Şimdi Ara

tyt için kanal ve kaynak önerisini yapar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyt türkçem kötü bu konuda 2 dil bilgisi kitabı ve sınava kadar paragraf çözmek istiyorum kimden dinleyip hangi kaynaklarla başlamalıyım ?

tyt matım orta 3 kaynak bitirmek istiyorum kanal-kaynak bilgim yok

tyt kimya orta kanal-kaynak bilgim yok 1 kitap bitirmek istiyorum

tyt fizik kötü kanal kaynak bilgim yok 2 kitap bitirmek istiyorum

tyt biyo kötü kanal kaynak bilgim yok 2 kitap bitirmek istiyorum

geometri içinde bilgim yok

problemler içinde başlangıçtan ileri seviyeye getircek kaynak önerirseniz sevinirim

• Tyt Türkçe için Rüştü hoca öneririm paragraf için videoya hiç gerek yok hız yayınları veya bilgi sarmal ile başlayabilirsiniz

Tyt mat için 345 biraz daha gelişince bilgi sarmal gecebilirsiniz kanal olarak bıyıklı matematik sonrasında Eyüp b tercih edebilirsiniz

Tyt kimya kesinlikle benim hocam görkem şahin ben onun sayesinde fullemistim kaynak olarak da herhangi bir kitap olabilir denemelerde soru tipleri aşağı yukarı aynı oluyor

Tyt fizik umut öncül veya vip fizik kaynak olarak da aktif fizik sonrasında cap olabilir

Tyt biyo selin hoca veya kaynak biyotik veya bilgi sarmal olabilir

Geometri bence kenan kara izleyip ardından bol soru kaynak olarak bilgi sarmal olabilir

Problemleri her gün dakika tutarak başla bence soru olarak değil mesela bugün 25 dk de 25 tane çözdüm ertesi hafta 25 dk de 28 tane süre olarak gelişimi gormeni tavsiye ederim bilgi sarmal veya hız yayınları ile başlayabilirsin

Başarılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• prokyon1 P kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim fakat kaynak öneriside lazım

mat için 345-bs-orjinal veya acil yapacağım mert hoca-bıyıklı mat-eyüp b gideceğim

türk için dediğiniz gibi yapacağım

tyt kimya görkem şahin dinleyeceğim fakat 1 kaynak yeterli olur diye düşünüyorum ama hangi kaynağı almalıyım bilmiyorum

tyt fizik vip fizik ve özkan hoca ile gideceğim 2 kaynak bitirmek istiyorum biri kolay-orta biri orta-yeni nesil şeklinde

tyt biyoloji için selin hocayı anlamıyorum biyotik çok güzel bir kaynak + bir tane daha eklemek istiyorum

geometri de kenan kara zaten tyt ayt olacağı için 3 kitap istiyorum ama hangi kaynaklaı almalıyım bilmiyorum

• arkadaş merhaba iyi günler diler mat 1 için 3 kaynak 3 hoca bomboş ok mert de bullshit eyüp dinle 3d vdd 3d sb çöz bitti gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.