Şimdi Ara

Denetİm Masasi_Kullanici Hesabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç bir sorun var bilgisayarda yeni formatlı pc dosyalar falan yükledim sonra administrator hesabına denetim masasından girerek ismini 1 yaptım ve şifre koydum bugün açtığımda bilgisayarı gördümkü eski dosyalar var yenileri silinmiş ....

yeni hesap açılmış gibi yani Sistem geri yükleme'ye baktım dün'e ayarlıcaktım oda yoktu...

Yardım arkadaşlar ?

• Xp Prof kullanıyorum 1 olarak değiştirdim administrator hesabımı Tekrar '' Administrator'' olarak yazıyorum böyle bir hesap var diyor ama görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft İdeas -- 22 Mayıs 2008; 18:18:47 >
  • sıstem gerı yuklemeyle randıman alamassın bunun ıcın guzel programlar var bılgısayarını ılk gunku performaslı halıyle kullanabılırsın sıstem gerı yuklemeyle daha da berbat edersın sana tavsıye Rollback Rx adlı programı kullanman pek fazla da kasmıyo gun gun take snapt(yanı o gun mesela yukledıgın bır sey olur onu da kapsayarak gerı yuklemek ıstedıgın takdırde aynen ve eksıksız bır sekılde yukluyor ben kullanıyorum bu programı yukle eger sorn varsa gel ben burdayım:d
  • kardeş benim sorunum dosyaları göremem programa gerek yok sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daft İdeas

kardeş benim sorunum dosyaları göremem programa gerek yok sağolasın

sen yanlışlıklada olsun o programların yüklü olduğu kullanıcı adını silmişsin
    çünkü aynısı banada olmuştu...
    artık yapabilceğin bi şey yok gibi....
  • bir arkadaş tavsiyesiyle bunu yaptım ama olmadı

Denetİm Masasi_Kullanici Hesabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.