temkinli yaklaşıyım dedim zaten 1 tanesini elicem hepsi yetişmez denemelerin
  • Palme Tekrar Ben de 3 kitabı da aldım. Yanına dahttp://i.hizliresim.com/g2a31b.png şurdaki denemeleri aldım.Yetiştiremeyecem korkusu var. Umarım sen yetiştirsin; en azından çoğunu bitirirsin
  • tekrar kitapları nasıl peki bakma fırsatın oldu mu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10binlazım

tekrar kitapları nasıl peki bakma fırsatın oldu mu hocam ?

>ilk 3 günlerini çözdüm üçünün de . Açıkçası tekrar yönünden çok iyi kitaplar ama güzel orijinal soru arada tek tük çıkıyor.

>Ben her konuyu çözmeden önce o konu ile ilgili bilmediklerimi karıştırdıklarımı unuttuklarım kağıda geçiyorum o şekilde verimli oluyor gibi.Sana da tavsiye ederim.
  • Listedeki genel denemelerden hangileri guzel

• aynen mantıklı öyle yapıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.